Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart
şampiyon falanda olamayiz
şampiyon falanda olamayiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sEZONUN EN İYİ FUTBOLUNU OYNARKEN TAKIMI BOZDU TERİM İNANAMIYORUM
şimdi geldim stadtan
BU MACI TERİM VERMİŞTİR İYİ GİDEN TAKIMDAN WESLEY İLE EMREYİ ÇIKARTIP UMUTLA ŞABANI OYUNA ALARAK
aslında sistemle alakalı yemedık golü sadece bozduktan sonra gol atamadık ebouenin bireysel hatası yüzünden yedik
İnşallah Beşiktaş ve Fener kazanır yarın.Bıktım artık diken üstünde olmayı geçsinler önümüze haketmiyoruz şampiyonluğu.İlk yarı çok pozisyon bulduk ama yetenekli ayak yok ki takımda gol yapsın.Burak özüne döndü sağ olsun boş kaleye bile kaçırdı.Sneijder iyi kötü oynuyor adam istekli, yok ama istekli olan iyi olan oyuncuyu sahada tutar mı hiç bizim teknik heyet hemen kenara aldı.
Eboue müthiş oynadığı maçta o kadar gereksiz bir hareket yaptı ki resmen bunun adı ihanet.Oyuncu değişiklikleri skandal.
Emre'ye hep tepki gösteren biri olarak özür diliyorum kendisinden.Bundan sonra sahada ne yapsan bir şey demeyeceğim.Amrabat gibi bir kazık yemişiz Van gölünden çıkan bütün sodaları bizim kulübe getirelim ki anca hazmederiz.
Haftamız zehir oldu.
evet adamlar iyi oynuyordu bosuna cikardi, cikacak biri varsa her pozisyonu öldüren hamit olmaliydi, onun yerine engin ama nerde !!!
1-amrabat nedir???????????????
2-su peneltilari neden selçuk atmaz ya nedennnnnnnnnnnn
abi ben mi stadtan farkli mac seyrettim pas yapan iki adami cikartti doldur bosalta dondu gene
a