STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Orta Saha çok kötü inanılmaz kötü ya oyunun hiçbir yerinde hakim olamadık böyle bir şey olabilir mi bu takım şampiyonluğa oynuyor ya. Ya bir tane şutumuz yok kaleye nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz anlamıyorum ya. Umut'u sok Hamit'i sok ne Aydını Allah aşkına ya ne Aydın'ı Riera hangi mantığa göre oyuna alınır. Bu Melo nasıl bizim oyuncumuz olarak kadroda tutulur ?

Yenilgiyi hakettik. 1 puan iyi.

Hakemle ilgili şunu söyleyecem. Webo'nun pozisyonu penaltıysa Melo'nun ki ne? Futbol yorumcularınında söyleyeceklerini merak ediyorum

Hayatımda izlediğmi en kötü gs maçlarında top 10 a girer ve bu kadroyla gerçekten baya üzgünüm

bizim en büyük silahlarımızdan biri pres yaparak rakibi hataya zorlamak, ikincisi yerden!!! paslarla topa sahip olmak.. 2. lig takimi gibi olduk ileriye topu şişir sonra drogbadan medet um. pres yapma topu kaptır koşma eeee sonra?

Galatasaray'ın önce oynadığı ve puan kaybettiği 7 hafta Fenerbahçe de puan kaybetti, sonra oynadığı halde. Yarın da tekrarını diliyorum...

1 puan bile fazla bu oyuna.

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | 1.Y | 2 Mart

YAlnız ümit davala harbi teknik direktör olmaz amrabatla melo yu çıkarıp aydın ve riera yı almak ne kafaysa bari hakanı çıkar hamiti al engini al orta hsa güçlensin adam gidiyor kanat alıp çift forvete geçiyor sanki sorun ileridee ulan forvete top gelmedi

ümit davalanın kararı mı sanıyosun bunları? fatih hoca söylemiştir kesinlikle

bu kadar rezil futbol görmedim hayatımda takımda kazanmak isteyen 2 adam vardı bir selçuk biri de muslera gerisi çöp kimse kusura bakmasın eskişehir şov yaptı resmen o direkten dönen toplar gol olsun istedim o kadar haketti eskişehir ... eğer bizim gücümüz buralara yetmiyosa şampiyonluktan bahsetmeyelim kapatalım dükkanı ... geçen hafta ordu maçındaki anlayış tamamen devam ediyor ...

Galatasaray böyle futbol oynamaz ! yenilir ama sonuna kadar mücadele eder ... REZALET

Rezalet bir OYUN , MÜKEMMEL bir SKOR , rezalet bir SONUÇ ,

sezon sonu gitmesi gereken çok adam var

şampiyonluğu hak eden futbol sezon başından beri gösteremedik Allah dan diğer takımların kadrosu kötü.Hoca çok kötü bu sezon bu kadro karakter sorunlu olsalarda B.Uygun E.Yanal da olsa açık ara şampiyon olurdu

Oynadıgımız oyun rezalet ben böyle bir şey görmedim.Tamamen bala alınmış bir 1 puan.70.dakkada bana al 1 puanı deseler anında kabul ederdim zaten.Ki son dakkalarda mucizevi sekılde yemedık golu.

Tek önlibero daha iyi oynuyoruz. Hamit oynamalıymış. Yabancı sınırlaması sorun olmayacaksa Eboue, Riera tercih edilmeli. 1 puan aldığımız için şanslıyız yine.

Çok doğru söylemiş ne kuşu....Kıçı kırık Erkan messi gibi hareketlerle dalga geçiyo alper topu alıp istediği gibi ileri geri geliyo sonrada kuş muş...Bi bakın takıma şampiyonluk elden kaçınca anlarsınız kuşu görünen köy klavuz isteez..Daha kayseri deplasmanı var schalke dönüşü

Drogbaya biri gerekli uyarıyı yapmalı!

Sabriyle, Baltayla, Aydınla, Gökhan Zanla böyle bir deplasmandan alınan puan önemlidir

Drogba simdiden tiksindirdi

Hem laubali oynuyor, hem frikiklere ambargo koyuyor Selcuk ve Sneijder dururken

Resmen 3 puani calacaktik, gozu ve cuzdani doymus 35 lik ihtiyar antrenman vurusu deniyor

hadi sen git biraz nefes fln al kardesım

Aydin niye girdi oyuna anlamadim,buarada seneye Melo ve Riera gibi maliyetli cöplerden kurtulmamiz lazim.

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | 1.Y | 2 Mart

Lan bu yuru git.. Melo ciktiktan sonra bi bak!!! Adamlar bizim yari sahaya piknik kurdu 2 top yapamiyoduk 1 top yapamaz olduk..

AslOlanGalatasaray'dir

Melo cıktından sonramı amrabattan sonramı?

Geri
Üst Alt