STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Kaliteli futbolcularimiz var ama aksayan okadar yer varki

engin baytari takima monte etmemiz lazim bence

Yahu vallah simdi üzüntüden ölmemek lazim ama gerceklerin gözüne bakarsak, 24 Mac'ta sadece 13 Galibiyet almisiz, sadece 46 Gol atmisiz, ve saka gibi ama gercekten Lideriz, hatta simdilik 7 Puan fark'la, saka gibi.

Eskişehir deplasmanlarında hep kötü oynuyoruz geçen sezonda sadece 1 pozisyonumuz vardı ondan çok üzülmedim şampiyon olucaz ondan hiç süphem yok fener koptu kopacak 1 puan kaybına bakar fenerin kopması 3 maçtır kazanıyorlar ama elbette bu futbolla puan kaybedecekler

Emre colak ve engin kesildi gitti

hala burak karsi olan varmi hayret anlamiyorum bu arkadaslari sunu anlamak istemiyorlar herhalde buraktan daha iyi yerli forvet varmi piyasada suan sanki yabanci siniri serbestte bu arkadaslar burak i satacak hayret

Eskişehir deplasmanlarında hep kötü oynuyoruz geçen sezonda sadece 1 pozisyonumuz vardı ondan çok üzülmedim şampiyon olucaz ondan hiç süphem yok fener koptu kopacak 1 puan kaybına bakar fenerin kopması 3 maçtır kazanıyorlar ama elbette bu futbolla puan kaybedecekler

Ezik'ler nekadar kötü oynarsa oynasin, Fenerasyon isi son Hafta'ya kadar birakacak, net. Eger bu Seref yoksunlari insan haklarini yemeseydi simdi seneye SL-Grup'larinda kiminle eslesiriz diye konusurduk

Biz bu maci haketmedik. Kazanacak bir futbol oynamadik, belkide 0-0 bitmesi bizim icin daha hayirli oldu.

Biz bu maca defansif anlamda cok yanlis oyuncular ile baslayarak zaten hata ettik. Ne Sabri ne Balta ne de Gökhan(mecburiyetten) bu takimin banko oyunculari olamaz. Üstüne bir de sakatliktan yeni cikan Semih bunlara ayak uydurunca cok rezil bir görüntü verdi takim.

Defansimizda lider bir oyuncumuz olmadigi icin savunma ile forvet arasinda neredeyse bir 60 metre bosluk olustu. Üstüne savunmadan cikarken sürekli top kaybettik. Savunmanin 4 oyuncusuda bam güm topu ileriye atti, yerden oyun kurmaya calisinca da topu rakibe verdik, basit pas hatalariyla. Gökhan Zan zaman zaman sol ayagi ile bile pas vermeye calisti cokta agir kalarak(zaten sag ayagi ile düzgün pas veremiyor). Tüm bunlarin üstüne bir de Melo'nun kötü performansi eklenince hic ileride cogalamadik mac boyunca. Burak-Sneijder-Melo-Drogba-Selcuk bosuna pres yaptilar, cünkü savunma ileriye cikmayinca orta alanda büyük bosluklar olustu. Sabri ve Hakan bir tane etkili bindirme yapamadi, defansif anlamda zaten rezaletler. Amrabat yinede ilk yari birseyler deniyordu cok iyi oynamamasina ragmen. Riera 2.yari oyuna girdikten sonra bu takimdan gönderilecegine kadar sadece sol bek olarak oynayabilir oynayabildigi kadar. Muslera olmasa bu mactan kesin maglubiyet ile ayrilmistik.

Biz daha kompakt oynamaliyiz ki etkili pres yapalim, yardimlasalim. Böyle bam güm ileri top sisirmek ile bir yere varamayiz diye düsünüyorum. Gercekten cok rezil bir performans ortaya koyduk mac boyunca.

Eboue bu takima tekrar kazandirilmali. Melo böyle vurdum duymaz oynamaya devam edecekse oynamasin. Zaten kontenjanda sikinti yaratiyor. Keske Muslera-Eboue-Semih-Zan(mecburiyetten)-Riera-Selcuk-Hamit-Sneijder-Amrabat-Drogba-Burak gibi bir dizilis ile baslasaydik. Ya da Hamit yerine Engin/Yekta. Melo oynasa Balta oynama zorunda kalacak. Ya da Amrabat'i cikartip Engin oynasada olur aslinda ama hoca Engin'i silmis gibi halbuki iyi bir Engin sol kanattan yardirir.

yekta daha düne kadar ilk 11 deydi. şimdi bakiyorum kadroda yok. durmadan kadro degişiyor. orta sahasiz oynuyoruz. birde önde tam olarak basmayinca adamlar istedigi gibi topla oynuyor. bir takim kaleye gidemezmi. zaten gitmekte istemedikki. halimizden memnun gibi rahat rahat oynadik. 3. degişikligi bile yapmadik. düşündügüm gibi beraberlige oynadilar. trabzon maçindada aynisi yapildi. ve bu benim hiç hoşuma gtmiyor. sahaya orta saha alalim diye beklerken melo çikip kanat aydin giriyor. selçuga kasit varmiş gibi. adami ordan oraya koşturuyorsunuz. en sonunda sinirden erkan zanegine çift daldi ama denk gelmedi allahtan.

Engin'den bi cacik olmaz, her mac görev alsa her 3 Mac'ta bi kirmizi kart yer

gecen sene görmedi sadece bir macta kendini kayip etti diye silelimmi tamam agresif futbolcu hep hakeme itirez ediyor o da kabul ama bunu melo da yapiyor o zaman onuda silelim

Ezik'ler nekadar kötü oynarsa oynasin, Fenerasyon isi son Hafta'ya kadar birakacak, net. Eger bu Seref yoksunlari insan haklarini yemeseydi simdi seneye SL-Grup'larinda kiminle eslesiriz diye konusurduk

Bide şöyle düşün bu senede şampiyon olursak ki olucaz sezon sonu aykutla azizin düşeceği durumları düşün 33.hafta bide galip geldiğimizi düşün o stadı ciddi ciddi yakarlar lafın gelişi değil şimdilik yapabildikleri bütüb pislikleri yapsınlar sezon sonu kaybeden onlar olcak

Bide şöyle düşün bu senede şampiyon olursak ki olucaz sezon sonu aykutla azizin düşeceği durumları düşün 33.hafta bide galip geldiğimizi düşün o stadı ciddi ciddi yakarlar lafın gelişi değil şimdilik yapabildikleri bütüb pislikleri yapsınlar sezon sonu kaybeden onlar olcak

Vallah INSALLAH hakli cikarsin Abi, ama benim maalesef gercekten ümidim yok, Takim mi ? Tamam takim toparlanir, 6-7 Mac arka arkaya kazanir yolumuza devam ederiz, ama Tüpcü varken icim rahat degil

umarim hoca su cift forvet sevdasindan vazgecer yoksa daha cok puan kayip ederiz

Vallah INSALLAH hakli cikarsin Abi, ama benim maalesef gercekten ümidim yok, Takim mi ? Tamam takim toparlanir, 6-7 Mac arka arkaya kazanir yolumuza devam ederiz, ama Tüpcü varken icim rahat degil

Takım iyi oynamıyo eyvallahta iyi oynayan bi rakipte yok karşımızda üstelik evimizde iyi oynuyoruz ve bu saatten sonra evimizde puan kaybetmeyiz benim görüşüm tüpçü geçen senede vardı onun işi suratı bi karış bize kupayı vermek :lol:

Takım iyi oynamıyo eyvallahta iyi oynayan bi rakipte yok karşımızda üstelik evimizde iyi oynuyoruz ve bu saatten sonra evimizde puan kaybetmeyiz benim görüşüm tüpçü geçen senede vardı onun işi suratı bi karış bize kupayı vermek :lol:

Hahaha harbi yine ayni senaryo olsa Tüpcü kalpten gider, önümüze bakacaz artik insallah bos yere kaybedip Sampiyonlugu kaybetmeyiz, aslinda benim gözümde acik ara en güzel senaryo su olur, biz Kadiköy'e Sampiyon gidip yenilcez, sonra bakalim ezik'ler sevinsinde biraz sey gecelim, neyse ben kactim Jack Daniel's hala icimde geziyor yamulcam simdi :lol:

Herkeze iyi geceler

Hahaha harbi yine ayni senaryo olsa Tüpcü kalpten gider, önümüze bakacaz artik insallah bos yere kaybedip Sampiyonlugu kaybetmeyiz, aslinda benim gözümde acik ara en güzel senaryo su olur, biz Kadiköy'e Sampiyon gidip yenilcez, sonra bakalim ezik'ler sevinsinde biraz sey gecelim, neyse ben kactim Jack Daniel's hala icimde geziyor yamulcam simdi :lol:

Herkeze iyi geceler

İnşallah herşey istediğimiz gibi sonlanıcak iyi geceler sanada

yenınce hersey guzel yenemeyınce hersey kotu...sımdı dun kotu oynadık ama sezon basından berı kotuyuz ve duzelmıyo buda turkıye alışkanlığı ıstıkrarsızlık bunu onleyecek hıcbır teknık dırektor olamaz..zaten dokunsan dusuyorlar faul hemen..macın zevkı mı vardı aksam ... calınan faullerın coğu faul değil zaten calma arkadas hem es ese hem bıze oynat

sakin olmaliyiz, sabir lutfen.. fenerin onundeki 4 maci ve genel olarak diger kalan maclari cok zor, bizimkiside onlara gore cok daha kolay...fener yarin 3 puan alirsa puan farki 4, yani hala 2 macta kaliyor... biz paun kaybini onumuzdeki 4 hafta koruyamassak, zaten sampiyonlugu haketmiyoruz demekdir.. paun farkini korudugumuz veya yukseltigimiz her hafta fenerin lehine olacaktir ki fener muhakkak puan kaybedecektir bize dun oldugu gibi.. onemli olan puanlari yarisin basinda kaybedip, halan onde olmak. :ayatollah:

Geri
Üst Alt