STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Bu nasıl bir maçtır abi neyini yorumluyayım neyini konuşayım ?

bu maç burağa ve fatih terime kurban oldu. nokta

Maçı kazanmak için Sneijder'in oyundan çıkarıldığı bir dünyaya lanet olsun! Vallahi yeter artık ya!

Umut sağ açığa Amrabat ı sol açığa yazanlardan kurtulduk artık en azından

Teknik ekibin görevine bugün son verilsin ,kalan maçlarımızı olimpiyatta oynayalım yoksa şampiyonluk gidecek.

Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | 2.Y | 8 Mart

Sorun şu ki, 3 maçın en az 2 sinde kötü oyunuyoruz, bu durumda iyi oynadığın maçı da alamazsan şampiyonluk için dua etmekten başka çaren kalmıyor.

Bu takım başka bir şekilde oynayarak mı bu kadar fark açtı anlamadığım şey bu yada diğer takımlar berbat oynuyordu da şimdi süper oynamaya mı başladılar ?

Tamam kötü oynadık şöyle böyle oynamalıyız demek mantıklı gerçekten ama şampiyonluk kaçtı nedir ?

hamit ve sneijder cikti maci verdi hoca resmen

şampiyonluk gitti bence bravo

ayrıca sneijder'in schalke maçına fit çıkması çok önemli o yüzden çıktı hatalı değil bu maçın telafisi var ama schalke maçının yok.

Tebrikler yönetim ve ne işe yaradığı belli olmayan yardımcı teknik direktörlerimiz.Umut bulut hamlesi ve sneijder'in çıkışı takımı bitirdi.Gökhan gibi bir adamın oynaması ise komik duruma düşürdü bizi.Böyle olursa terim gider.Şu kadroyu idare edemiyorsan 8 haftadır 2 galibiyetin varsa şüphe etmek kadar doğal bir şey olamaz

Bu amrabat her top geldiginde orta aciyor...

Ulan bi kere calim yapın bire bir adam geçme çalim yapin....

Valla geçen sene ne kadar doğru işler yaptıysek bu senede tam tersi bir o kadar yanlış işler yapıyoruz.

Bu takıma drogba gibi adam almadan önce, ikitane yardıran kanat alacaksın ki drogba iş yapsın.Yoksa yaptığı tek iş hava topu indirmek olur, o iş içinde dograbaya ne gerek var al ersen martini olsun bitsin.

O zeminden sorumlu olanlara,

İyi oynayan takımı gereksiz yere bozan teknik ekibe,

hepsine yazıklar olsun..

Yine bir Cuma yine kayıp, bir penaltı hediye edildi, onu bile gole çeviremedik, direklerden döndü Hamit her zaman ki gibi,

Sneijder neden çıktı anlayamadım, tüm forvetleri oyuna sokmanın ne gibi bir mantığı var? Maç 0 - 0 takım iyi oynuyor, müthiş hamleler yapıp maçı kopartıyorsun; negatif yönde..

Çıldırmamak elde değil.

Yanlış 1 aydır Sneijder'le Drogba'yı takımın bir parçası yapamayan antrenörde. Ne degişikligi yaptı anlamadım ama yaptıgı degişiklerle fena oynamayan takıma bildigin tecavüz etti.

Drogba'nın penaltıyı kacırmasıda iyi oldu. Penaltı degildi ve öyle puan almak içime pek içime sinmiyor. Belki de Drogba'nın da sinmemiştir.

Bu hafta umarım Beşiktaş'ta Fener'de kazanır. Kendine çeki düzen verir takım.

peki sen ikinci yarıyı izlemedin herhalde..gece ile gündüz kadar fark vardı..bi takım bi maçta 2 ayrı takım gibi oynuyosa o takımdan bi halt olmaz..şimdi şalke maçıma hangi gs çıkamak bilmiyoruz...

Schalke'yi 1-2 yenip geçeceğiz hocam rahat olun.

Ama ben elenelim istiyorum.Sanki kupayı mı alacağız?Lig gidecek bu Şampiyonlar Ligi yüzünden.İrtifa kaybetmeye başladığımızda fazla olan kum torbalarını atmamız gerek.Elenip,tüm ağırlığı lige verelim.

Bu maçta yenileceğimiz gün gibi belliydi,çok üzülmedim o yüzden.

nerden başlasak bilemiyorum. bu kadar golü atamazsan yenilirsin işte böyle.

Maçın yıldızı Buraktı. resmen umursamazdı. gelen her topu havalara dikti. demek ki kötüsün be kardeşim. o zaman zorlama niye zorluyorsun.

ama maçın kırılma anı 60 da yapılan 2 değişiklik oldu. çıkacak ilk isim Burak tı. bugün çok ama çok kötüydü. ama Sneijder çıktı ve üstelik bugün iyi oynayan Hamit le beraber. ondan sonra zaten karambol futbola döndük. hele Drogba girince 3 forvet oynayınca maçı kaybedeceğimizi anladım.

Drogba geldiğindeki gibi değil. girdikten sonra ayakta duramadı. hadi sakat diyelim.

hakemi kimse eleştirmesin. golde eboue kendini yere bırakıyor hiçbirşey yok. penaltı ise komedi. keşke hiç çalmasaydı.

kim olursa olsun t.d tahtaya yazacağı ilk isimler

---------muslere-----------

-xxx----xxx------xxx-----xxx--

-----selçuk-------xxxx--------

-xxx------Sneijder------xxx--

----------Drogba------------

olmalı.

Yok arkadaşım Manevi evladı emre, sabri burak ve hamit oynamadan olur mu hiç. Drogbayla sneijder kim ki:mad:

Değişiklikleri her kim yaptıysa, maçı da o kaybettirmiştir benim gözümde. Sezonun belki de en iyi topunu oynayan Hamit'in çıkmasının izahı ne olabilir? Hamit çıktı, sağ taraf bitti. Emre de iyi kötü idare ediyordu. Amrabat girdi sol kanat da bitti.

Beyler noluyor ya, Sampiyonluk niye gidiyormus :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt