STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

kötü futbol oynadık 1 puan iyidir. hem deplasmanlarda iyi takımlara karşı 1 puan kötü değil, yenilmediğimize şükretmek lazım.

hücum hattımız hiçbirşey yapmadı, yapamadı. sneijder-burak-drogba tamamiyle etkisizdi.

selçuk'a helal olsun orta sahada tek başına koştu tek başına savaştı.

ümit davala oyuncu değişikliklerinde sınıfta kaldı bence. aydın gibi sağ tarafı kullanacak bir oyuncu gerekliydi ama ön tarafa riera hamlesi olmadı. emre son 15 dk oyuna girmeliydi yine umutta oyuna dahil olması lazımdı bence.

Orta sahada ezildiğimiz sürece hep böyle oynayacağız. Bence 3lü ortasaha ile çıkıp Burak-Sneijder-Drogbadan 2si olmalı sahada. 3ü birden lüks.

Ya olaya bakin, haftalardir Amrabata sövüyorsunuz, amrabat cikti kral oldu.

Hafatalardi Hamit berbat oynuyor, hamit yok, hamit nerde diyorlar

bugün Selcuk atmasa, selcuk sen niye gectin, sneijder varken deencekti, o atinca selcuk varken sen niye atiyon dicekti...

BI Gercek var, biz burda bugün yenilmeyi hak ettik. Tek bir adam berbat degildi, bütün Takim üstüne taktik... geldikce geldiler.

Zor Deplasmanlarda Bir forvet le oynamalyiz hala anlamadi Teknik ekib ya

Evde oynarken bir şekilde baskı kurabiliyoruz ama deplasmanlarda hiç yapamıyoruz bunu.

Önümüzde Antep, Kayseri deplasmanları var. Buralarda kayıp yaşamamamız lazım.

Ynt: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Maç boyu kaleyi bulan şut sayımız 0 herhalde. Adamlar resmen ezdi bizi. Beraberliği iyi kurtardık

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Umut neden girmez oyuna hoca?

Maçın kırılma anı..

Amrabat çıkıp Riera'nın girişi ve Hakan Balta'nın oyunda kalışı..

Hakan Baltanın .......................

Şu maçta burak nasıl 90 dk bitirdi ben anlamadım neden umut oyuna girmedi neden orta saha bomboşken üstüne melo çıkıp aydın girdi neden hakan balta her an patlayabilecekken riera onun yerine değilde amrabatın yerine girdi neden son değişiklik yapılmadı ben bu işten hiçbişey anlamadım gerçekten bir puana mı yattık biz şimdi

son 2 sezonun en berbat maçını oynadık ben en sevmediğim şey kendi futbolcularımıza sövmektir onu bile bolca yaptırdılar bugün bana etmediğim küfür kalmadı sinirden delirdim rezalet !

ŞU TAKIMDA BİR TANE FUTBOLCU VAR O DA SNEİJDER GERİSİ 3 TANE ARD ARDA TOP YAPAMIYOR(DROGBA İLE BURAK HARİÇ ZATEN TOPU ORAYA KADAR GETİREMEDİLER O YÜZDEN ONLARI GÖREMEDİM) BİR TANE ERKAN ZENGİN BÜTÜN TAKIMLA DALGA GEÇTİ SELÇUK MELÇUK HİKAYE AVRUPA DA BİR MAÇA ÇIKSIN SELÇUK BENDE GÖREYİM:mad::mad:

Hamit ve umut bu takımın savunması açısından şart bu akşam yine gördük ...

fatih terim eski terim değil bence.sahanın içinde de dışında da ekstra motive edemiyor takımı.2 senedir söylüyorum şampiyonluk yanıltmasın bizi.bu takımın bir oyun sistemi yok.fatih terim 4 4 2 den farklı sistem bilmiyor.zaten bizim de defans oyuncularımızdan dolayı ekstra bir sistem oynama durumumuz yok ne yazık ki.bu şekilde başarı gelmez.madem bu gün bu kadar savunma ağırlıklı oynayacaktık ne gerek vardı drogba ve burağı beraber oynatmaya.orta sahayı kalabalık tutup tek forvet oynasaydık bari

Valla bu 1 puana herkes şükretmeli bence.Yarın kargalar çakarsa haftanın karlısı yine biz oluruz.

ALLAHTAN derbi haftası berabere kaldık. yarın maç berabere biter kaldığımız yerden devam ederiz...

He evet öyle atamasaydı ne diyecektin ? Sneijder, Drogba, Burak ?

Sneijder, Burak, Drogba kim ki Selcuk dururken

Kimse birsey demezdi

Bu takimda frikikleri tehlikeli pozisyonlarda Selcuk kullanir

Selcuk'un Drogba'ya 'str' cekmemesi orada ciliz mentalitesinden kaynaklaniyor, ama birisi artik disaridan mudahele etmesi gerekiyor

Şu maçta burak nasıl 90 dk bitirdi ben anlamadım neden umut oyuna girmedi neden orta saha bomboşken üstüne melo çıkıp aydın girdi neden hakan balta her an patlayabilecekken riera onun yerine değilde amrabatın yerine girdi neden son değişiklik yapılmadı ben bu işten hiçbişey anlamadım gerçekten bir puana mı yattık biz şimdi

buraktan önce yürüyen drogba cikmaliydi

93.dakikadaki direğin yarım metre dışından giden top haricinde bir tane pozisyon , bir tane gol tehditi olmayan bir oyun oynadık ne diyelim takım lider falan ama bu tür maçları bu sene çok yaşadık takımdan ben memnun değilim bu futbolu oynamaya hakları yok o kadar pahalı bir takımın böyle yürümesi çok anlamsız , ne diyelim umarım biraz kıpırdarız ve ligi bari alırız.

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | 2.Y | 2 Mart

İyi ki 1 kez şampiyon olduk,Gs tarihini bilmeyen adamlar gelmiş konuşuyor.Sanki ilk kez 8.olduk.Millete skor taraftarı diyorsunuz,bir şampiyonluğa gözlere siyah bant çekildi.Asıl skor taraftarı siz oluyorsunuz bu durumda.

Neyini beğeneceğim bu oyunun?Sen beğeniyorsan o senin sorunun.

yazdıklarımı gözünle oku.. gözünle,anlatabildim mi?! demediğim şeyleri, söylemiş gibi konuşuyorsun..

Kimse gözüne bant falan çekmedi.. sevinmekte mi suç oldu? bende biliyorum kötü oynadığımızı ama senin gibi sallamıyorum ! Sen herşeyi ezik geçiyorsun yok ediyorsun ! senin eleştiri değil, faşizm!

Geri
Üst Alt