STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

ben böyle floryaya gitsem Chivu diye sol beke alırlarmı
:cool:

BDoXPvxCAAICMbL.jpg

Twitterdan :lol:

1. Takimin frikikcisi pozisyona göre Sneijder ve Selcuk olmali. Drogba topun basina gecerek 100%'lük pozisyonu heba etti.

2. Sabri kaptanlik vasiflari tasimayan bir oyuncu. Vefa tamam da ama bu takima gercek bir kaptan lazim. Kaptan icin en iyi aday Selcuk, ardindan Drogba !

1. Takimin frikikcisi pozisyona göre Sneijder ve Selcuk olmali. Drogba topun basina gecerek 100%'lük pozisyonu heba etti.

2. Sabri kaptanlik vasiflari tasimayan bir oyuncu. Vefa tamam da ama bu takima gercek bir kaptan lazim. Kaptan icin en iyi aday Selcuk, ardindan Drogba !

Bunlar mı yani takımın sorunları?

Sampiyonluk yolunda kaybettigimiz birsey yok. Herzamanki gibi rakiplerden kopmak istemedik ve kopmadik. Hepsi bu.

Fenerbahce yarin kazansa bile avantaj bizde. Hemde hala cok büyük bir avantaj.

Mesele oynadigimiz berbat futbol. Bu sezon kac macta cok etkili futbol oynadik? 2? 3?

1 sezondur adam gibi paslasamayan takimi ben elestiririm. Ne oynadigimiz belli degil. Yeter artik

Maçın sonucu falan bir yana, Bülent Yıldırım ve spikerlerin art niyeti çok belliydi. Adlarını bilmiyorum ama Galatasaray atak yaparken sus, pus; Eskişehir gelince bir heyecanlar falan...

Totem için sürekli olarak Eskişehir'li oyuncuların istatistiklerini vermeleri vs.. Tamamiyle pisliğin içindeyiz, tek başımıza nasıl mücadele vereceğiz bu insanlara karşı bilmiyorum açıkçası. Allah yardımcımız olsun, işimiz çok zor.

Son frikikte Selçuk ve ya Sneijder vurmalıydı.Son pozisyon artık Drogba çekilsin oradan.

Yarın Fenerin kazandığını düşünelim puan farkı 4'e inecek.Hadi Kadıköy de ki maçta da bizi yendiklerini sayalım puan farkı 1.Olabilecek en kötü senaryoda bile hala biz avantajlıyız.Kalacak 9 maçtan da 6'sını içeride oynayacağız.

Cassano kavga etmiş ve kovulmuş.... Acaba.... ??? :D

Maçın sonucu falan bir yana, Bülent Yıldırım ve spikerlerin art niyeti çok belliydi. Adlarını bilmiyorum ama Galatasaray atak yaparken sus, pus; Eskişehir gelince bir heyecanlar falan...

Totem için sürekli olarak Eskişehir'li oyuncuların istatistiklerini vermeleri vs.. Tamamiyle pisliğin içindeyiz, tek başımıza nasıl mücadele vereceğiz bu insanlara karşı bilmiyorum açıkçası. Allah yardımcımız olsun, işimiz çok zor.

Bugün bariz bir operasyon yoktu sahada. Tamamen bizim sucumuz. Tamamen

Eskisehirspor´a küfür ettim artik atamiyorlar diye, sen düsün artik.

Bu oyunla hakemlerin bizi katletmesine gerek yok zaten

Bundan sonra Selcuk disinda kimseyi topun basinda görmek istemiyorum arkadas. Yildiz mildiz anlamam ben.

Selcuk alayini cebinden cikarir frikiklerde. Gerekirse tokatlasin herkesi ama kimseye vermesin topu.

Selcuk vursaydi banko goldü o frikik.

o değil de sneijdere de hiç frikik verilmiyor!

en ayar oldugum konuda aslında sıkecı ersun ve eskısehırın bıze karsı bu kadar hırslı ve motıve cıkıp tabırı caızse kopek gıbı asılmaları maca ulan aklınız nerde sahanda mersını yenemedın kayserıden 3 yedın gecen hafta ıbbye tonla pozısyon verdın ...

tamam bıızım takım berbattı eyvallahta bu sıkecılerın sadece bıze karsı boyle oynamaları da ayrı bır hıkaye :mad::mad:

Yarın Fenerin kazandığını düşünelim puan farkı 4'e inecek.Hadi Kadıköy de ki maçta da bizi yendiklerini sayalım puan farkı 1.Olabilecek en kötü senaryoda bile hala biz avantajlıyız.Kalacak 9 maçtan da 6'sını içeride oynayacağız.

Ve biz Besiktas, Bursa, Eskisehir gibi rakipleri geride biraktik artik. Onlar oynayacak.

Mesele puan tablosu degil zaten. Bu oyun kabul edilemez. Gercekten edilemez.

Akhisar kadar capimiz yoktu bugün. Herkesi dellendiren sey bu zaten bugün.

en ayar oldugum konuda aslında sıkecı ersun ve eskısehırın bıze karsı bu kadar hırslı ve motıve cıkıp tabırı caızse kopek gıbı asılmaları maca ulan aklınız nerde sahanda mersını yenemedın kayserıden 3 yedın gecen hafta ıbbye tonla pozısyon verdın ...

tamam bıızım takım berbattı eyvallahta bu sıkecılerın sadece bıze karsı boyle oynamaları da ayrı bır hıkaye :mad::mad:

Tamam söyleriz oynamazlar artık saçmalamayın antuya çevirdiniz burayı..

Bugün bariz bir operasyon yoktu sahada. Tamamen bizim sucumuz. Tamamen

Eskisehirspor´a küfür ettim artik atamiyorlar diye, sen düsün artik.

Bu oyunla hakemlerin bizi katletmesine gerek yok zaten

Oyun kalitesi eleştirilir ama özellikle ilk yarı aktif olarak topun oyunda kaldığı süre çok düşüktü. Bunun hakemin karakteri olduğunu düşünmüyorum, bu maç özelinde bir şey olduğu çok açık. Jimnastik ile suyun karşısının oynayacağı haftada Barcelona gibi takım olmana gerek yok açıkçası.

Ve biz Besiktas, Bursa, Eskisehir gibi rakipleri geride biraktik artik. Onlar oynayacak.

Mesele puan tablosu degil zaten. Bu oyun kabul edilemez. Gercekten edilemez.

Akhisar kadar capimiz yoktu bugün. Herkesi dellendiren sey bu zaten bugün.

Bugün ki oyun zaten kabul edilemez.Çok çapsız bir oyun oynadık.Muslera olmasa yeni bir Bursa faciası yaşayabilirdik.

Tamam söyleriz oynamazlar artık saçmalamayın antuya çevirdiniz burayı..

ne sacmalaması arkadas gorunen ortada yanlıs bısey yok

ersun yanalında esesınde ne oldugunu herkes bılıyor bızım takım berbattı bu gercek degısmez ama farklı unusrlarda ortada

tövbe tövbe biz muhtesem oynadikda spikerler mi cosmadi?

ya bi birakin bu isleri zaten basim agirdi sinirden bide böyle sacmaliklarlan mileti galyana getirmeyin.

Ynt: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Böyle kötü oynamaya tahammul edemiyorum

Trt 1 i izledim ve ne kadar yanlı olduklarını gördüm. Melonun pozisyonunda bariz penaltıya yorum yapamadılar yok bişey hakem uyarsaydı falan dediler. Utanmasalar gökhanın pozisyone penaltı diyeceklerdi.

Kötü oynamış olabiliriz ama bu hakemin bu kadar bariz hata yapma hakkını vermez. Weboya veriyorsan melonunki hayli hayli penaltı.

Şimdi birlik zamanı bu sezon bizi aşağılamak için herşeyi yapıyorlar. Takımı aşağıya çekmek için herşeyi yapıyorlar. eleştirelim ama şu zaman birlik daha önemli bu seneyi atlatalım gerekirse yazın tüm eleştirileri yapalım.

Geri
Üst Alt