STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

H.Balta harici güzel kadro

defans hattına bak, Semih'e Allah sabır versin...

oh be sonunda hamit oynamıyor , balta sıkıntı yaratabilir ama riera da saçma sapan hareketler yaptığı için kesik yemiştir belki attığı tweetler de sebep olabilir

Ama Hakan Sneijder'e asist yaptı. :)

Maçın kaderini Sneijder'in mevkisi belirler.

Eğer 4-2-3-1 oynar onu da asıl mevkisinde kullanırsak rahat kazanırız.Yok eğer 4-4-2 inadından vazgeçmez,onu sola hapsedersek sıkıntı çok büyük olur.Hele Hakan Balta da varken.

hoca oyuncuları kaybetmeyi çok seviyor.sıra eboue'ye geldi.

Hoca Balta'yi Schalke macina hazirliyor

Madem yilin en onemli maci, ozaman ha bire acik veren bekle goz gore gore cikilmaz dusuncesinde

Anlayisla karsiliyorum

Tamam beyler sakin olun, savunma 4'lüsü bildigin ikinci lig savunmasi.

Korkarım ki Balta ile sezona devam edeceğiz. Şu an belki yabancı sınırı problemi yok ama ilerleyen dönemlerde birileri muhakkak kesilecek. Riera mesela. Balta'yı üst düzey form'a getirecek hoca güya :asd:.

Son oynadığı maçlarda kırmızı yese birşey diyemezsin. Ek olarak biraz dinlendirmek istemiş olabilir.

aslında bende son zamanlardaki disiplinsiz tavırlarına bağladım biraz.burak'a yaptığı gibi ders almasını mı istiyor acaba:confused:

balta ters kademeleri rieradan iyi yapar kamara tehlikeli topçu paso içeri giriyor

Gayet iyi kadro Eboue Sabri'den 5-6 gömlek daha üstün bi oyuncu ama şuan formda olan Sabri formayı hak ediyor. Ayrıca Riera'yı hakemler görse son 3-4 maçı 90. dakika bitiremezdi. Hakan kötü oynadı ama şansı hak ediyor seçimler iyi :yenieek:

rüyamda görüyordum maç 1-1 bitiyordu diyorumki akşama maç var tam tv den lig tv yi açacam bir bakıyorum ntvsporda alt yazı görüyorum maç 1-1 ne üzülüyorum ulan diyorum ah be uf hem kaçıdırgıma yanıyorum maçı hemde puan kaybettigimize hayırlara vesile olsun inşallah

YENECEĞİZ hem fenerasyonu hem de rüyama inat :asd:

Gayet iyi kadro Eboue Sabri'den 5-6 gömlek daha üstün bi oyuncu ama şuan formda olan Sabri formayı hak ediyor. Ayrıca Riera'yı hakemler görse son 3-4 maçı 90. dakika bitiremezdi. Hakan kötü oynadı ama şansı hak ediyor seçimler iyi :yenieek:

Sabri'yi defans'ta hic begenmiyorum nedense. Sadece fazla kostugu icin iyi gözüküyor, ama top takib'te olunca cok hata yapiyor. Ve en önemlisi de orda hata yapmamasi.

Baltadan pek bişey beklemiyorum hata yapmasın aldığı topu ileri vursun yeter. Zaten fazlasını beklemek adama haksızlık olur.

Ebouenin bu maç yedek olmasına şaşırmadım. Sonradan oyuna girecek. Açıkcası geçen hafta Sabri haketti bu hafta oynamayı

Afrika kitasi disinda bir Allahin kulu izlemedigi, ama her yil duzenlenen Afrika kupasinin son kurbani Eboue

Yazik, Schalke ile onemli maca cikacagiz, takimin en buyuk silahlarindan hazir degil

4-2-3-1 oynuyoruz ve hoca bu sistemi yerleştirmeye çalışıyor o kesin.

Öndeki 4'lü yer değiştirerek oynayacak yine. Sneijder serbest zaten.

Meloyla Selçuğa işin savunma yönünde çok iş düşüyor

balta yine kafadan bir gol yedirir. önemli olan bizim kaç gol atacağımız, maç baya gollü geçer çünkü. savunma dörtlümüz eğer mucize yaratmazsa 2 gol yeriz kafadan

Geri
Üst Alt