STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Öncelikle kendi sahamızdaki avantaj dezavantaja dönüştü, umarım bu sahada kaza bela olmaz da bizden ya da rakipten kimse sakatlanmadan maç biter. Sonra Fatih Terim kafasındaki varsa eğer tabi taktik anlayışı umarım bu kez sahaya yansıtabilir, son haftalarda sahada gezinen 11 adamı oynuyoruz. Bu kadar kaliteli bir kadronun belli bir oyun şablonu olması gerekiyor. Sorun sadece saha dizilişi de değil bana göre 4-4-2, 3-5-2 vs bu dizilişler işin sadece ön yüzü biz daha sahada futbolun bazı basit gerekliliklerini yerine getiremiyoruz. Toplu halde ileri gidip geri gelemiyoruz, hücum hattı ayağında topu tutamıyor, hangi dizilişte olursak olalım ortasaha ile hücum birbirine yakınlaşamıyor topu ileriye taşımak büyük dert oluyor. Bunlar sadece dizilişle çözülecek şeyler değil. 1992'de Feldkamp'a bu dizilişleri sorduklarından futbolu sadece sahadaki dizilişten ibaret olduğunu zannedenler gitsin çöp toplasınlar demişti. Sabahtan akşama kadar diziliş tartışıyoruz sahada absürd bir formasyon olmadıktan sonra benim için bunun pek de bir önemi yok. Geçen haftasonu Beşiktaş Fenerbahçe maçının sonlarına bakıyordum Caner ile Ziegler'in birer ortasını gördüm ve ben bu sene bizde ceza sahasına böyle düzgün ve etkili orta kesildiğini hiç hatırlayamadım. Bunun bir kaç sebebi var. Oyun sırasına göre futbolcular çok insiyatif alıp farklı şeyleri pek denemiyorlar. Yeri geldiğinde yerden oynamak yeri geldiğinde ise basit ve düzgün ortalarla içeriye orta atmak bile en güçlü silahın olabilir ama bunlar saha içinde malesef denenmiyor. Etkili kanatlarımız yoksa ortadan rakibi nasıl delebiliriz diye önceden idmanda çalışılmış varyasyonlar yok. Olsa saha da görürdük. Umarım bu maç güzel şeylerin başlangıcı olur ilk pırıltılarını görürüz. Bu galibiyetten bile daha önemli şuanda benim için..

toplam 170 kişilik bilet kalmış hemde cuma günü oynanan bir lig maçına :) helal olsun taraftara.

Adam 4-4-2'de sabriyi sağ önde oynatacakmış. yani orta açmayı bilmeyen adamı oynatacak orda. Sonra da hocayı neden bu kadar ağır eleştiriosunuz ya diyolar??

Adam 4-4-2'de sabriyi sağ önde oynatacakmış. yani orta açmayı bilmeyen adamı oynatacak orda. Sonra da hocayı neden bu kadar ağır eleştiriosunuz ya diyolar??

Sabri kesinlikle oynamamalı ha keza hakan balta'da. Futbolda beklerin ne kadar önemli olduğunu bir bizim takım anlamadı malesef. Ne kadar iyi bekin varsa o kadar etkili hücuma çıkarsın.

Bakınız gökhan gönül adam her maç en az 10 kere ileri geri gidiyor. Orta kesiyor ,gol atıyor vs. Dün yaptığı ortayı gördünüz . Bizim sabri reis 10 senedir bir tane o tarz orta yapmış mı?

Sabri kesinlikle oynamamalı ha keza hakan balta'da. Futbolda beklerin ne kadar önemli olduğunu bir bizim takım anlamadı malesef. Ne kadar iyi bekin varsa o kadar etkili hücuma çıkarsın.

Bakınız gökhan gönül adam her maç en az 10 kere ileri geri gidiyor. Orta kesiyor ,gol atıyor vs. Dün yaptığı ortayı gördünüz . Bizim sabri reis 10 senedir bir tane o tarz orta yapmış mı?

Kesinlikle katılıyorum abi ve de şunu ekleyeyim. Ben artık sabri, balta gibi adamlar ne kadar saçmalasa da kızamıyorum. Neticede hocanın boğazına bastırıp bunları zorla oynatacaksın diyen yok. Hoca oynatıyor bunları ve adamlar ellerinden geleni yapıyor. Benim anlamadığım daha düne kadar banko olan Hamit neden bu kadar büyük bir kesik yedi?

-----------------Muslera--------------------

----------Semih----------Dany-------------

Eboue---------------------------------Riera

--------------------Yekta---------------------

-------------Selcuk-------Emre--------------

-------------------Sneijder--------------------

--------------Burak-------Drogba-------------

Yekta ve Emre yeterince Pres yapar. Top ayagimiza geldiginde Selcuk, Sneijder, Emre üclüsü topu iyi tutar ayaginda. Yektada bu pas trafiginde fazla siritmaz. Bence bu 11i kesinlikle denemeliyiz.

Kanat oyuncularimiz zaten yok, kanatli oynayalim. Bare Orta sahayi iyice güclendirelimde, top sürekli ayagimizda olsun, pres yapalim. Rakibe ataga cikmaya bile firsat vermeyelim.

-----------------Muslera--------------------

----------Semih----------Dany-------------

Eboue---------------------------------Riera

--------------------Yekta---------------------

-------------Selcuk-------Emre--------------

-------------------Sneijder--------------------

--------------Burak-------Drogba-------------

Yekta ve Emre yeterince Pres yapar. Top ayagimiza geldiginde Selcuk, Sneijder, Emre üclüsü topu iyi tutar ayaginda. Yektada bu pas trafiginde fazla siritmaz. Bence bu 11i kesinlikle denemeliyiz.

Kanat oyuncularimiz zaten yok, kanatli oynayalim. Bare Orta sahayi iyice güclendirelimde, top sürekli ayagimizda olsun, pres yapalim. Rakibe ataga cikmaya bile firsat vermeyelim.

bu ilk 11 çok iyi olur.ha ,illa 5li ortasaha oynayacaksak da selçuk-yekta ortada,engin solda,amrabat sağda,sneijder forvet arkasında oynar.

Sabri ve Hakan mümkünse oynamasın.

Eğer bu maçtada kalite sahaya yansımaz ve bir sistem üzerine gidilmez ise tamamen ümidimi yitireceğim sezon sonu için. Tek teselli kuşların bizim puan kaybettiğimiz hafta bizden beter olmaları.

Bilet yok alacaktım sadece 300 liralık yemeklik vip kalmıstı 2-3 önce zaten 45 bin kombine var 7 bin bilet satısa cıkıyor stadın kapasitesini arttırmamız lazım zaten haddinden fazla bosluk mesafeleri var

engin ilk 18de varmi?

Bugün maçtayım Allah ın izniyle. İnşallah galip gelip hafta sonu oynanacak olan diğer maçları keyifle ve rahat bi şekilde izleriz.

pinar canli tta da

Elimizdeki kadroya bakılınca, maçları dört gözle bekliyor olmam lazım ama artık en dandik takımla bile oynasak korkar oldum. Geçen haftaki o işkence neydi öyle, ya aynısını yaşarsak korkusu sardı ki biz avrupa maçları oynayacağımız hafta her zaman kötü oynuyoruz. İnşallah bu akşam rahat zevkli bir maç izleriz. Bordo'ya 4 attığımız hafta, o sezon küme düşen kocaeliden 5 yediğimiz maç aklıma geliyor:SS:

Lig tv'ye göre böyle çıkacağız.

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Terim tartışmasına girmeye lüzum görmüyorum.

Armadaki 3 yıldızdan 1'inin takılmasında en büyük paylardan birine sahip birisi hakkında taktik bilmiyor demek ancak haksızlık olur.

bu yorumuna kattiyetle katilmamakla birlikte sadece ve sadece saygi duyarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt