STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Sakin olmakta fayda var, bireysel hatadan yedik golü, pozisyon vermedik desek yeri, şans yoktu, değişiklik haklarınıda yanlış kullandık olan oldu..

Ezik kuşlara sokayım size bişey olmasın, bu ligin patronu hala biziz, biz ne istersek o olur :)

maç sonu fatih terim açıklamaları var mı ya da ceza aldığı için açıklama yapamıyor falan mı ?

Abi bak saygisizlik yapmak istemem, sen benden büyüksün ama hayal kurma lütfen

kardesim yanlis anlamada kuslar kazansa bile ipler bizim elimizde halen demecde nerde sorun var?! hem puan olarak önde oluruz halen hemde fikstür avantaji onlara göre cok daha iyi durumdayiz. ilk yaridaki futbolu oynamak gerekir ama devamli cekilde artik. ilk yaridaki oyunumuzu cok begendim ben acikcasi. biraz becerikli olsak fark olurdu ilk yari ama olmadi. hayirlisi artik. futbol bu yenmekde var yenilmekde. barcada gitti celtice yenilmisdi mucize cekilde

tutturmuş millet schalke de schalke zaten schalkeyi geçsek ne olacak diğer tur eleneceğiz rakip kim olursa olsun. Ama diğer tarafta gö göre göre şampiyonluk gidiyor millet hala schalke diyor cl diyor. bu yıl şampiyon olmassak bunca yatırımdan sonra o hiç hatırlamak dahi istemediğim inamotolu yıllara döneriz kadro olarak değil maddi olarak. Bizi büyük bir tehlike bekliyor ünal aysal büyük bir kumar oynadı fakat şuan elinde kozlar tek tek tükeniyor. allah korusun şampiyon olmassak ki bu oyunla olamayız ozaman biteriz.

Eretna kardeşim sezon sonu görüşürüz

Yahu Sneijdere laf ediyonuzda maçı nerenizle izliyorsunuz ben anlamıyorum bir kere adam playmaker gizli forvet değil ki bu maç kötü değildi 1 e 1 markaj vardı gözüyle izleyenler görmüştür ona rağmen oyunun içindeydi bizim insannımız 10 kişiyi geçsin 3 kşiyi bayıltsın istiyor ayrıca bana kalırsa yanlış yerde de oynuyor çok yay civarında kalıyor bu tip adamların gelip oyunun içinde olması lazım ama FT direk 2.forvet gibi kullanmaya kalkıyor bu yanlış.

adamı pozisyona soksun diye aldık kendi pozisyon bulamıyor.saşma sapan yerlerde oynatılmaktan o da şaşırdı

en başa dönmek lazım beyler kadro mühendisliği resmen sıfır bu sene, yapılan hataları say say bitmez amrabata 8.6 mil euro, yiğit gökoğlana 3-4 mil euro verip sol bek'te rierayı oynatırsan olacağı budur o boşa harcanan paralarla adam gibi geçen seneki kadronun eksiklerinin giderildiğini düşünün bi bu takım uçardı, sadece bu maç değil takım koca sezondur kötü zaten

Sneijder ve Drogbayı eleştirenler bi baksınlar bu adamlar ne zamandır top oynamıyor diye.

offff be webo-emre geldi vay vay.

biz takım olamadık diyok, sen isim oalrak değerlendiriyon anca.

senin futbol analyışın isimler ise yandık ne yapacaz..

Takım olmayı hoca yapıcak ben değil

Messi gelse formsuz olsa ya da mevkisinde oynamayıp verimsiz olsa,ona bile bizde bu haliyle oynayamaz diyecek potansiyele sahibiz taraftar olarak.Bizlere sabri-yekta-engin-gökhan yeter.fazlası akıl sağlığımıza zarar veriyor.

bu maci alsak, rakipler panige puan kaybedeceklerdi...

simdi ise küllerindne yeniden dogup, farki kapatacaklar..

Valla transfer dönemi güldük eğlendik ama içimde,en derinlerde bir yerde,bunun olacağını hissetmiştim.Mokunu çıkarmasaydık keşke.

Süper ligde macera aramaya gerek yok bu ligde is yapmis adamlar alacaksin arkadas. bak gönderdigin necati hala gol-asist krali denilebilir.

kovduklari ziegler-emreyi geri getirdiler sonucta bu ligde is yapmis adamlar.

webo desen bizim ligin golcüsü süper ligde bunlar siritmaz pek.

necati gönderilmese, engin hakeme yapismasa lig bitmisti

bu maçla şampiyonluk gidecek demişti bi arkadaş.o arkadaşa selam olsun ben her ne kadar inanmasamda bu takım bu maçtan sonra başlar galibiyetlere.ama kadıköye gitmeden ama kadıköyde şampiyonluğu ilan eder.

Başımıza ne geldiyse şu liderlikten geldi bi inmedik gitti...

Başıma birşey gelmeyecekse söylüyorum, Fatih TERİM hocalığı unutmuş böyle devam edecekse etmesin.Skor taraftarlığı yapmıyorum yanlış anlaşılmasın.Futbolda bazı anlar vardır mesela kötü oynarsın ancak bu oyundaki hatalarından ders alırsın, takımını en doğru dizilişe getirmeye en doğru mentalteye getirene kadar değişiklikler yaparsın, gerektiğinde oyuncularına göre dizilişler taktikler bulursun, bütün bunları yaparsın yine de kazanamazsın kaybedersin.Bu durumda sorun olmaz çünkü sen elinden geleni yapmışsındır.Ancak Fatih hocamız aldırdığı oyuncuların ısrarla ne kadar yetenekli olduklarını kanıtlamaya çalışmakta(ki yetenekli dahi olsalar olmayınca olmuyor bazen), bu ısrarından vazgeçmek yerine yönetimin kendisine aldığı dünya yıldızlarını da o oyuncularını aklamak amacıyla harcıyor ve hatta bu ısrar yüzünden maç kaybediyor.Top oynatmak yerine garip garip demeçler vermeye ve yönetimiyle uğraşmaya zaman harcıyorsa yapacak birşey yok kötüdür o hoca.Ha düzelebilir mi? İnşallah...

ben sana katılıyorum renktaş

Büyük takımsan bulduğunu atacaksın.

Yahu Sneijdere laf ediyonuzda maçı nerenizle izliyorsunuz ben anlamıyorum bir kere adam playmaker gizli forvet değil ki bu maç kötü değildi 1 e 1 markaj vardı gözüyle izleyenler görmüştür ona rağmen oyunun içindeydi bizim insannımız 10 kişiyi geçsin 3 kşiyi bayıltsın istiyor ayrıca bana kalırsa yanlış yerde de oynuyor çok yay civarında kalıyor bu tip adamların gelip oyunun içinde olması lazım ama FT direk 2.forvet gibi kullanmaya kalkıyor bu yanlış.

Dediklerinize katılıyorum ama bence sneijder gibi tecrübeli bir oyuncu hoca onu daha ileride de oynatsa kendisi geriye gelip oynayabilir bence onun dışında dediklerinize katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt