STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

her şeye rağmen schalke yi geçeceğimizi düşünüyorum ben

Karabük maçından sonra bi görüşelim.. Ağlama duvarı olacak buralar..

Sneijder bu haliyle bizde OYNAYAMAZ....

Şampiyonluk gidiyor hala Sneijder de Sneijder ... alın size Sneijder...

Sneijder cevabı verir ben yazmıyım bişey.

Yerinde oynatılmayan bir adamı yerden yere vurabilen tek taraftarız heralde.

Kendi kendimizi avutuyoruz yok efendim yenilgi iyi oldu, yok şimdi schalke yi eleriz. Polyanna gibiyiz. Bu takım bu saaten sonra birden şaha kalkar şahane futbol oynar diyen varmı bilmiyorum ama hiç gerçekçi değil. Geçen seneki play off lardan beri takım düşüşte. Kimse de çare bulamıyor. Bence hoca şampiyon olamazsak kendi isteğiyle bırakacaktır. Çünkü o da derman olamıyor takımın hastalığına.

Etrafımdaki fb ve bjk liler şampiyon olmuş gibi seviniyor şu anda ve ben bazı arkadaşlar gibi iyi ki yenildik diyemiyorum. Çünkü ligin son haftalarında sahasında maç kazanamayan takımın, sahasında bu kadar zorlanan takımın şampiyon olamayacağını onlarda biliyorlar. Eğer bu hafta ikisinden biri kazanırsa işimiz çok çok zor.

Bu maçlar Terim in umrumda değil. Aklı fikri Shalke maçında...Tur atlayıp İtalyadan teklif rüyasında. Oysa biz bir haftadır bu maçı bekliyoruz. Önemini Tarimden daha iyi biliyoruz.

senin derdin terime çakmaksak sürekli, git bir terim resmi alda dart oyna, yorum mu yazıyon kafamı buluyon bellii değil.

Arif Erdem : ''Bu harika bir mağlubiyet , takım şimdi neler oluyor diye sirkelenecek ve Almanya'da işi bitirip yurda dönecekler.''

shalkeyi eleriz bencede. ama şampiyonluk mu, Cl mi dersen şampiyonluk derim. malsef şampiyonluk kaçacak bu gidişle

AW: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

sen calisan motoru yorulmamisken keyfiiyen bozarsan yersin boyle

Fatih hoca istifa etsin Drogba Wess kadro dışı kalsın Burak yedek başlasın ne oldunuz la Hamit direkleri dövmese yok o kral o imparator kendinize gelin ilk defa yenilmiyoruz takım kötüde oynamadı inşallah sezon sonu 19.şampiyonluğu kutlayacağız üzüldük olabilir yarın kuşlar kazansa bile ipler bizim elimizde bu takım S04 de eler şampiyonda olur

Bu adam da bir gol atsin be kardesim, 1.5 sene önce atmis son golünü.

O ilk dakikalarda buldugu pozisyonda sinirden masayi kirabilirdim

Süleyman Hurmayada helal olsun allem etti gullem etti 8.6 yı döşedi bize Aydın bile daha faydalı kalın bacaklı pehlivandan.

bu süleymen hurmayı gümrük ve ticaretten sorumlu bakan yaparsak bütün ülkeleri soyup soğana çevirir. yüzyılın kazığı resmen amrabat

İlk yarıdaki oyun ideal oyun.. 4 5 1 oynamalıyız bu kadar. Ve ilerde Drogba oynamalı

Bu maçlar Terim in umrumda değil. Aklı fikri Shalke maçında...Tur atlayıp İtalyadan teklif rüyasında. Oysa biz bir haftadır bu maçı bekliyoruz. Önemini Tarimden daha iyi biliyoruz.

Nerden biliyorsun? Sordun mu Fatih Terim'e? İlk yarı yakaladığımız golleri atıp 3-0 yensek ne diyecektin?

Ne oldu işine gelmedi dimi?

Webo geldiğinden beri boş maçı yok çatır çatır atıyor drogba 1 gol??????? Penaltıyı atamıyor...

Emre köpek gibi oynuyor bana göre formu sneijder den iyi ????????

Valla transfer dönemi güldük eğlendik ama içimde,en derinlerde bir yerde,bunun olacağını hissetmiştim.Mokunu çıkarmasaydık keşke.

Geçen sene onlar demişlerdi çarşıdan aldım Shaqiri,eve geldim Necati diye.Necati herkese tek tek kapağı takmıştı.

Bu sene biz bir benzerini yaptık.Sonumuz benzemez umarım. :o

Bu arada Melo'nun oynamamasi son derece ve inanilmaz bir sekilde belli oldu, net.

Ne oldu işine gelmedi dimi?

Webo geldiğinden beri boş maçı yok çatır çatır atıyor drogba 1 gol??????? Penaltıyı atamıyor...

Emre köpek gibi oynuyor bana göre formu sneijder den iyi ????????

offff be webo-emre geldi vay vay.

biz takım olamadık diyok, sen isim oalrak değerlendiriyon anca.

senin futbol analyışın isimler ise yandık ne yapacaz..

Başıma birşey gelmeyecekse söylüyorum, Fatih TERİM hocalığı unutmuş böyle devam edecekse etmesin.Skor taraftarlığı yapmıyorum yanlış anlaşılmasın.Futbolda bazı anlar vardır mesela kötü oynarsın ancak bu oyundaki hatalarından ders alırsın, takımını en doğru dizilişe getirmeye en doğru mentalteye getirene kadar değişiklikler yaparsın, gerektiğinde oyuncularına göre dizilişler taktikler bulursun, bütün bunları yaparsın yine de kazanamazsın kaybedersin.Bu durumda sorun olmaz çünkü sen elinden geleni yapmışsındır.Ancak Fatih hocamız aldırdığı oyuncuların ısrarla ne kadar yetenekli olduklarını kanıtlamaya çalışmakta(ki yetenekli dahi olsalar olmayınca olmuyor bazen), bu ısrarından vazgeçmek yerine yönetimin kendisine aldığı dünya yıldızlarını da o oyuncularını aklamak amacıyla harcıyor ve hatta bu ısrar yüzünden maç kaybediyor.Top oynatmak yerine garip garip demeçler vermeye ve yönetimiyle uğraşmaya zaman harcıyorsa yapacak birşey yok kötüdür o hoca.Ha düzelebilir mi? İnşallah...

Yahu Sneijdere laf ediyonuzda maçı nerenizle izliyorsunuz ben anlamıyorum bir kere adam playmaker gizli forvet değil ki bu maç kötü değildi 1 e 1 markaj vardı gözüyle izleyenler görmüştür ona rağmen oyunun içindeydi bizim insannımız 10 kişiyi geçsin 3 kşiyi bayıltsın istiyor ayrıca bana kalırsa yanlış yerde de oynuyor çok yay civarında kalıyor bu tip adamların gelip oyunun içinde olması lazım ama FT direk 2.forvet gibi kullanmaya kalkıyor bu yanlış.

dibe vurduk :( bundan daha kötü bi durumda olamayız bence

artık toparlanma vakti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt