STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Lucescu olsa bu takım her maç 4-5-1 oynardı. Sneijder her maç 90 dakika oynardı. ligde en az 80 puan toplardı. ama keyif verirmiydi? hayır maç boyu 3 pozisyon bulurduk 3-1 yener gelirdik:D

sıkayım böyle keyfe her maç ızdırap çekiyoruz. ayrıca lucesunun eline böyle kadro verirsen güzel futbol da izlersin. 2001 deki jardelli galatasaray gayet güzel futbol oynuyordu

biri bana ne oynadigimisi anlata bilirmi

neyse arkadaslar bende cok sinirliyim hemde cokkk .ama simdi dusundumki yenilgi bizim icin hayirli olacakdir simdi her kes oturub dusunsun nerde hata yapdik deye, buranida okuyan sikeci kuslara sesleniyorum 33hafta kadikoye SAMPION GIBI GELIB SIZEDE ORDA KOYUB KUPANIDA KALDIRIB OYLE GIDICEYIK

Aglama fener aglama :D

Burak dahil bütün forvetler hikaye Necati'nin yanında.Kendi gol pozisyonunu kendi hazırlıyordu resmen adam.Orta saha Necati'yi besleyecek de,öyle gol atacak da,böyle bir dert yoktu.

bu takim gecen sene deplasmanda mac kaybetmezdi.

sol bekimiz balta, kanatta emre oynuyordu, forvette de elmander vardi.

cok mu yetenekliydik ? hayir degildik ama takim olmustuk. orta saha ve forvet sonuna kadar mücadele edip her topu kovaliyordu

gecen sene biz bu takimdaki "askerler" sayesinde sampiyon olduk gerisi hikaye.

sampiyonluklar bu adamlarla kazanilir. :ayatollah:

Bjk kazanır fark 2 düşer...

Fener yener 4 düşer...

Şampiyonluk yarışı esaz şimdi başlıyor ben fener şampiyon olur, bjk ikinci, biz üçüncü bitiririz diyorum!

haftaya biz kazanırız onlar berabere kalır bu seferde biz şampiyon oluruz dimi ah şu skor taraftarı yokmu

biri bana ne oynadigimisi anlata bilirmi

bi anlasak anlatırız da.böyle top vardı 22 kişi falan vardı.11'i bizden ama 8-9 kişi gibiydik.sanki böyle bi ışık süzmesi geldiiiiii gol yedik

ilginç olan şeyde şu. biz ne zaman böyle iç saha maçlarında mükemmel oynasak hep puan kaybettik. ne zaman böyle kontrolsuz hücum etsek maçlarda böyle rakbi ezsek 2.yarıda oyundan düştük ve genelde puan kaybettik. sonra Fatih hoca bunu anladı ve denge futboluna döndü galip gelmeye başladık. şimdi yine baskı ve kaos futboluna döndük yine kaybettik. bir türlü ortayı bulamıyoruz.

Şimdi özeti tekrar izledim de 11 tane pozisyonumuz var 6-7 tanesi net gol pozisyonu, onların 3 tane pozisyonu var bu mu adalet ya klasik atamayana atarlar..

şu seneyi şampiyon tamamlamazsak yazıklar olsun

Ben yanlış bir şey yazmadım. Yalansa yalan de...Sence Terim in aklı İtalyada değil mi ? Kovulduğu İtalya ya geri dönüp ağızlarının payını vermek değil mi ?

yalan tabi, uydurmacı haberlerler burayı kızıştıran medyanın haberine sen inanıyorsun o senin inanma seviyen.

takım iy oynamayıor bunda haklı herkes. ama bırakın artık kişiler üzerinden vurmayı.

bişey olacaksa herkes yapacak. olmayacaksa herkes hatalıdır.

hoca hatayı sürekli farklı 11 lerde yapıyor. yap orta sahayı 4 lü hamit-snejder-engin-selçuk başlarım kanadına, sıfıra inemeyen adam geçemeyen kanat yerine orta sahada pas yapan takım izleyeyim daha iyi.

Hala şov transferleri deniyor yahu utanın takım ilk yarıdaki haline dönünce kaybetti bu maçı 4.4.2 ile yani eksiklerle alakası yok.

sneijderi bosuna tartışmayalım adam dünyanın sayılı orta sahalarından halada öyle aklıyla oynuyor adam ama onun aklına ayak uydurabilecek oyuncu az adam yektaya pas verip boşa gidiyor yekta diger tarafa gidiyor

sneijder türü oyuncular al verden hoşlanır benim görüşümce ver kaç yapabilecek oyuncular lazım bizde bitek selcuk var onunla oynayabilecek

Bjk kazanır fark 2 düşer...

Fener yener 4 düşer...

Şampiyonluk yarışı esaz şimdi başlıyor ben fener şampiyon olur, bjk ikinci, biz üçüncü bitiririz diyorum!

bence bursa ve antalyada bizi geçer 5. oluruz.:D şu maçta ligin en iyi oynunu oynadik kaybettik. ve öndeyiz hocamizin saçma hamleleri olmadiktan sonra şampiyon biziz. hep birlikte görecez.

Beyler gaza gelmeyin şampiyon biziz Schalke ye de orada koyacaz rahat olun:yenieek:

oha yenildik ya la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt