STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

İkinci yarı takımı bozuldu değişikliklerle buraya kadar tamam. Ama arkadaş 10 cm mesafeden gol atamamak nedir 2 tane topun direkten dönmesi nedir? Harbi harbi çıldırıcam ya eskişehir maçında bi gram üzülmedim o oyuna normaldi. Zebil oldu gitti herşey.

Sayin Fatih Terimin bilmedigi bir oyun oldugu kesin.

Hakli cikmak istemezdim ama Terimin ne kadar Taktikten, modern futbol anlayisindan bihaber oldugu bir mac daha izledik.

Eline Saglik Terim.

İmparator düşmanları sizi ben salı gününe kadar girmem heralde foruma renktaşlar hepinize iyi hafta sonları. salı günü görüşmek dileğiyle...

Selcuk süper oynadi.

Kötü mü oynadık şu maçta ben başka maçımı izledim.. Ne bu afra tafralar.. Fatih Terim değişiklikler kötüydü ama ilk yarı 3-0 olabilirdi ne bu laflar falan ya..

.

Bu amrabat gerizekali mi her top geldiginde orta aciyor...

Ulan bi kere calim yapın bire bir adam geçme çalim yapin....

Yeni geldiğinde böyle değildi. Sık sık şut deniyordu. Ve bazen de tehlike yaratıyordu. Manu maçındaki direkten dönen şutu vardı mesela. Son zamanlarda şut atma yasağı getirmişler sanki Amrabat'a

Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | 2.Y | 8 Mart

Bu takım başka bir şekilde oynayarak mı bu kadar fark açtı anlamadığım şey bu yada diğer takımlar berbat oynuyordu da şimdi süper oynamaya mı başladılar ?

Tamam kötü oynadık şöyle böyle oynamalıyız demek mantıklı gerçekten ama şampiyonluk kaçtı nedir ?

şampiyonluk kaçmadı ama sorun şu ki bizim kendi oynayacağımız futbolla şampiyon olamayacağımız belli oluyor, rakipler bizim gibi salaklıklar yapar da puan kaybederlerse anca o zaman şampiyon olabiliriz.

Her şeyi anlarım, Burak'ın bacağının arasından geçen topu anlamam. Bu maçta farklı şeyler vardı, Fatih Terim falan hikaye. Her şerde bir hayır vardır derler ama sanmıyorum. Şampiyonluğu kaybettiğimiz maç olabilir.

bu maç burağa ve fatih terime kurban oldu. nokta
bende aynı düşüncedeyim. Burak maçın içine etti. ama onu çıkarmayan ve yanlış değişiklikler yapan hocada ondan daha çok hata yaptı.

kimse cikipta penalti dogru karardi demesin bukadar kolay penalti verilmez.. iyi gün taraftarida lütfen gitsin burdan her mac sonrasi ceza yemek istemiyorum

selçuk iyi oynamaya başladı derken içine ettik işin.

En kötü ihtimalle yine karıköyde alırız kupamızı,dert değil.

Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | 2.Y | 8 Mart

problem ne mi?sen iyi oynayan takıma müdahele edersen problemdir.oyuncuyu doğru yerde oynatmazsan problemdir.maç sıkışınca 2.planın yoksa problemdir.kaç haftadır kötü oynuyoruz arkadaşım bunu göremiyor musun?geçen hafta zor kurtulduk.önceki hafta Allah yüzümüze baktı.beşiktaş maçında da güç bela kazandık.kaç tane maç saymamı istersin.en iyi oynadığın maç hangisiydi.en kötüleri burada herkes sayar sana.25 haftanın 20'si kötü oynarsan taraftar da inanmaz sana haklı olarak.

Ben iyi oynuyoruz bu sezon süper oynadık dediğimi hatırlamıyorum eğer dediysem lütfen gösterin ben diyorum ki bu takım aynen böyle oynayarak bu kadar fark açtı diğer takımlar bizden beter eleştiri yapmak doğru bir şey demiyorum ama şampiyonluk kaçtı bir taraftar için biraz ağır bir ifade eğer taraftar inanmaktan vazgeçerse bu kadar önde olmasına rağmen bu oyuncular nasıl oynasınlar.

merak etmeyin ne fb ne bjk kazanamaz bu hafta .

kendimi teseli ediyorum

ya biri anlatsin bana ilk yari iyi oynayan takimi neden bozarsin ya neden :mad: hette 2 deyisiklik birden yapti la :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Forum da ne kadar çok kuş varmış.

besiktas bile bizden daha iyi oynuyor yazik yazik

verilen paralara bak alınan sonuca bak..

ilk yari cok iyiydik ama burak dünyalari kacirdi...

maca burak yerine drogba ile baslasak 2-3 tane atmistik..

ben burak yetersiz diyorum siz bana inanmiyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt