STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

Bu sefer kadrom böyle acikcasi. Bence Eskisehir deplasmani icin ideal.

Ama Sabri ve Amrabat da olabilir tabiki. Ben bu kadroyu tercih ederdim ama bu sefer

122658.png

Bu mac cok onemli bunu kazanmamiz lazim 1 puan falan yetmez

^^^sadece emre çolakı çıkar yerine herhangi birini yaz #10 kadro

Bu sefer kadrom böyle acikcasi. Bence Eskisehir deplasmani icin ideal.

Ama Sabri ve Amrabat da olabilir tabiki. Ben bu kadroyu tercih ederdim ama bu sefer

122658.png

Fena degil bencede olabilir orta saha dengesi icin

---------muslera---------

sabri--semih--gökhan--riera

----------melo------------

----selçuk----sneijder---

-burak---drogba---amrabat
bencede bu kadroyla çıkacaktır. amrabat ve sneijder orta sahada iyi çalıştılar. böyle devam ederlerse defansif zaafiyetimiz azalır. son maçta yenilen 2 golde tamamen kişisel hatalardan geldi yoksa poziyonu yok adamların.

bencede bu kadroyla çıkacaktır. amrabat ve sneijder orta sahada iyi çalıştılar. böyle devam ederlerse defansif zaafiyetimiz azalır. son maçta yenilen 2 golde tamamen kişisel hatalardan geldi yoksa poziyonu yok adamların.

Amrabat hakikaten deli dana gibi koşuyor tabi biraz daha akıllı prs yapması lazım.Koşu mesafelerini görmedim ama bir arkadaş söylemişti dün, sneijder 10000 m civarıyla en çok koşan üçüncü oyuncumuzmuş ki koşan on numara tabirine harfiyen uyuyor.Burak da iyi çalıştı dün, dediğiniz gibi defansif zaafiyetimiz gittikçe azalacaktır.Ofansif görünse de dengeli bir takım bence.Yabancı sayısı da 6.

muslera

sabri semih gökhan riera

selçuk melo

burak sneijder amrabat

drogba

:yenieek:

Melo dönüyorrrrrrr yeahhhhhhhh

Cogunlugun yaptigi gibi kadro yapilmaz bana göre. Cünkü önceki hafta kötü oynayani direk cikartiyorsunuz. Böyle olmaz.

Gecen hafta "Gerekiyorsa Sneijder yedek kalsin" diyenler bile vardi, simdi "Büyük Sneijder" oldu tabi.

Bu hafta piyango Eboue´ye vurdu. Ben kabul etmiyorum. Eboue´de israr edilmesi gerektigini düsünüyorum.

En azindan bi 2-3 hafta daha. Baska problemi var mi yok mu o zaman anlariz.

Cogunlugun yaptigi gibi kadro yapilmaz bana göre. Cünkü önceki hafta kötü oynayani direk cikartiyorsunuz. Böyle olmaz.

Gecen hafta "Gerekiyorsa Sneijder yedek kalsin" diyenler bile vardi, simdi "Büyük Sneijder" oldu tabi.

Bu hafta piyango Eboue´ye vurdu. Ben kabul etmiyorum. Eboue´de israr edilmesi gerektigini düsünüyorum.

En azindan bi 2-3 hafta daha. Baska problemi var mi yok mu o zaman anlariz.

Ben de Eboue'yi kesmem. Yabancı sınırına mı takılıyor acaba?

Muslera-Eboue-Melo-Amrabat-Sneijder-Riera-Drogba...

Muslera-Amrabat-Sneijder-Drogba kesin oynar bence. Bu hafta iyiydi öndeki üçlü.

valla forvetinde drogba-burak olan takım defansında servet olan takımı her türlü ezer. yenmeyi bırak ezer yani {görecez}

bu şekilde çıkarız diye tahmin ediyorum

Allah'tan Dany yok, umitliyim

Ne hamiti arkadaş diyecem ama sen de haklısın. Hoca vazgeçmez Hamit'ten sonra da forma adaletinden bahsedilir.

hamit'în banko oynayacağını sen de benim kadar biliyorsundur renktaş :)

bu arada bu şekilde bir diziliş de olabilir

Bu maç Shalke den bile önemli.İnşallah yine sahaya sallanarak çıkmayız.İşimiz çok zor.Puan kaybına kesin gözüyle baktığım tek maç bu.

Acikcasi Amrabat dün bir cok pozisyonda mal gibi faul yapti hakem kart cikarmadi yoksa coktan kirmiziyi görmüs olurdu (ki hakem rezaleti burda birakin kirmiziyi sariyi bile cikarmaktan bile korktu ikinci yari)

Ama Armabat dakika olmus 90 adam halen gol atacak kosacam topu alacam diyesine öyle bir kosuyordu ki zanki yorulmayi bilmiyecekmis gibi bir durusu vardi sahada. bu Sekilde durmadan basacaksa ilk onbirde yer bulur.

Yapilan son ilk 11 tartisilmaz bence, Eboue cok kötü oynadi malesef :( (bunu sahsen Hamite bagliyorum kimse kusura bakmasin ama Eboue de özürden baska diyecek birseyi yok performansinda)

Hamit yerine Melo ve tamamdir bu kadro. (Allaha Sükür Melo dünkü macta yoktu yoksa ilk yari direk kirmizidan atilirdi oyundan bence)

Sabri oynasın artık Ebouenin mental sorunları var

Geri
Üst Alt