STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

şampiyon falanda olamayiz

sEZONUN EN İYİ FUTBOLUNU OYNARKEN TAKIMI BOZDU TERİM İNANAMIYORUM

İnşallah Beşiktaş ve Fener kazanır yarın.Bıktım artık diken üstünde olmayı geçsinler önümüze haketmiyoruz şampiyonluğu.İlk yarı çok pozisyon bulduk ama yetenekli ayak yok ki takımda gol yapsın.Burak özüne döndü sağ olsun boş kaleye bile kaçırdı.Sneijder iyi kötü oynuyor adam istekli, yok ama istekli olan iyi olan oyuncuyu sahada tutar mı hiç bizim teknik heyet hemen kenara aldı.

Eboue müthiş oynadığı maçta o kadar gereksiz bir hareket yaptı ki resmen bunun adı ihanet.Oyuncu değişiklikleri skandal.

Emre'ye hep tepki gösteren biri olarak özür diliyorum kendisinden.Bundan sonra sahada ne yapsan bir şey demeyeceğim.Amrabat gibi bir kazık yemişiz Van gölünden çıkan bütün sodaları bizim kulübe getirelim ki anca hazmederiz.

Haftamız zehir oldu.

sEZONUN EN İYİ FUTBOLUNU OYNARKEN TAKIMI BOZDU TERİM İNANAMIYORUM

Aslında sistemle alakalı yemedık golü sadece bozduktan sonra gol atamadık ebouenin bireysel hatası yüzünden yedik

Gülüyüm mü ağlayım mı bilemedim gerçekten.. Abi niye böyle oluyor ya. Niye sene başından beri böyle oluyor güzel oynuyoruz pat saçma gibi gol yiyoruz sonra çıkaramıyoruz..

Çeki düzen verelim artık kendimize artık kadıköye kadar bütün maçları kazanmalıyız. 7 maçlık seri bağlamak çok mu zor

şimdi geldim stadtan

BU MACI TERİM VERMİŞTİR İYİ GİDEN TAKIMDAN WESLEY İLE EMREYİ ÇIKARTIP UMUTLA ŞABANI OYUNA ALARAK

evet adamlar iyi oynuyordu bosuna cikardi, cikacak biri varsa her pozisyonu öldüren hamit olmaliydi, onun yerine engin ama nerde !!!

aslında sistemle alakalı yemedık golü sadece bozduktan sonra gol atamadık ebouenin bireysel hatası yüzünden yedik

abi ben mi stadtan farkli mac seyrettim pas yapan iki adami cikartti doldur bosalta dondu gene

a

Ve şunuda itiraf ediyim. Şuan biz lider değilde 2. veya 3. olsaydık çok rahat alırdık ve götürürdük liderliği. Yani o zoru görmeliydik. Şuan bizim futbolcular hee biz yenildik nasıl olsa şimdi beşiktaşla fenerde puan kaybeder bu böyle gider diye düşünüyorlardır. Azcık zoru görsek böyle olmayız

resmen içim yanıyor vallahi billahi 2 bardak su 3 bardak kola içtim içimin yangısı hala geçmedi Allahım sen bana sabır ver delirecek gibiyim böyle ''aptalca'' puan kayıpları olmaz

1-amrabat nedir???????????????

2-su peneltilari neden selçuk atmaz ya nedennnnnnnnnnnn

İnşallah Beşiktaş ve Fener kazanır yarın.Bıktım artık diken üstünde olmayı geçsinler önümüze haketmiyoruz şampiyonluğu.İlk yarı çok pozisyon bulduk ama yetenekli ayak yok ki takımda gol yapsın.Burak özüne döndü sağ olsun boş kaleye bile kaçırdı.Sneijder iyi kötü oynuyor adam istekli, yok ama istekli olan iyi olan oyuncuyu sahada tutar mı hiç bizim teknik heyet hemen kenara aldı.

Eboue müthiş oynadığı maçta o kadar gereksiz bir hareket yaptı ki resmen bunun adı ihanet.Oyuncu değişiklikleri skandal.

Emre'ye hep tepki gösteren biri olarak özür diliyorum kendisinden.Bundan sonra sahada ne yapsan bir şey demeyeceğim.Amrabat gibi bir kazık yemişiz Van gölünden çıkan bütün sodaları bizim kulübe getirelim ki anca hazmederiz.

Haftamız zehir oldu.

birde kendi mevkisinde oynamiyor emre ona göre cabaliyor 100bin kere söyledik !

emre engin sampiyonlugu getiren adamlar ama biz hersey hemen kötülemeyi iyi biliriz !

Bekle ki şimdi kargalarla kuşlar puan kaybetsin diye. Off arkadaş.

evet adamlar iyi oynuyordu bosuna cikardi, cikacak biri varsa her pozisyonu öldüren hamit olmaliydi, onun yerine engin ama nerde !!!

hamit iyi oynadi bence bu mac.. keske yektanin yerine oynasa bizim takimda niye kimse asil mevkisinde oynamaz anlayamadim :S

Hayırdır yine negatif mesajlar havada uçuşuyor hiç kimse merak etmesin bugün oynadığımız futbol beni çok ama çok umutlandırdı ben çok mutluyum şahsen takım ritmini bulacak ama bu sistemde ısrar etmeliyiz...:yenieek:

Basin toplantisi yapildi mi

abi ben mi stadtan farkli mac seyrettim pas yapan iki adami cikartti doldur bosalta dondu gene

a

Yok haklısın ama golü o yüzden yemedik demek istedim belki sistemi degistirmese gol bulabilirdik :b5:

Yine bir hafta sonunu daha çekirge misali zıplar mıyız diye dua ederek geçiricez...Gerçi bu olay artık çekirgelikten çıktı, kanguruya döndük..Yine bekle ki öteki yenilsin, beriki berabere kalsın diye..Vallahi illallah ettik artık ya! Kendi göbeğini kendi kesemeyen saçma sapan bir takıma döndük

Arkadaşlar çok gerginiz üzgünüz ama dünyanın sonu değil.Hala öndeyiz hala ipler elimizde.Kötü zeminimize rağmen maçlarımızın çoğu içeride.İmparator bu sene iyi futbol oynattırmıyor bu çok doğru ama geçmiş senelere göre bu sene yaptığı en iyi şey final ve hedef maçlarından alnının akıyla çıkmış olmasıdır.Et kemiğe dayandığı an herşey gönlümüzce olacak zaten.

Eğer şampiyon olamazsak veya Schalke maçında kötü futbol oynayarak elenirsek o zaman hodri meydan.Eleştirileri çok normal karşılarız.Onun için dereyi görmeden paçaları sıvamayalım.Sonuçta geçen senenin şampiyonu, 23 haftadır ligin lideri ve Avrupa'da son 8 için hala tur kovalayan bir takımız.Anladığım kadarıyla Hoca sonuca bakarak basamakları tırmanıyor.Lütfen biraz daha sabırlı olalım...

TARAFTAR ile burak atıştı bi ara gereksz yere penaltı pozisyonunda da Selçuk geldi ama drogba aldı niyeyse pozisyon penaltı değil gibi geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt