- 27 Temmuz 2010
- 4.891
- 63
- 1.318
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart
her şeye rağmen schalke yi geçeceğimizi düşünüyorum ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arif Erdem : ''Bu harika bir mağlubiyet , takım şimdi neler oluyor diye sirkelenecek ve Almanya'da işi bitirip yurda dönecekler.''
Karabük maçından sonra bi görüşelim.. Ağlama duvarı olacak buralar..
Sneijder bu haliyle bizde OYNAYAMAZ....
Şampiyonluk gidiyor hala Sneijder de Sneijder ... alın size Sneijder...
Bu maçlar Terim in umrumda değil. Aklı fikri Shalke maçında...Tur atlayıp İtalyadan teklif rüyasında. Oysa biz bir haftadır bu maçı bekliyoruz. Önemini Tarimden daha iyi biliyoruz.
Ne oldu işine gelmedi dimi?
Webo geldiğinden beri boş maçı yok çatır çatır atıyor drogba 1 gol??????? Penaltıyı atamıyor...
Emre köpek gibi oynuyor bana göre formu sneijder den iyi ????????

Arif Erdem : ''Bu harika bir mağlubiyet , takım şimdi neler oluyor diye sirkelenecek ve Almanya'da işi bitirip yurda dönecekler.''
Fatih hoca istifa etsin Drogba Wess kadro dışı kalsın Burak yedek başlasın ne oldunuz la Hamit direkleri dövmese yok o kral o imparator kendinize gelin ilk defa yenilmiyoruz takım kötüde oynamadı inşallah sezon sonu 19.şampiyonluğu kutlayacağız üzüldük olabilir yarın kuşlar kazansa bile ipler bizim elimizde bu takım S04 de eler şampiyonda olur
Süleyman Hurmayada helal olsun allem etti gullem etti 8.6 yı döşedi bize Aydın bile daha faydalı kalın bacaklı pehlivandan.
Bu maçlar Terim in umrumda değil. Aklı fikri Shalke maçında...Tur atlayıp İtalyadan teklif rüyasında. Oysa biz bir haftadır bu maçı bekliyoruz. Önemini Tarimden daha iyi biliyoruz.
Webo geldiğinden beri boş maçı yok çatır çatır atıyor drogba 1 gol??????? Penaltıyı atamıyor...