STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Gecen sene 4-4-2 oynuyorduk ama, oyuncularin tamami ofansif ve defansif özelliklere de sahipti. Bunu gözardi etmeyin.

Elmander ve Necati´nin orta saha oyuncularindan farki yoktu. Burak ve Drogba icin aynisi gecerli degil.

Engin de keza cok faydaliydi bu sistemde. Simdiki kadronun gecen seneyle en ufak alakasi yok.

Üstüne de bazi oyuncularimizin ciddi formsuzlugu da düsünülürse (Eboue/Melo), neden sorunlar yasadigimizi görürürüz.

4-4-2 oynamamızı sağlayan adamlar belliydi ama bu sene aldığın adamlarla bu sistemi oynayamazsın diyorum, çok mu zor bu söylediğimi anlamak? Bu sene farklı adamlar aldın ve farklı sistemde oynamalıydın, olay bundan ibaret, kapiş? Haydi rasgele...

Yo ben anladımda sen hala anlamadın demek istediğimi büyük taktisyen, anlicak kapasiten olmadığını şu an farkettim onun için tekrar anlatmaya çalışmicam anlayan anladı ne demek istediğimi haydi sanada rasgele

Yo ben anladımda sen hala anlamadın demek istediğimi büyük taktisyen, anlicak kapasiten olmadığını şu an farkettim onun için tekrar anlatmaya çalışmicam anlayan anladı ne demek istediğimi haydi sanada rasgele

Kapasiteden bahsedene bak, çay demle..Sırf yazmış olmak için yazan birinden de ancak bu beklenirdi, sen anca arabesk yaparsın, fazla da bişey olmaz senden, hadi eyvallah...

Ermin Zec cezalı Cem Can cezalıydı yanlış hatırlamıyosam Hurşut'ta sakatsa artık bu maçı rahat alırız herhalde

Bizim maçları rahat alamama nedenimiz rakip futbolcular mı sence yoksa bir taktiğimizin bile olmayışı mı ?

bugünkü oyuncularla en iyi sistem Geretsin 4-2-1-3 sistemi :D. o zamanda ilerde hakanşükür ümitkaran necati bazen hasan kabze 3 forveti arkalarında iliçle beraber 4 forvet gibi oynuyorduk. orta saha bi gariban saiduyla ergüne kalıyordu. zaten orta saha diye bişey yoktu tüm toplar defanstan rakip kaleye şişirmeyle gittiğinden orta sahaya gerekte yoktu zaten:asd:. şimdide arkada sneijder önde drogba-burak-umut tamam işte. orta sahada selçukla hamit süpürücü gibi olur. selçuk gerdien her topu rakip ceza alanına şişirir drogba indirir karambolden atarız golleri sneijder'de seken topları vurur bayada gol atar:D:D:D

Drogba dinlendirilmis

Tek forvet çıksın diye artık burak-drogba ikilisinden birinin ya cezalı yada yedek kalacak hafif sakatlık geçirmesini diler oldum. Başka türlü bu sezon sonu gelmeyecek gibi geliyor neden bu kadar karamsar oldum anlamıyorum. Es-es maçında daha kötü oyun oynayamayız değil mi?

soyle 4-0 iyi olur da

hursut sakatlanmis. bu maci artik kazanamasak ayip olur cididen. hursut yok,Ermin Zec ve Cem Can kart cezalisi. kim kaldi yahu bunlarda baska?! bir forvetleri var cok iyi olan ismini simdi yazamadigim :D onuda artik kilitleyelim bir zahmet

çok düşündüm; belki bana kızacaksınız ama orta sahayı güçlendirmenin ve stsl'de sonuca gitmenin sneıjder,drogba ve burak üçlüsünün bi arada oynamasının çözümü bence bu;

--------------muslera--------------

eboue----semih---gökhan---dany

---------hamit------yekta--------

burak--------selçuk------sneıjder

--------------drogba--------------

eboue: bence bu bu takımda bu mevkinin 1 numarası

gökhan: kafa toplarında ve tecrübesiyle bize lazım

dany: önünde sneıjderin eksik defans yönünü kapatır.sol ayağıda var. hücuma çıkmasada olur. defansta ters kademe yaparak kolay gol yememizi engeller.defansımız çok sağlam olur.

yekta: sol kanada destek vererek sneıjderin daha etkili olmasını sağlar.

hamit: orta sahada top tutar,baskı yememizi engeller.zaman zaman sağ kanada destek verip burak'ın defansif eksikliğini kapatır

****selçuk: bu sistemin en önemli parçası olur. hamit ve yektadan biri kanada desteğe gittiğinde gidenin yerini doldurur. forvet arkasında etkili şutlar,paslar atar, önde top tutmamızı sağlar, pres yapar.drogba,sneıjder ve burak üçlüsünü ancak o oynatabilir bence

sneıjder: sol kanatta rakip sağ bekin hücuma çıkmasına engel olur korkusu yeter. ve o bölgeden sağ ayağıyla uzak köşelere gol vuruşları yapabilir.drogbaya kafa golü attırır.

burak. arkasına hamit desteğini aldığında forveti ikiler.

NOt: bu sistem biraz aykut kocaman mantığı oldu ama bu sistem bizi sorunsuz şampiyon yapacak sonuçlara gitmemizi sağlayacağını düşünüyorum.

Muslera

Eboue-Semih-Danny-Riera

Selcuk-Yekta

Sneijder

Burak-Umut

Drogba

Bastirin yikin yakin alin bu maci farkli skorla ..

umutu koyma sebebim belli baski kuracak rakibi ataga kalkmasini bozacak kos kos kos umutttt​

çok düşündüm; belki bana kızacaksınız ama orta sahayı güçlendirmenin ve stsl'de sonuca gitmenin sneıjder,drogba ve burak üçlüsünün bi arada oynamasının çözümü bence bu;

--------------muslera--------------

eboue----semih---gökhan---dany

---------hamit------yekta--------

burak--------selçuk------sneıjder

--------------drogba--------------

eboue: bence bu bu takımda bu mevkinin 1 numarası

gökhan: kafa toplarında ve tecrübesiyle bize lazım

dany: önünde sneıjderin eksik defans yönünü kapatır.sol ayağıda var. hücuma çıkmasada olur. defansta ters kademe yaparak kolay gol yememizi engeller.defansımız çok sağlam olur.

yekta: sol kanada destek vererek sneıjderin daha etkili olmasını sağlar.

hamit: orta sahada top tutar,baskı yememizi engeller.zaman zaman sağ kanada destek verip burak'ın defansif eksikliğini kapatır

****selçuk: bu sistemin en önemli parçası olur. hamit ve yektadan biri kanada desteğe gittiğinde gidenin yerini doldurur. forvet arkasında etkili şutlar,paslar atar, önde top tutmamızı sağlar, pres yapar.drogba,sneıjder ve burak üçlüsünü ancak o oynatabilir bence

sneıjder: sol kanatta rakip sağ bekin hücuma çıkmasına engel olur korkusu yeter. ve o bölgeden sağ ayağıyla uzak köşelere gol vuruşları yapabilir.drogbaya kafa golü attırır.

burak. arkasına hamit desteğini aldığında forveti ikiler.

NOt: bu sistem biraz aykut kocaman mantığı oldu ama bu sistem bizi sorunsuz şampiyon yapacak sonuçlara gitmemizi sağlayacağını düşünüyorum.

Fatih Terim modundasin dostum Sneijder sol kanat olmaz olamaz imkansiz imposible not done cannot be accepted !

125654.png

önümüzde ki 3 hafta çok kritik.Alınacak 9 puan ligi bitirir turuda istediğimiz yerde atarız. Bunu bilerek çıkalım fantazi aramaya gerek.

Bizde kimler cezalı melo yu biliyorum sadece riera ?

Drogbada cekme varmıs hoca buyuk ihtimal oynatmaz onu umarım 4-2-3-1 i dener antalya macındaki gibi

bize karsi hep hayatinin topunu oynayan hursut sakat oldugu icin oynamayacakmis dogru mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt