STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

ne sacmalaması arkadas gorunen ortada yanlıs bısey yok

ersun yanalında esesınde ne oldugunu herkes bılıyor bızım takım berbattı bu gercek degısmez ama farklı unusrlarda ortada

Arkadaşlar ister Fb yandaşı bir takım olsun ister başka bir takımın yandaşı sen iyi oynarsan istedikleri kadar yandaş olsunlar ezer geçersin haa ben çok üzülmüyorum sorun değil olabilir böyle kayıplar ki biz puan kaybetmedik altın değerinde 1 puan kazandık..

kotu futbol hakkımızı bu macta kullanmıs olmak dılegıyle allahtan fıkstur guzel:ayatollah:

Arkadaşlar ister Fb yandaşı bir takım olsun ister başka bir takımın yandaşı sen iyi oynarsan istedikleri kadar yandaş olsunlar ezer geçersin haa ben çok üzülmüyorum sorun değil olabilir böyle kayıplar ki biz puan kaybetmedik altın değerinde 1 puan kazandık..

orası ole bencede bız berbattık ruhsuz oynaıdık neyse 1 puan ıyıdır onumuze bakacagız hadı ııı geceler:ayatollah:

Son 2 senedir bu kadar ezildiğimiz bir maç görmedim.Resmen gol yiyelim de belki silkeleniriz diye bekledim.

Ne yazık ki Sneijder-Burak ve Drogba 3lüsü ile çıkacağımız her deplasman bir çare bulamazsak böyle sıkıntılı geçer çünkü geriden bu rakipler bu 3lü ile çok rahat top çıkartıyorlar.

Ayrıca Hamit'e son haftalarda bende tahammül edemiyordum ancak bu takımın bu orta sahasına Hamit lazım..

Amrabat ise çıkmamalıydı en azından ilk yarı topu ileride tutmamızı sağladı..

Umarım bu futbol düzelir yoksa Shalke ve Fener deplasmanlarında bu oyun ile zor anlar yaşamamız çok büyük ihtimal..

Son 2 senedir bu kadar ezildiğimiz bir maç görmedim.Resmen gol yiyelim de belki silkeleniriz diye bekledim.

Ne yazık ki Sneijder-Burak ve Drogba 3lüsü ile çıkacağımız her deplasman bir çare bulamazsak böyle sıkıntılı geçer çünkü geriden bu rakipler bu 3lü ile çok rahat top çıkartıyorlar.

Ayrıca Hamit'e son haftalarda bende tahammül edemiyordum ancak bu takımın bu orta sahasına Hamit lazım..

Umarım bu futbol düzelir yoksa Shalke ve Fener deplasmanlarında bu oyun ile zor anlar yaşamamız çok büyük ihtimal..

Merak etme rahat ol böyle oynamayız biz o maçlarda..:yenieek:

bu takımın temel sorunu defanstan iyi top çıkaramamaktır.

bunun başlıca nedeni 2 stoperimiz ve beklerimizin berbat olmasıdır. bu dörtlüyü koy BAMlı takıma yakışırdı ama bu takıma yakışmıyor. düşününki beğenmediğimiz hakanbalta bugün defansın en iyisiydi.

ikinci nedeni melo. top kesmesi tamam ama oyun başlatmada berbat ötesi. kaç top kaybeti hemde riskli top kayıpları. pas yollarına gidemiyor. kaç pozisyonda dikkat ettim sneijder pas atacak kimseyi bulamadı o bölgede. sadece melo değil tabi. geçen seneki takımda o görevi engin ve emreçolak yardımıyla selçuk yapabiliyordu. şimdi ikiside yok. selçuk çok yalnız kalıyor. normalde hamit olsa biraz daha rahatlardı selçuk.

sneijder konusunda olumsuz değilim. ama bu adamı bu kadar çok defansa çekersek faydasını göremeyiz. Drogba için biraz daha beklemek lazım ama şu anda 90 dakika oynaması doğru değil. akhisar maçında sonradan girince nasıl etkin oldu gördük. ama şunu görmek lazım zor maçlarda bu takım çift forvet oynayamaz. oynayacaksa da bunlar burak-drogba olamaZZ. umut oynar.

g.birliği maçı eski maçından farklı olmaz. g.b iyi takım 2.devre baya iyi oynuyorlar. bence hocanın ya drogbadan vazgeçip burak-umut sneijderi oynatması yada sneijderden vazgeçmesi gerekir. shalke maçındada 4-4-1-1 başka yolu yok. drogbadan 45 dakika faydalanmak şu anda en iyisi.

rezalet bi maçtı rezalet. allah sonunu hayırlı bitirsin.

Merak etme rahat ol böyle oynamayız biz o maçlarda..:yenieek:

Umarım ancak ikinci devre başından beri top oynamadığımız aşikar..

Takımın kimyası bozulmuş durumda..Mücadele gücümüz vardı onun ile oynuyorduk şimdi o da gidince ne oynadığımız belli değil ne yazık ki.Sadece şişirilen toplar ve yıldızların ayağına bakıyoruz şu an..

Son yılların en büyük rezilliğini yaşadık futbol olarak.

Sanki ortasahamız BAM üçlüsünden oluşuyor gibi oynadık bugün.. kesinlikle arkadaşlar bugün tek tek isimlere yönelmiyelim.. Bugün Takım olarak berbattık.. yani göze batan futbolcu yoktu herkes kötü olduğu için.. Drogba bugün manu da oynamaz mı? Burak? Selçuk? sneijder? oynar.. Ama bugün muslera-eboue semih Zan Riera- Hamit Selçuk Melo Engin- Elmander Umut .. kadrosuyla çıksaydık top bizde daha fazla kalmaz mıydı? Neden çünkü defansımız forvetimizde başlıcaktı.. ve 10 a 6 savunma yapmıcaktık.. sene başındaki fener maçını hatırlayın süper kupa.. bu kadroydu.. köpek gibi pres yapan askerlerle dolu kadro.. pozisyon çok ama gol az geliyordu.. şimdi pozisyon yok.. koşan az kişi var çünkü.. Ben bir T.D değilim kesinlikle ama gördüğüm şu ki bugün Galatasaray'da yıldızların hünerlerini sağlıcak topları kazanan, koşan askerler olmadığı için o korkulu rüya olan drogba sneijder iş yapamadı..

bu kadar ruhsuz oyuna da pes hakkaten

Bence sorun Melo ısrarla kaç kere topu ayağında tutarak kaybetti Melo hızlı olmalı 2.nedeni defans bir türlü defanstan top çıkaramıyoruz biz.. Drogba konusuna gelince ;eğer biz bu adamı hep hava toplarını indirsin diye aldıysak bunu pekala Umut bile yapabilirdi biraz pas kombinasyonları üretmek atak planları hazırlamak lazım böyle olmaz bakın herkes takımın defans gücünün düştüğünden bahsetmiş sorun kesinllikle bu değil sorun kimin nerede oynadığı belli değil kimse pozisyonunu alamıyor yani takım defansı arızalı..

Gecen sezonki Eskisehirspor deplasmaninin kopyasiydi bu mac. O mac da rezaletti.

Zemin filan kötüydü ama oyun ve sonuc ayniydi. Tek pozisyonumuz yoktu. Sonu da benzer bari insallah ne diyelim.

Ben bir seyi anlamiyorum sadece. Büyük takim, kaliteli oyunculara da sahipsin, nasil paslasamiyorsun? Mantigim almiyor ya.

Galatasaray´in oyun tarzi ve aldigi sonuclar tez konusu olmali. Pas yapmayan, yapamayan, lider ve basarili bir takimiz :)

Günümüz futbolunda bu imkansiz aslinda. Modern futbol sadece pasa dayali cünkü. Gercekten sistemimiz yok. Bunu bende kabullendim

hep transfer hep transfer cözüm bumu yani ,birazda teknik direktör becerisi görelim,bu dediklerim sirf fatih hoca icin söylenmis bir söz degildir!!!!

bazen takim icinde düzen kurabilmek transfer yapmaktan iyidir.

ben bir sözüm vardi transfer sezonunda ,malesef drogba ve sneijder ayni anda transfer etmek hataydi diye .

benim görüsüm ilk yari burak ikinci yari drogba girer bundan sonra yada terside olabilir.

sergen ilk defa doğru söyluyor bu kadroyla çıkalım zor maçların hiç birini kazanamayız

tövbe tövbe biz muhtesem oynadikda spikerler mi cosmadi?

ya bi birakin bu isleri zaten basim agirdi sinirden bide böyle sacmaliklarlan mileti galyana getirmeyin.

Saçmalıklarlan?

Bak birader, amaç edindiğim bir olay yok. Eğer öyle bir düstur edinseydim kendime, bunu başlık açarak falan yapardım. Senin sinirli olup, olmamaman beni ırgalamaz. Buraya bir yorum yazıyorsun, fikrini belirtiyorsun. Kimse fikir belirtmek için bunun sağlamasını yapmak zorunda değil. Bu aklında olsun, ayrıca art niyet dediğim olay için bir takımın Barcelona gibi oynaması gerekmiyor. Öyle veya böyle bu takım o anasını sattımın maçında pozisyona girdi değil mi, evet. İşte o pozisyonlarda ki tepkilerine kıl oldum, bunu belirttim.

İnsanın canını sıkmayın akşam akşam.

schalke maçından ciddi ciddi çekiniyorum, allahtan bayern falan çıkmadı kurada yoksa bjk nin rekorunu kırabilirdik son haftalardaki rezil oyunumuzla

sergen ilk defa doğru söyluyor bu kadroyla çıkalım zor maçların hiç birini kazanamayız

Topu sürekli kaldırırsan kazanamazsın tabi bu şekilde ne Sneıjder'den ne de Drogba'dan faydalanabiliriz Drogba artık top indirmekten sıkıldı bu nedir yaa.

Yitip gitmiş kayıp 1,5 saat.

Böyle maçlar oynayınca sıradan maçta sıradan bir gol atıldığında bile bağırıyorum evin içinde. Bu ne arkadaş psikolojim çöktü resmen :o

Takımda ne bir isyan ne bir coşku. Şu malum kötü yıldan bile beter bir futbol oynadık heralde

Melo cezalı duruma düşmüş Gençlerbirliği maçında yok adam cezalıyı zaten ne zaman sınıra gelmiş

Geri
Üst Alt