STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Genclerbirligini cok rahat geceriz gibime geliyor. sonra schalke bizi eler büyük ihtimalde hafta icinde ki ondan sonra kayseri macina asilir bizimkiler ve genel lige. seneye yine sampionlar liginde oynamak isteyeceklerdir bizimkiler ki bu avantaji kaybetmek istemecekler. savunmaya iyi transfer hamleri ile bu takim seneye avrupada daha cok is yapar.

Maç öncesinde büyük konuşmamak lazım ama en az 3 farklı galibiyet bekliyorum.:rolleyes:

Genclerbirligini cok rahat geceriz gibime geliyor. sonra schalke bizi eler büyük ihtimalde hafta icinde ki ondan sonra kayseri macina asilir bizimkiler ve genel lige. seneye yine sampionlar liginde oynamak isteyeceklerdir bizimkiler ki bu avantaji kaybetmek istemecekler. savunmaya iyi transfer hamleri ile bu takim seneye avrupada daha cok is yapar.

ben size içimdeki hissi söyleyim.

gençleri dağıtırız.

s04 turlarız.

kayseride rotasyon muhabbeti ile çakarlarr....

s04 maçını daha umutla bakıyorum açıkcası. golü atması gereken bizde olsak, o defansa atarız bence. duran top-frikik ne ise çok almak ve oyunu soğutmak gerekli sürekli..

Bizim maçları rahat alamama nedenimiz rakip futbolcular mı sence yoksa bir taktiğimizin bile olmayışı mı ?

Ya ne taktiğin yok senin be 1,5 yıl 4-4-2 oynadı bu takım Sneijder geldikten sonra hoca ondan en iyi verimi alabilmek için değişik taktikler denedi diye takımı taktiği olmayan takım yaptınız iyice

ule takımın yarısı yok -hoca bile yok.

melo cezalı

engin-emre ç yoklarda

eboue formsuz

elmander sakat

ujfa sakat

h.balta verimsiz

hoca cezalı.

sonra diyosunuzki hoca hoca kendine gel. takımın yarısı geçen seneden yok, snejder-drogba dert edenlere bak. yukarıda saydığım isimlere bak. %90 defansif olarak ve orta sahanın neden düştüğüdür.

Drogba yedekten başlayacak bence.

ben size içimdeki hissi söyleyim.

gençleri dağıtırız.

s04 turlarız.

kayseride rotasyon muhabbeti ile çakarlarr....

s04 maçını daha umutla bakıyorum açıkcası. golü atması gereken bizde olsak, o defansa atarız bence. duran top-frikik ne ise çok almak ve oyunu soğutmak gerekli sürekli..

en son wolfsburg macini izledigimde baya baya toparlanmis gördüm schalkeyi ve savunmasini. adamlar toparlamis durumunda kendilerini. vallah hafta sonu dortmund bunlara fark atarsa moreleri bozulur belki bir cekilde dagilarlar ümidim var sadece. yoksa isimiz cididen cok ama cok zor. dedigim gibi daha önce biz futbol oynamiyoruz . es es macinda posisyona girmeyen takim schalke yi mi eleyecek :SS: futbol mucizelerle dolu ama pek ümidim yok malesef. bizim takimdaki sorun da öyle 1-2 macda düzelecek halde degil . baya baya sorunlar var

en son wolfsburg macini izledigimde baya baya toparlanmis gördüm schalkeyi ve savunmasini. adamlar toparlamis durumunda kendilerini. vallah hafta sonu dortmund bunlara fark atarsa moreleri bozulur belki bir cekilde dagilarlar ümidim var sadece. yoksa isimiz cididen cok ama cok zor. dedigim gibi daha önce biz futbol oynamiyoruz . es es macinda posisyona girmeyen takim schalke yi mi eleyecek :SS: futbol mucizelerle dolu ama pek ümidim yok malesef. bizim takimdaki sorun da öyle 1-2 macda düzelecek halde degil . baya baya sorunlar var

Baya baya sorunlar var 5 puan farkla lideriz Şl'de 10 yıl sonra gruplardan çıktık ligin son şampiyonuyuz ve büyük ihtimalle sezon sonuda şampiyon olarak 2000 den bu yana ilk kez üst üste şampiyon olmuş olucaz gerçektende baya baya sorunlar bunlar ama bizim için değil rakip takımlar için =)

s04 oynamadan öncede onlar için berbattılar-şöyle idiler filan. orası şpl ligi.

kimse kimseyi evire çevire yenemez çünkü işin içersinde tur var- kimse bilincsiz saldırmaz.

futbolun mucizesi filan yok. hamit o golü atsaydı şimdi ne top oynadık-yendik olacaktık.

s04 başa baş takımız, orta sahayı alan maça damgasını vurur.

es-es ile s04 maçını kıyaslamayında artık. ne yani antalya karşı oynadığımız maçta var. demek oynayacak potansiyelimiz var.

iyi bir hazırlanma ile- ruh ile oynarsak elensek bile iyi oynadık deriz. ben eleyeceğimizi düşünüyorum orda. bize bir gol yetecek ha 5 dk ha 80 dk.

ayrıca cuma günü görün bakım çoşku ve futbol nasıl oynanır diye.

kötü oynamak başkadır-bu takımdan bişey olmaz diyip inancın olmamasına neden olacak durum başkadır.

biz ligide ve şpl de de 5-6 maç boyunca kendimize geleceğizdir.

oyuncularda-teknik ekipte bunun farkında. artık kötü oynamanın kredisi çok az. kredi tükenir ve devam ederse her oyuncu ve teknik ekip için geleceğin önemi kalmaz.

Baya baya sorunlar var 5 puan farkla lideriz Şl'de 10 yıl sonra gruplardan çıktık ligin son şampiyonuyuz ve büyük ihtimalle sezon sonuda şampiyon olarak 2000 den bu yana ilk kez üst üste şampiyon olmuş olucaz gerçektende baya baya sorunlar bunlar ama bizim için değil rakip takımlar için =)

ben oldugumuz posisyona göre degerlendirme yapmadim ki. ona bakarsak tabiki cok iyi durumundayiz ama takim oyuna bakalim biraz da. nerdeyiz nasiliz?! sen takimin oyununu begeniyormusun ?! takim hic bir sey oynamiyor malesef.

ule takımın yarısı yok -hoca bile yok.

melo cezalı

engin-emre ç yoklarda

eboue formsuz

elmander sakat

ujfa sakat

h.balta verimsiz

hoca cezalı.

sonra diyosunuzki hoca hoca kendine gel. takımın yarısı geçen seneden yok, snejder-drogba dert edenlere bak. yukarıda saydığım isimlere bak. %90 defansif olarak ve orta sahanın neden düştüğüdür.

A2takimi neye duruyor len...........onlari saliriz oynamaya:D :D

:sgr: :sgr:

ben oldugumuz posisyona göre degerlendirme yapmadim ki. ona bakarsak tabiki cok iyi durumundayiz ama takim oyuna bakalim biraz da. nerdeyiz nasiliz?! sen takimin oyununu begeniyormusun ?! takim hic bir sey oynamiyor malesef.

Takım birşey oynamasın berbat oynasın hersene Şl'de tur atlayalım Ligde şampiyon olalım razıyım ben abi ama bu geçici bi olay takım bu sene deplasmanlarda berbat ben evimizde iyi oynadığımızı düşünüyorum

s04 oynamadan öncede onlar için berbattılar-şöyle idiler filan. orası şpl ligi.

kimse kimseyi evire çevire yenemez çünkü işin içersinde tur var- kimse bilincsiz saldırmaz.

futbolun mucizesi filan yok. hamit o golü atsaydı şimdi ne top oynadık-yendik olacaktık.

s04 başa baş takımız, orta sahayı alan maça damgasını vurur.

es-es ile s04 maçını kıyaslamayında artık. ne yani antalya karşı oynadığımız maçta var. demek oynayacak potansiyelimiz var.

iyi bir hazırlanma ile- ruh ile oynarsak elensek bile iyi oynadık deriz. ben eleyeceğimizi düşünüyorum orda. bize bir gol yetecek ha 5 dk ha 80 dk.

ayrıca cuma günü görün bakım çoşku ve futbol nasıl oynanır diye.

kötü oynamak başkadır-bu takımdan bişey olmaz diyip inancın olmamasına neden olacak durum başkadır.

biz ligide ve şpl de de 5-6 maç boyunca kendimize geleceğizdir.

oyuncularda-teknik ekipte bunun farkında. artık kötü oynamanın kredisi çok az. kredi tükenir ve devam ederse her oyuncu ve teknik ekip için geleceğin önemi kalmaz.

antalya macini derece olarak görmüyorum acikcasi. antalyanin 4-5 eksigi vardi o macda. ordu maci desen bekle anlardim ama o mac tuhaf macdi. neyse umarim senin dedigin gibi olur ve turu geceriz.

Takım birşey oynamasın berbat oynasın hersene Şl'de tur atlayalım Ligde şampiyon olalım razıyım ben abi ama bu geçici bi olay takım bu sene deplasmanlarda berbat ben evimizde iyi oynadığımızı düşünüyorum

takim elbete düzelecek ama ne zaman belli degil. unutmamak lazim ki bu takimi 2 oyuncu katilmis. sneijder ve drogba. ne kaliteli olursalarsa olsunlar takimin ic dengelerini bozmus durumundalar oyun anlaminda. system degisiyor takimla kaynasmadilar halen. umarim en kisa zamanda bu adaptasyon süresi tamamlanir

Bi kere de ilk yarı saldırın güzel futbol oynayın. Kuşların tüm ümidi tükenmişken ellerine bi daha koz vermeyin.

antalya macini derece olarak görmüyorum acikcasi. antalyanin 4-5 eksigi vardi o macda. ordu maci desen bekle anlardim ama o mac tuhaf macdi. neyse umarim senin dedigin gibi olur ve turu geceriz.

benim dediğim gibi olmasına gerek yok, nasıl taraftar memnun değil ise uzun dönemdir. her oyuncuda-teknik ekipte artık son viraja gelindiğinin farkında. şpl de iyi oynar kaybersin dert edecek bişey yok, elersen başarının sonu yok ayrıca.

ligte toparlanacakdır takım. bunu herkes biliyor ama neden geçmiş maçlarda böyleydik koparık gitmediği sorguluyor.

lig uzun maraton, eğer şampiyonluk kritik maçlarda kazanalacaksa bunuda yaparız,yaptıkda. biraz daha sabır etmekde fayda var.

ben bu takımın toparlanacağına inancım var çünkü iyi oynadıkları gördüm son 4 maçın ikisinde.

geçmiş 30 maçı sayanlar son 4 maçtaki 2 iyi oyuna bakıyorsa. biz evimizdeki maçları alırsak zaten puan farkıda olur. önemli olan iç saha.

kısaca kritik noktalarda-önemli maçlarda alacağımızı alıyoruz. ben inanıyorum. kötü oynadıkmı oynadık ama bunun böyle gideceğini düşünmem nedenmi son 4 maçın 2 maçında ligte ne yaptık? 4 maçıda kötü oynasak zar zor bişey yapmadan alsak anlarım.

onun için eleştirim varmı var, iyi olacakmıyız buna inanıyorum. sakin olmakta fayda var.

3 haftadır her maç öncesi aynı şeyi diyoruz ama maç sırasında ömrümüzden ömür gidiyor :Z9:

Olsun, bazıları gibi şike denen kara bir leke yok üstümüzde. :yenieek::yenieek::yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt