STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Emre Çolak'tan ve Riera'dan Sneijder'e sıra gelirse kullanacak inşallah bugün birkaç frikik..Öyle umut ediyorum..

emre çolak dokunamaz topa artik. mümkkünse korner felanda kullanmasin. sag taraftan faul olursa rieranin kullanmasini isterim. içe dogru ortalari tehlikeli oluyor. bekir bile dayanamayip golü atti:D

Emre-Yekta-Gökhan.

İşi zor Galatasarayım'ın..

Aynen bizim savunma nedense güven vermiyor pek.Ujfa sakatlanmasa çok iyi olacaktı.veya Toure yi alsaydık...

Bana kizan olabilir, ama haber ciktigindan beri söylüyorum. Toure'yi alsaydik fazla birsey degismezdi. Toure Arsenal'den bildigimiz Toure degil, cok cok düstü son yillar.

Üstüne alinma ama bu forumda sürekli hic izlemeden stoper öneriliyor, örnek Kjaer. Cok hata yapan bir stoper, ama genc oldugu icin alalim diyorlar. Örnek Ömer Toprak, vasat ve cok agir bir stoper oyuncusu, siradan bir stoper, ama türk oldugu icin alalim diyorlar.

yedekte diye yazmadım

Ee yedekler arasinda bile o tip skorer oyuncusu var, daha ne olsun. Bizim eksigimiz dogru dürüst stoper oyuncusu + yardiran kanat. Sonra adam gibi sistem, eldeki oyuncular kaliteli oyuncular.

ben anlatamıyorum galiba sivok benim gözümde zaten çok iyi bir defans değil , gelipte bizde 11 oynayacak kapasitede değil önümüzdeki sene. demek istediğim ligdeki berbat stoperler içinde en iyisi. yani kötünün iyisi

mehmet kendi agzinla söylüyorsun işte kötünün iyisi. bize iyinin iyisi lazim.:D sen bedava diye istiyordun biliyorum ama sonra kurtulşamazdik. bonsrvissiz geldi diye çokta para alacakti. seneye yerine bir adam bulsak bu yedekte çok para aliyor diye hayiflanacaktik.:trollface:

Son iki maçtır digiturkplay den G.Saray maçlarını satın alıp izliyorum. Ordu maçında özellikle ikinci yarıdaki futbol ve gollerden dolayı tatmin oldum. Fakat Eskişehir maçı için aynı şeyleri söyleyemem. Hayatımda ilk defa G.Saray için harcadığım bir paraya acıdım. Bir maç bu kadar mı rezil bu kadar mı kötü olur. Gol bile değil 2 tane pozisyonumuz olsa acımazdım ama düşünün takımın halini. Bugün de yine satın alacağım ve umarım tam tersi güzel bir futbolla! kazanacağız...

ultraslanın protestosunda televizyona sırtımızı dönüoruz

hamitin golü var :ka21:

Hamit atar bugün.

bu aksam yenersek bu gencler icin siradan, fakat fener icin cok moral bozucu bir malubiyet olacak.. haftalar azaliyor, umitlerini matematiksel olarak da tuketmeliyiz..

Emrenin oynadıgı maclarda hep gol yedik gecmıs olsun

Riera bek degil ama önünde birde emre oynayacak.. düsünün yani gencler o tarafi ne yapar. su hamitte sahada bos bos gezecegine biraz savunma yapsa takima faydasi dokunsa bari..

Burak ne yaptın lan kendine:sad007:

ben rahatım arenada maç vereceğimizi puan dahi kaybedeceğimizi düşünmüyorum

Bu hafta rakipler takılacak. Eğer bu maçta da puan bırakıcaksak teknik ekip uyarılmalı.

Massalah Eray Pinari cebinde gezdirecek bu ne boy böyle :D

Gol yemediğimiz maçlarda da gol atamıyoruz.1-0 skoruna karşı özellikle bir alerjimiz var.

aynen işte bu özelliği fb nin bizden iyi adamların her maçı h0 bitiyor nerdeyse :D

Geçen düşündüm fb kaç maçı handikaplı almış diye 3 maç çıktı galiba ligde düşün artık gerisini :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt