STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

aynen bende katılıyorum hani bu hamit rezildi görduk bugun nekadar değerli oyuncu olduğunu elmander sezon sonu gitmeli diyenler beyler pozisyonumuz yok amrabat güreşçi diyenler adam çıktı ileride topu surekliyecek adam kalmadı hiç değilse amrabat topu taşıyordu tekrar diyorum biz bu drogba burak 2 si ileride çakılı oynamaya devam etsin şampiyonluğu vericez!

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | 2.Y | 2 Mart

yok ya! ben varya beni dibe vurduğumuz günlerde bile ağzımı açmadım, sabrettik doğru yönetim, doğru TD ve doğru futbolcular geldi.. iyi planlama var.. velevki şampiyon olamadık canımız sağolsun der gelecek seneye bakarım! Bu kadar basit! Kimse zorla taraftar olmuyor! beğenmiyorsan izleme GS'ın maçlarını bu kadar basiT! ve unutma ki taraftarlık kötü günde sahiplenmektir! iyi günde senin gibileri görüyoruz!

Eleştiri yapmak,sevmemek değil önce bunu öğren.Senin bahsettiklerin taraftarlık vs. değil düpedüz koyunluk.Neyse safsatalarınla sana mutluluklar diliyorum,sene sonu göreceğiz zaten istemediğimiz bir durum olursa senin gibileri. :yenieek:

muslera hariç diğer 10 eleman kötüydü. baya bi sankı 0-0 için çıkmışlar sahaya

Böyle maçlar olur aralarda alışık olmak lazım normaldir..Eskişehir güzel oynadı içerde öttüren bir takım küçümsememek lazım derim.

10 maç kaldı heralde.30 puan eder.30 puanun kaçını alırız sizce?

Bu arada kaç maçtır yenilmiyoruz..Hiç yoktan iyidir...

Fener yarın yenerse fark 4 e inicek.Kötü olcak..

Kasımpaşa yenmişti ikinci devrenin ilk maçında.O kadar da uzun bir süre olmamış.

lan oğlum aklini başina al salak malak ne hikayesin lan sen ben sana buradan bir küfür ederim ama bir anlami olmaz erkek adam söyleyeceği lafi yüzyüze söyler hadi koçum yorma beni gece gece
ne var sabahtan beri kötüydük rezildik,bizde izledik macı,ne anlatıp duruyosun salak herif,herkesin canı sıkkın burada,artislik yapma,uzatma...

Drogba dokunulmaz mı ? çek kulübeye umutu sok belli adam bu maçın adamı değil ... adamların savunmasında kazma veysel oynuyor adamlar bize pas şov yapıyor böyle giderse shalke de sonraki ligtekilerde bize şova devam eder ... kimse bahanelere sığınmasın haftaya maçı izlemek bile istemiyorum zevksiz ruhsuz takım

Neden Bursa maçında da Elmander-Umut ile başladık yine bi şans golü hariç adamlar bizi dağıttı zor berabere bitirdik.
hayır orda bizi hakem bitirdi 10 dakka 2-0 oluyor ve rakip 10 kişi kalıyordu en buyuk sorun burak ve drogbanın ileride çakılı oynaması bu şekilde orta saha yol geçen hanı neden kimse bunu görmuyor sorun melo yada amrabatın kötu oyunu değil.

Birakin yigenler eleştiri yapip stress atsinlar :)

Ya şampiyon olamazsan nolur ne acayip adamlar var bu sene olamazsak seneye oluruz olmadı öbür sene ne çok ciddiye alıyosunuz şu futbolu arkadaş bir de koyunluk yapmayın diyolar devlet meselesi sanki napalım klüp başkanını mı devirelim te allam cins cins adam doldu şu forum ya

Beraberlik iyidir iyi.. En zor deplasmanlardan biriydi.. Maçı izlememidim yorumlara bakılırsa da iyiki izlememişim..

son saniye selçuk vursa beleşten 3 puan alacaktık ama istemedi bizim kamiller onu sadece fenev alabilir

lan oğlum aklini başina al salak malak ne hikayesin lan sen ben sana buradan bir küfür ederim ama bir anlami olmaz erkek adam söyleyeceği lafi yüzyüze söyler hadi koçum yorma beni gece gece

sagdan devam et kocum,asabımı bozma...

Kötü maçlardan sonra yapılan eleştirileri okuyunca kimlerin Galatasaraylı olduğu, kimlerin olmadığı kabak gibi ortaya çıkıyor. Rakip takım taraftarları, size söylüyorum: "Sakin olun, çok belli ediyorsunuz." ;)

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | 2.Y | 2 Mart

Eleştiri yapmak,sevmemek değil önce bunu öğren.Senin bahsettiklerin taraftarlık vs. değil düpedüz koyunluk.Neyse safsatalarınla sana mutluluklar diliyorum,sene sonu göreceğiz zaten istemediğimiz bir durum olursa senin gibileri. :yenieek:

HLL SPR DVMMM :yenieek::yenieek: bu kafada devam et bakalım.. en ufak bişeyde aç ağzını yum gözünü.. sonra GALATASARAYLIYIM de.. ayıptır be :mad: Hayatında hiç birşey başaramamış insanlar, bu kadar kolay sallıyor ya, cahilliğin daniskası! hatta rezillik :mad:

Böyle maçlar olur aralarda alışık olmak lazım normaldir..Eskişehir güzel oynadı içerde öttüren bir takım küçümsememek lazım derim.

Kimi öttürmüşler. Kayseri 3 ledi bunları geçen hafta.

İyimisiniz yahu 1 puana sevindim ne demek? Bugün yenilsekte berabere kalsakta bu futboldan sonra şapkaları önümüze koyup düşünmemiz gerekir zaten. Yenilmişiz, 1 puan almışız cok mu önemli sanki. Rakiplerimiz bu kadar kötü durumdayken en az 9 puanı böyle rezil futbolla heba ettik. Tam takım istenen futbolu oynuyor diyoruz 1 sonraki mac yine rezil futbol. Şampiyonluk yolunda ne kadar fırsat var hepsini tepiyoruz. Normalde bu aylarda ligi bitirmemiz gerekirken rakibi şampiyonluğa ortak ediyoruz. Şu aşamada gerçekten yenilginin veya beraberliğin önemi yok.

Ruhsuz ihtiyar Drogba ile cok beklersin o ruhu

kardesm sanki 10 tane adam hayatının macını oynadı drogba s.ctı akhisar maçınıda ihtiyar ruhsuz drogba aldırdı o nolucak bi 3 puan daha düşebilirdik hesaptan biraz düşünürek yorum yapalım allah aşkına

Rakip baskı yaptığında bu kadar dağılmamamız gerekir.

Tamam Eskişehir deplasmanı zor ama top her ayağımza geldiğinde sıkışıp ileri vurmak durumunda kalmak üzücü. Arkada biraz daha becerikli olmamızı beklerdim.

Evinde oynayan her takım mümkün olduğunda pres yapıp topu erkenden kapmaya çalışıyor ama şampiyonluk isteyen bir takımsak buna karşı koyup bölüm bölüm de olsa oyunumuzu kabul ettirmemiz gerekir.

Her deplasmanda böyle oynarsak ilerisi karanlık.

Schalke maçı için zaten hiç şansımız olmaz oyunu tamamen rakibe bırakırsak.

Elbette deplasmanlarda bütün maçı domine edemeyiz ancak biraz olsun oyunumuzu oynayabilmeliyiz.

Geri
Üst Alt