STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

bir daha söylüyorum.

ya bu takım tur atlar-zirve yapar çoşar futbolla (yumuarta kapıya dayandı)

turu kaybeder-dağılır takım 3 üncü olur seneye uefa kalırız..

serkan kurtulus'un ilk 11 oynadigi bir takima evinde maci vermek adama bir ayri koyuyor..

zaten PENALTIYI TERİM atamadı direkleri TERİM tutturdu kaçırılan pozisyonları TERİM atamadı ne yaptıysa TERİM yaptı sneijder TERİM yüzünden oynamadı yoksa bu maçı çevirirdi tek başına sneijderi kaleye koy oynar o kadar iyi MÜTHİS MUTHİS!!!(nasıl izliyorsanız artık bilmiyorum tek bir olumlu hareketi yok bir guzel hareket yaparda ısık verir o zaman dersinki ya bunu surda oynatsan daha iyiydi deriz de o ışık yokki suanda sneijderi KARİYERİ oynatıyor bu kadar silik bir top oynanmaz yazıklar olsun yaa tek bir yaa 65 dakika sahada tek bir hareket olmaz mı ya hep defansın icinde kayboldu

ama TERİM messiyi oynatsaydı böyle olmazdı c. ronaldoyu kalede oynatmadı yoksa o golü yemezdik yav bazı yorumlara bakıyorum da hakikaten ne olsada TERİME bir vursak diye duruyorlar ayıp ayıp

sonuç olarak her şeyde vardır bir hayır diyelim schalke maçını kopartabiliriz şimdi oyuncular kendilerini daha iyi sorgulayacak çünkü hakikaten çok çok iyi oynadılar olmayınca olmuyor böyle oynayalım kaybedelim (sneijder ve yekta hariç)

sabırlı olun hemen kopmayın hala lideriz...

Morel sıfır. Bu gece yine uyku haram..

fener bu sefer ikramımızı çevirmez. bjk yenilir bence.

Futbolcular rahat elinden geleni yaptıklarını düşünüyorlar

Schalke karsisinda bu takim olmali.

Muslera

Eboue Semih Danny Riera

Melo Selcuk

Amrabat Sneijder Engin

Drogba​

Hocam kısmen katılıyorum ama geçen sene camia olarak başarıya açtık.Fatih Terim de çok karışmadı hiçbir şeye dikkat ettiysen,onun da yeni bir yükselişe ihtiyacı vardı.Hatalarından çabuk dönmesini bildi.Play-offa kadar güzel bir hocalık gösterdi.Play-offlardan beri sapıttı o da.Bu sene de tamamen külhanbeyliğini ilan etti,2002-2004 arası her şeyi ben bilirim havasında olan,hatalarından dönmeyen,inatçı Terim oldu.

Geçen seneki şampiyonluk psikolojik olarak bitirmiş camiayı.Herkes skor taraftarı ilan ediliyor,şampiyon olamazsak da geçen sene Kadıköy'de kupa kaldırdık diyorlar.İşte vizyon bu kadar dar,gözlere siyah bant çektirdi geçen seneki şampiyonluk.

Bu sene umarım öyle ya da böyle şampiyonlukla tamamlanır.Aksi bir durumda kötü şeyler olur.

iki sene üst üste sampiyon olan bir fener var sadece 2003-2004 ve 2004-2005 sezonlarini sampiyon bitirmisler.

istikrarsizlik var bir sene sampiyon oluyorsun sonraki sezon da her basarisiz sonuctan sonra bu takim gecen sene sampiyon oldu sneijderli-drogbali yildizlarla dolu kadromuz var falana bagliyor herkes.

yapilan hatalardan bahseden yok.

bir daha söylüyorum.

ya bu takım tur atlar-zirve yapar çoşar futbolla (yumuarta kapıya dayandı)

turu kaybeder-dağılır takım 3 üncü olur seneye uefa kalırız..
takım yeterince dağıldı zaten.iyi olmak zorunda bundan sonra.

Drogba'yı alıyorsan enm azından bir solbek veya stoper al....

Şovun dibine vurdular ya en azından bir solbek veya stoper de alınsaydı diyorum...

Valla ben Fatih hocaya oyuncu beğendiremedikleri için kimseyi almadıklarını düşünüyorum.Fatih hocanın illa gelsin dediği Carlinhos'u klubü satmak istemedi o arada yıldızlar da anlık fırsat olarak karşımıza çıkınca yönetim tercihini o yıldızlardan yana kullandı.Hem Hakan BALTA ile şampiyon olduk biz o zaman takım top oynuyordu şimdi Amrabat sağına çekip orta yapıyor, Hamit vuruyor direkten dönüyor,Sneijder en gerekli anda oyundan çıkarılıyor.

nerenle gülersen gül drogba son dakikaya kadar bekledi chelsea istemedi drogba sneijderden bu sezon tam katkıyı alamayız hadi drogba bazen katkılı olur ama sneijder ise hiç güvenmiyorum ona

[h=2]Cevap: #12 Didier Drogba[/h]

%50 ye yakın bile değil ama ortalıgı toz duman eder bu her turlu

[h=2]Cevap: #14 Wesley Sneijder[/h]

bende katılıyorum sneijderin katkısı olacaktır bize ama asıl katkısını bu sene değil seneye verecektir bu sene çok katkı vereceğini sanmıyorum ve tek forvette etkili olduğuna inanıyorum(yani onun arkasında oynayabilir) 4-3-1-2 bu taktik kesinlikle bize göre değil kanatlarımız zaten iyideğil perişan olabiliriz 4-2-3-1 yani forvet arkası daha verimli olabilir burada asıl sorunn çok iyi formda olan Burak'ın kanatta oynayabilir mi oynarsa yine aynı verime sahip olur mu sorusu akla geliyor çünkü drogba ileriki ucta oynar baska secenek yok ben burakın eğer kanatta oynarsa başarılı olacağına inanıyorum ama yinede tam performans göstereceğine inanmıyorum işte burada İMPARATOR devreye girecek girmeli İŞİ ZOR ama üstesinden gelebilir ona güveniyorum (NE ÇOK MOURİNHO VAR BİZİM ÜLKEDE O YÜZDEN NE FUTBOLCU NE DE TEKNİK ADAM YETİŞİYOR BİR KEZ DAHA BELLİ OLUYOR BUNU RENKDAŞLARIM BİLE YAPIYORSA DİĞERLERİ NELER YAPMAZ.... ):yenieek:

Bunlar sizin yazdıklarınız hani demiyim demiyim diyorum ama hiç mi hatırlamıyorsunuz neler yazdığınızı ????​

Belki kızacaksınız bana ama inş sezon sonu F.T italyada bi takıma gider

gülerken bile ağlayasım var. kendinize gelin ya da çekip gidin futbol takımının her bireyi

iki sene üst üste sampiyon olan bir fener var sadece 2003-2004 ve 2004-2005 sezonlarini sampiyon bitirmisler.

istikrarsizlik var bir sene sampiyon oluyorsun sonraki sezon da her basarisiz sonuctan sonra bu takim gecen sene sampiyon oldu sneijderli-drogbali yildizlarla dolu kadromuz var falana bagliyor herkes.

yapilan hatalardan bahseden yok.

Hocam bundan sonra futbol olarak düzelmemiz mümkün değil,öyle ya da böyle kazanmalıyız.

Her maç kaleci ayağının altından kaçırsın,1-0 1-0 kazanalım,razıyım ben.

Amrabat bir kere Serkan Kurtuluş'u geçemedin ya yuh lan.:mad::mad:

Schalke karsisinda bu takim olmali.

Muslera

Eboue Semih Danny Riera

Melo Selcuk

Amrabat Sneijder Engin

Drogba​

allahınızı severseniz şu amrabatı yazmayın artık. bana küfür edilmiş gibi hissediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt