STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

----------drogba----------

engin-----------------burak

---------sneijder-----------

-----melo------selcuk------

riera--gökhan-semih--hamit(sabri)

---------muslera-----------

melo nun cezası bitiyormu bilmiyorum eger bitmiyorsa hamit oraya kaydıralabilir defanstan top alıp hemen saga sola servis eder

amrabat tan bir numara olmaz sadece güreşiyor ve kontenjan dolduruyor engin denenmeli olmadı umut burak 4-3-3 teki sol ve sağ forvet gibi oynayabilir sürekli kanat degiştirerek gezici

sneijder orta 2 inin biraz önünde serbest oynamalı

selcuk defanstan çıkarken daha çok geriye yardıma gelmeli komplekslerini bir kenarı koyup gerçek görevini hatırlamalı

ve en önemlisi ataktayken YARDIMLAŞMA son 1293129 maçtaki gibi top ayagındaki arkadaşından 20 m öteye kaçıp defansın kucagına oturmakla atak falan yapılmaz sahada çok kopuk duruyoruz orta yuvarlarta pas atcak arkadaşını arayan bir galatasaraylı ve rakip cezasahası civarında markajda kalan 6 galatasaray lı böyle ancak doldur boşalt olur ve hermaçta oyuncular mucize işler yapmaz antremanlarda bellerinde iple birbirine 5 m mesafede olacak şekilde baglıcakmısınız napcaksınız bilmem ama bu sorunu çözün artık yeter ayrıca takım ataklarda çok stabil herkes durup bekliyor ayagına top gelsin bu birazda takımdaki reyiz sayısının fazlalıgından oluyor ama böle gitmez ordu maçı sonlarındaki gibi herkesin bir yerlere deplase olması gerek top almak için koşu yapmalıyız defansa gelirsek türkiye liginde çokta fifi bu kadroyla atakta dediklerim yapılsın yedigimizden fazla atarız zaten hoş zaten defans kurgusundan kaynaklı goller yemiyoruz ya ileri ayarsız çıktıgımızda yapılan bir top kaybıyla yada bireysel saçmalamayala goller yiyoruz top kayıplarını azaltabilirsek defansıda çözeriz top kayıplarınıda azaltmanın tek yolu atakta YARDIMLAŞMA

umarım ordu maçı takımdaki arkadaşlık kardeşlik ortamını tekrar yakalamamız için işe yaramıştır bu sezon formsuz olan seyircimizi ateşledigi kesin

artık teknik ekip oyuncular ve seyirci olarak kenetlenme zamanları gelmiştir futbol ve coşku olarak dipleri gördük ayagımızı yere sertce vurup sıçrama ve önümüzdeki 5 maçı kazanıp sezonu bitirme vaktidir vakit

Bir dahaki maçta 11 oynaması kesin oyuncular.

Muslera

Zan

Selçuk

Amrabat

Drogba

Burak

Sneijder

Kalan 4 oyuncu kim olur bilemiyorum.

Eboue ya da Sabri

Riera ya da Balta

Yekta(Engin) ya da Hamit

Semih ya da Hakan Balta

Bizim için ligin en önemli maçı. Kazanırsak kanatlıların bütün moral motivasyonları çöker, gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Mutlaka ama mutlaka çok iyi konsantre olup kazanmalıyız.

umutu da yazabilirsin.. ben çok beğendim dün.. drogbayı daha iyi anlıyor..

Tek umutları bu maç kaldı , yenersek biterler. Tff yardımıyla bile toparlanamazlar .

Kazanırsak şampiyonuz

652547_Galatasaray_SK.jpg

Bu kadroyu bekliyorum Es Es için baya da güzel duruyo sanki

652547_Galatasaray_SK.jpg

Bu kadroyu bekliyorum Es Es için baya da güzel duruyo sanki

Ben de beğendim kadroyu... Dünkü haliyle Eboue vasattı , Hamit zaten geldiğinden beri vasat ...Ne kadar sövsem de Melo mu Yekta mı desen havada karada Melo derim.. Hakan Balta mecburen bile oynatılacak adam değilmiş dün yine ispatladı...Sene başından beri savunduğum Dany yabancı sınırına takılıyor zaten son maçlarda da çok formda değil.. Ama ben Fatih Hocanın Hamit ve DAny'den vazgeçeceğini sanmıyorum

Ben de beğendim kadroyu... Dünkü haliyle Eboue vasattı , Hamit zaten geldiğinden beri vasat ...Ne kadar sövsem de Melo mu Yekta mı desen havada karada Melo derim.. Hakan Balta mecburen bile oynatılacak adam değilmiş dün yine ispatladı...Sene başından beri savunduğum Dany yabancı sınırına takılıyor zaten son maçlarda da çok formda değil.. Ama ben Fatih Hocanın Hamit ve DAny'den vazgeçeceğini sanmıyorum

Dany sarı karttan cezalı ondan Gökhan yazdım dün fena da oynamadı açıkçası ...

Hamit konusunda artık İnşallah vazgeçer yani :SS:

Dany sarı karttan cezalı ondan Gökhan yazdım dün fena da oynamadı açıkçası ...

Hamit konusunda artık İnşallah vazgeçer yani :SS:

Doğru diyorsun unutmuşum ama Dany olsa da yabancı sınırına takılacaktık ve arada bir onu da kızağa çekmek iyi olur dinlenir biraz...

Hemen hemen konuştuğum tüm BJk ve fb'li arkadaşların puan kaybı beklediği maçımız. O kadar önemli işte.

Sadece 3 puan kazanmicaz, psikoloijk olarakta yıkım olacak karşı tarafa.

Hakemlerde her zamankinden daha rezil dikkatli olmak lazım..

Bence artık safralardan kurtulma zamanı geldi. Bu maçta Hamit oynamaz, Herkes Eboue yazıyor ama Eboue kafaca bitmiş oynamaz. Balta zaten bitikti hiç bir faydası yok, safi zarar, oynamaz. Engin ve/veya Yekta şans bulmalı.

---------Muslera--------

Sabri-Semih-Gökhan-Riera

--Engin-Selçuk-Amrabat--

---------Sneijder--------

-----Burak-----Drogba---

Bence artık safralardan kurtulma zamanı geldi. Bu maçta Hamit oynamaz, Herkes Eboue yazıyor ama Eboue kafaca bitmiş oynamaz. Balta zaten bitikti hiç bir faydası yok, safi zarar, oynamaz. Engin ve/veya Yekta şans bulmalı.

---------Muslera--------

Sabri-Semih-Gökhan-Riera

--Engin-Selçuk-Amrabat--

-----Burak-----Drogba---

hücum yapmayı düşünmeyen takıma karşı iyi kadro ama es es bu kadroyu evire çevire yener.çok ofansif.

---------Muslera--------

Sabri-Semih-Gökhan-Riera

--Engin-Selçuk-Amrabat--

-----Burak-----Drogba---

Deplasmanda bu kadar ofans çıkarsak hele de eskişehir'e bir puan bile alamayız. Melo oynayacak bi kere, Fatih hoca onu kesin yazar.

hamıtsız bır takım ızlmek ıstıyorum yeter yeterrrrrr....

muslera-sabrı-semıh-gokhan-rıera-selcuk-melo-amrabat-sneıder-burak-drogba ıdealdır

formsuz ve bıtık eboue her zaman bıtık hamıt ve futbolun bıraktıgı hakan kulubeye cekılmelı

---------muslera---------

sabri--semih--gökhan--riera

----------melo------------

----selçuk----sneijder---

-burak---drogba---amrabat

hücum yapmayı düşünmeyen takıma karşı iyi kadro ama es es bu kadroyu evire çevire yener.çok ofansif.

Bu sezon bizim takımın zayıf noktası göbek. Hamit'in savunma anlamında destek vermemesi, Melo'nun yokları oynaması, Selçuk'un daha yeni geçen formsuzluğu, Emre'nin dökülmesi ve Amrabat'ın kanat olarak gelip orta sahaya dönüşmesi sürecinde çok puan kaybettik.

Amrabat şu anda orta sahada en çok koşan, basan oyuncumuz. Ayrıca topu orta sahadan alıp dribling yaparak hücuma kadar taşıyan da tek oyuncumuz.

En büyük sorunu hücum bölgesinde pozitif pas vermeye çalışırken topu kaybetmesi. Bundan vazgeçirip, basit paslarla topu Sneijder, Selçuk, Drogba'ya aktarmasını ve bölgesine doğru kademe yapmasını sağlamak yeterli.

Yani Amrabat ve Engin'i kanat olarak değil orta sahada 90 dakika koşacak, rakibe baskı yapacak görev adamları olarak düşünün. Bir tek Engin'in kondisyon problemi olabilir o zaman da yerine Yekta girer.

Melo'ya gelince. Hatıralarımızda yaşatmaya çalışıyoruz ama o artık bildiğimiz Melo değil, kabul edelim. Melo Schalke maçında benim için bitmiştir. Yediğimiz gol nedeniyle Şampiyonlar liginde bir üst tura çıkamazsak en büyük suçlu odur.

Geri
Üst Alt