STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

başkan çok büyük hat yaptı sneıjderi drogbayı alarak çünkü bu oyuncular fatih hocamızın sistemine uygun değil yani sistemsizliğine hocaya şöyle gaza çabuk gelen 2 türk oyuncu alsaydık şimdiye şampiyonduk sneijder dorgba gazla oynamaz sistem oyuncularıdır.Fatih hocanında en iyi yaptığı şey hatta tek iyi yaptığı şey gazlamak

yalan tabi, uydurmacı haberlerler burayı kızıştıran medyanın haberine sen inanıyorsun o senin inanma seviyen.

takım iy oynamayıor bunda haklı herkes. ama bırakın artık kişiler üzerinden vurmayı.

bişey olacaksa herkes yapacak. olmayacaksa herkes hatalıdır.

hoca hatayı sürekli farklı 11 lerde yapıyor. yap orta sahayı 4 lü hamit-snejder-engin-selçuk başlarım kanadına, sıfıra inemeyen adam geçemeyen kanat yerine orta sahada pas yapan takım izleyeyim daha iyi.
Benim inanma seviyem mi ? Önce bu ne demek açıkla lütfen....2000 senesini hatırlamıyosun heralde.

Bursa puan alır Trabzon da puan alır galiba bu sene böyle acaip devam edecek.

zaten PENALTIYI TERİM atamadı direkleri TERİM tutturdu kaçırılan pozisyonları TERİM atamadı ne yaptıysa TERİM yaptı sneijder TERİM yüzünden oynamadı yoksa bu maçı çevirirdi tek başına sneijderi kaleye koy oynar o kadar iyi MÜTHİS MUTHİS!!!(nasıl izliyorsanız artık bilmiyorum tek bir olumlu hareketi yok bir guzel hareket yaparda ısık verir o zaman dersinki ya bunu surda oynatsan daha iyiydi deriz de o ışık yokki suanda sneijderi KARİYERİ oynatıyor bu kadar silik bir top oynanmaz yazıklar olsun yaa tek bir yaa 65 dakika sahada tek bir hareket olmaz mı ya hep defansın icinde kayboldu

ama TERİM messiyi oynatsaydı böyle olmazdı c. ronaldoyu kalede oynatmadı yoksa o golü yemezdik yav bazı yorumlara bakıyorum da hakikaten ne olsada TERİME bir vursak diye duruyorlar ayıp ayıp

sonuç olarak her şeyde vardır bir hayır diyelim schalke maçını kopartabiliriz şimdi oyuncular kendilerini daha iyi sorgulayacak çünkü hakikaten çok çok iyi oynadılar olmayınca olmuyor böyle oynayalım kaybedelim (sneijder ve yekta hariç)

sabırlı olun hemen kopmayın hala lideriz...

Takmisim senin Shalke macina.....sampionluk giderse kulub cok buyuk zarara girir!Koca risk altindayiz!

:sgr:

Ya şu zamana kadar 1 kez bile Hocaya saygımadan eliştirmedim çünkü hani şöyle düşünmüştür böyle düşünmüştür diyebiliyordum ama bugünkü maçta kalkıpta Hocayı savunmayın resmen saçmaladı hoca hadi Sneijderi beğenmiyorsun Emrenin çıkmasındaki mantık adam sahanın en iyisiydi Selçuku da Yektayıda rahatlatıyordu amaç neydi Sneijderden insanlar ne bekliyor hala çözemedim tvde mal bir yorumcu bir Alex değil der çaycısı saatli bomba der adamdan Messi olmasını mı bekliyonuz allah allah kabul edin bende FTciyim ama bugün tamamıyla hoca yüzünden kaybettik.

hocaya niye sallıyosunuz anlamadım

o geçen sene 15kişilik dandik kadroyla 9 puanı ben yapmadım heralde

zaten PENALTIYI TERİM atamadı direkleri TERİM tutturdu kaçırılan pozisyonları TERİM atamadı ne yaptıysa TERİM yaptı sneijder TERİM yüzünden oynamadı yoksa bu maçı çevirirdi tek başına sneijderi kaleye koy oynar o kadar iyi MÜTHİS MUTHİS!!!(nasıl izliyorsanız artık bilmiyorum tek bir olumlu hareketi yok bir guzel hareket yaparda ısık verir o zaman dersinki ya bunu surda oynatsan daha iyiydi deriz de o ışık yokki suanda sneijderi KARİYERİ oynatıyor bu kadar silik bir top oynanmaz yazıklar olsun yaa tek bir yaa 65 dakika sahada tek bir hareket olmaz mı ya hep defansın icinde kayboldu

ama TERİM messiyi oynatsaydı böyle olmazdı c. ronaldoyu kalede oynatmadı yoksa o golü yemezdik yav bazı yorumlara bakıyorum da hakikaten ne olsada TERİME bir vursak diye duruyorlar ayıp ayıp

sonuç olarak her şeyde vardır bir hayır diyelim schalke maçını kopartabiliriz şimdi oyuncular kendilerini daha iyi sorgulayacak çünkü hakikaten çok çok iyi oynadılar olmayınca olmuyor böyle oynayalım kaybedelim (sneijder ve yekta hariç)

sabırlı olun hemen kopmayın hala lideriz...

Sneijder out Barış ÖZBEK in o zaman renktaş bizi o paklar.

İlk yarıdaki güzel oyunu Amrabat,Umut değişikliğiyle katleden teknik heyetimizde suç yok bütün suç Drogba ve Sneijder'de.

Schalke Mac'ini izlemek bile istemiyorum, yok Avrupa Takim'iymis, yok deplasmanda iyimisiz, yok bu kez baska ilk 11 olurmus, gecin bunlari.

Schalke bizi cok rahat yener. Niye ? Kötü'yüz diye mi ? Hayir bugün gayet iyi oynadik, ama Genclerbirligine bukadar Gol kacirip 1-0 yenilirsen Schalke'ye karsi yine okadar gol kacirir 3-0 yenilirsin, net.

Bu takımın ruhu Elmander ve Engin'dir..

Engin'e verilen o büyük cezadan sonra Fatih Hoca da cezalandırdı onu aklı sıra.. kayboldu gitti takımın haşare çocuğu..

Hani şu kadıköy deplasmanında canına dişine takıp oynayan o asi çocuk..

Elmander ? yazık değil mi arkadaş.. bu takımdan kesilir mi ?

Takımın bel kemiği 2 oyuncu ortalıklarda yok...

schalke maçinda forvet drogba mı oynasın burak mı oynasın karar veremiyorum be :confused:

hocaya niye sallıyosunuz anlamadım

o geçen sene 15kişilik dandik kadroyla 9 puanı ben yapmadım heralde

İşte biz o hocayı istiyoruz. O hoca egolarını yenebilir, yaptığı yanlıştan dönebilirdi ama bu hoca bir garip.

allahınızı severseniz şu amrabatı yazmayın artık. bana küfür edilmiş gibi hissediyorum

ben hep amrabattan ümitliydim bu maçta coşar bu maçta coşar dedim hep ama bugün serdarı dahi gecemedi benim gözümde amrabat bitmiştir. 8.6 milyon euro heba oldu

doğru sneijder interi 2.lig şampiyonu yaptı.şampiyonlar ligi şampiyonu değil...

beni geçmiş değil gelecek ilgilendirir şu anda nasıl gelecekte nasıl olabilir hem de sneijder şampiyon yaptı demek o zaman ki etoo ya ayıp olmaz mı adam sağ bek bolgesine kadar geliyordu sürekli hemde mourinho muthis bir 11 yapmıştı ve o zaman dünyanın en iyi solbeki denilen maicona haksızlık değilmi o defansa haksızlık değilmi FUTBOL TAKIM OYUNUDUR!! BUNU aklınıza koyun bir oyuncu maçı çeviremez(katkıda bulunur) ama bir oyuncu maçı mahvedebilir diğer arkadaşlarını olumsuz etkileyebilir isme göre konuşmayı çok seviyoruz bugün baktığımızda en iyi oyuncu en çok mücadele eden oyunculardır

Schalke karsisinda bu takim olmali.

Muslera

Eboue Semih Danny Riera

Melo Selcuk

Amrabat Sneijder Engin

Drogba​

Arkadaşım inanıyormusun öyle çıkacağımıza.

Fatih hocanın manevi evladı sabri, burak ve hamit banko oynar. Sneijder de kanatta oynar. Dizilişde 2- 2- 2- 2- 2 olur. bi ihtimalde hakan balta rierranın yerinde oynayabilir.

Yahu Abiler duygusala bağlamayın bu olayın duygusallıkla alakası yok bugün oyuncular elindne geleni yaptı taki teknik heyetten müthiş müdaheleler gleene kadar.

İlk yari super oynadik . Top girmeyince girmiyor iste . Yazik 1 kere geldi rakip golu buldu . Bu arada Turk hakemleri beni futboldan soguttu. Ordu macindaki hakem oyunlarinin benzeri bu gecede sahnedeydi . Aleyhimize en kucuk pozisyonu kacirmayan hakemlerimiz , rakibi 3 kez uyardiktan sonra ancak kart gosteriyor . Her seyiyle kokusmusluklar ulkesi oldu ulkemiz

allahınızı severseniz şu amrabatı yazmayın artık. bana küfür edilmiş gibi hissediyorum

kimi koyalim kanata?

rüzgarin cocugu Aydin mi

360° derece dönene Emre mi

Direklerin Efendisi ve Elfreni Hamit mi

yoksa top kontrolu zayif olan Umut'u mi

Sneijder+Cift forvet demeyin... takim kaldiramiyor

takım yeterince dağıldı zaten.iyi olmak zorunda bundan sonra.

futbol değil sadece, cami-taraftar vs...

bu takım ille bişey zora girince kendine geliyor anlamıyorum.

bundan sonra enginsiz bir kadroyu kabul etmiyorum ben açıkcası.

sol beke yardımcı olur topu alır içe kateder.

yahu yekta iki defa topu aldı-taraftar hadi hadi demese içeri kat edeceği yoktu. adamlar alan bolaştıyorlar bizimkiler hala durayım bakayım pas atayım derdindeler.

---eboue----danny---semih----

-----hamit---selçuk----riera----

-engin----snejder---selçuk---

----------drogba------

bu takımın oyanayacağı saha içi başarılı oyun sırasında diziliş böyle olmalı bence.

sorun belli orta saha kendi arasında kopuk-yardımlaşma yok. ancak böyle kalabalık orta sahası ile olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt