STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Önde pres yapamamızın tek sebebi savunmadır.Adamlar kale önünde bekliyorlar.

Drogba 50 metrede presmi yapacak?

Klasik eskişehir deplasmanı yeteneksiz oyuncular ama it gibi koşuyolar sağa sola 0 pozisyonla maç bitirdik deplasman maçları hepten eziyete dönüştü bu sezon.

teknik heyete helal olsun 1 tane top kapan hava topu alan olmamasına rağmen umut kenarda bekledi aydın gibi vasıfsız rezil bir oyuncu girdi adam oyuna yeni girdi 2 metre koşmaktan aciz sözün bittiği bir maçtı R E Z A L E T !

Bu seneki maçların çoğu bunun gibiydi rezillik yahu bu nedir? Fatih Hoca bize güzel futbol seyrettirecektin hani nerede?

bu takım şampiyon falan olamaz.. bizim tek oyun sistemi var drogba'ya şişir burak inen toplara koşsun hepsi bu.. ortasaha pamuk gibi.. adamlar bizim ortasaha yokmuş gibi top dolaştırdı.. tüm ikili mücadeleleri kaybettik.. hakan balta'yı şu haliyle 2. lig takımları bile almaz.. koşmayan burak'la adam gibi pres yapacak umut'u 90 dakika boyunca değiştirmemek için ne olmak gerekir? kasap, bakkal ? onlar bile değiştirirdi..

Deplasmana drogba çikmasin bi zahmet umutla falan gidelim dengesiz kalitesiz ama en azindan koşuyor drogba ceza sahasinda lazim adam koşmuyor bile

Galatasarayin degerlendirilecek biseyi yok.

Galatasaray adina macin adami: Muslera

Eskisehir'de Oyuncularimizla tek tek kedi fare gibi oynayan Erkan ve cok iyi oynayan Alper Macin Adamlariydi.

Son haftalarda takım tam ritmini buldu derken sezonun en kötü oyunu...Gerçekten hic beklemiyordum. Sneijder, Drogba, Selçuk, Burak hicbirsey üretemediler. Dönen topların hicbirini alamadık. Üst üste 5 pas yapamadık. Organize bir atağımız yok. İsabetli ortamız yok. Futbol adına hicbirsey ortaya koyamadık resmen.

la bide millet şükredin diyo yok fenerbahçe puan kaybedecekmiş la banane fenerbahçeden şu rezil futboldan hiç mi utanmiyorsunuz amatör ligde şampiyon olsak sevinecek misiniz ya da bu takimin şampiyonlar liginde oynadiğini unuttunuz mu??:42::42:

Hamitin direklerine dua edin

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | 2.Y | 2 Mart

yazdıklarımı gözünle oku.. gözünle,anlatabildim mi?! demediğim şeyleri, söylemiş gibi konuşuyorsun..

Kimse gözüne bant falan çekmedi.. sevinmekte mi suç oldu? bende biliyorum kötü oynadığımızı ama senin gibi sallamıyorum ! Sen herşeyi ezik geçiyorsun yok ediyorsun ! senin eleştiri değil, faşizm!

Size bir şey diyen yok,12 Mayıs 2012 tarihinden beridir en ufak eleştiriye bile laf ediliyor.Ne düşünürsen düşün umrumda değil ama senin gibi sallamıyorum vs. diyemezsin.Sanki senenin başı daha,bu sene şampiyon olamazsak ilk sallayanlar siz olacaksınız sanki bilmiyor muyuz?

Hürriyet bile yıldız oldu ya ona yanarım ben,böyle capsız adamları kral yapanlara yazıklar olsun

Umit davala : kötü oyun sergiledik. 1 puana sevinmeleyiz. Galatasaraya yakismayan oyun. en azindan kör degiler

1 puana sevindim valla:o:o

valla neresinden eleştirsek bilmem ki. nerden tutsak elimizde kalır. umarım shalke maçında böyle bir oyun düzeni ile çıkmayız. valla 4-5 ten aşağı olmaz. hocanın yokluğu bir takımı bu kadarmı etkiler. verilen ceza bizi bitirdi.

dizilişte sorun var orta saha yayla gibi bomboş geçiyor adamlar.

muslera dışında bence vasata yaklaşan tek oyuncu beğenmediğimiz hakanbaltaydı. diğerlerini kötü ve çok kötüydü. yıl 2006 kurtarıcı olarak genç aydın oyuna giriyor yıl 2013 yine genç aydın!! oyuna giriyor. adamda bir gram ilerleme yok. ama eleştirilecek son kişi aydın. en başta melo ilk devre çok kötü 2.devre biraz iyiydi ama hoca çıkardı neyse yanındaki sneijder maç boyu ne yaptı ben anlamadım. hadi onuda geçtik burak ve drogba müthiş pres yaptılar bugün. o neydi öyle her topu alan yürüye yürüye orta sahayı geçiyor. burak-drogbayı çıkar umut-elmanderi koy bişey değişirmi? evet değişir daha iyi pres yapardık. onuda geçtim. sabri eski günlerine dönmeye başladı artık geriye doğru vitesi arttırır o. tek tek bakıyorum kadro iyi ama orta sahada kim var ben anlamadım. ama sorun sadece orta sahada değil. asıl sorun defansta. semih ve g.zan türkiyenin en berbat 2 stoperi gibiydi. defans-orta saha arası 50 metre var bütün uzun topları eskişehirliler aldı, erkan carlos oldu sabri ne oldu. dany dany nerdesin dany. değişikliklerde faydasızdı zaten kimi alacak. hamiti alsak berbat emreç zekasız vs.

sonuçta 1 puanı haketmedik bile şimdi yarın bjkye duacıyız yoksa durum kötü. bu takım daha çok puan kaybeder. gayseri ve g.birliği de eski kadar iyi takımlar. bizim bir anönce sistem değişikliği yapmamız lazım. gerekirse drogbayı yedek beklet hoca yada burağı yada sneijderi, böyle olmuyor bu iş.

Deplasmanda, özellikle Eskişehir gibi zorlu deplasmanlarda çift forvet oynama lüksümüz yok bence. Ceza sahası içinde topla buluşamadığı zaman kaybolan bir Burak ve henüz tam olarak hazır olmayan bir Drogba ile oynadık, üstüne bir de Melo'nun rezil futbolu eklenince adamlar tüm topları süpürdüler, bizim yarı sahaya ellerini kollarını sallayarak geçtiler. Uzaktan saçma sapan şutlarla hücumlarını berbat etmeselerdi, bizim de şansımız yanımızda olmasaydı mümkün değil puan alamazdık. Bu oyunla bir puan muhteşem gerçekten.

seneye orta sahaya adam lazım basan topu kapmak için koşan bu ne lan böyle 6 forvet 4 defans gibi oynuyoruz

la bide millet şükredin diyo yok fenerbahçe puan kaybedecekmiş la banane fenerbahçeden şu rezil futboldan hiç mi utanmiyorsunuz amatör ligde şampiyon olsak sevinecek misiniz ya da bu takimin şampiyonlar liginde oynadiğini unuttunuz mu??:42::42:

kes sesini ulan!

Sneijder, Burak, Drogba kim ki Selcuk dururken

Kimse birsey demezdi

Bu takimda frikikleri tehlikeli pozisyonlarda Selcuk kullanir

Selcuk'un Drogba'ya 'str' cekmemesi orada ciliz mentalitesinden kaynaklaniyor, ama birisi artik disaridan mudahele etmesi gerekiyor

Ya arkadaş Allah aşkına bırak şu frikik muhabbetini ya orda herkes toplandı Drogba vursun denildi. O gol olsaydı burda Drogba kral şöyle böyle yorum yapıcaktın. Yok Selçuk vursunmuş şu vursunmuş bu vursunmuş maç boyunca tek atağımız yok rezalet bir oyun oynamışız.

Geri
Üst Alt