STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Skor üstünlüğünü erken yakalayabilirsek ki inancım bu yönde 2. yarı 4 3 1 2 sistemini de denersek iyi olabilir

uA denen beles biletci grup yönetimi mi protesto edecekmis...

Herkes birisinden umutlu.Biri Burak'tan,biri Sneijder'den,biri Hamit'ten biri Eboue'nin defansından,biri Semih'in güven vermesinden,biri Selçuk'un frikik ve asistinden..

Peki ya Yekta,Emre,Gökhan???

Neden 3 tane hiçbirşeyinden umudumuzun olmadığı oyuncuyu oynatıyoruz?Mecburmuyuz??

Diğer 8 oyuncumuz çok kaliteli diye birileri güç dengesi sağlamaya falan mı çalışıyor???

Neden,neden!!!???? Allah'ını seven söylesin???

Herkes birisinden umutlu.Biri Burak'tan,biri Sneijder'den,biri Hamit'ten biri Eboue'nin defansından,biri Semih'in güven vermesinden,biri Selçuk'un frikik ve asistinden..

Neden 3 tane hiçbirşeyinden umudumuzun olmadığımız oyuncuyu oynatıyoruz?

Diğer 8 oyuncumuz çok kaliteli diye birileri güç dengesi sağlamaya falan mı çalışıyor???

dany sakat gökhanin oynamasi normal. melo cezali yektanin oynamasi normal. emre konusunda bişey diyemem ama onun yerine bu olmaliydi dedigim adam sadece engin. o da 1-2 aydir oynamiyor.

Neden 3 tane hiçbirşeyinden umudumuzun olmadığı oyuncuyu oynatıyoruz?Mecburmuyuz??

Abartıyorsunuz. Geçen seneki Emre'yi hatırlayın, Yekta zaman zaman çok iyi maçlar çıkardı.

Sneijder-Drogba-Burak-Amrabat-Melo gibi adamların tamamı aynı anda sahadayken de gördük takımı geçen hafta.

dany sakat gökhanin oynamasi normal. melo cezali yektanin oynamasi normal. emre konusunda bişey diyemem ama onun yerine bu olmaliydi dedigim adam sadece engin. o da 1-2 aydir oynamiyor.

Balta oynasın.Gökhan gibi pas atmasını bile beceremeyen birinde ısrar edilmesinin sebebi??Kalitesizlik olarak kendini ispatlamış bir oyuncu.Amrabat'ta hemfikiriz.Yekta'nın yerine de hiç bir şey yapamıyorsan çift forvet oynatırsın.Yekta ile 1 kişi eksik oynamaktan iyidir.

ne güzel artık 4 atarız 5 atarız düşünceleri bitmiş çok seviniyorum doğrusu demek ki taraftar için gereksiz puan kayıpları hayırlı olmuş artık daha ciddi bakabiliyoruz maçlara:yenieek:

bu maçı rahat kazanacagız.. dogru kadro dogru taktik.. eğer oyuncular yamuk yapmayıp dogru duzgun mucadele ederlerse 3-4 rahat olur

valla ben bu saatten sonra farka falan bakmıyorum, yeterki kazanalım, futbolun doğrularını yaparsan zaten elindeki kadronla kazanman son derece normal

Abartıyorsunuz. Geçen seneki Emre'yi hatırlayın, Yekta zaman zaman çok iyi maçlar çıkardı.

Sneijder-Drogba-Burak-Amrabat-Melo gibi adamların tamamı aynı anda sahadayken de gördük takımı geçen hafta.

Ah keşke Emre o hepimizi umutlandıran 1-2 maçtaki oyunu hep oynasa.Ama bu sene her verilen şansta katkısı sıfırdı hatta zararı vardı takıma.Defansı yok adamın bir kere.Çok gol yedik bu yüzden bu sene.Ofans desen zaten kız üflese bile düşüyor.Adamda kas erimesi mi var ne varsa ligin en güçsüz futbolcusu.

Doğru ve mantıklı kadro 1 kez kötü oynadı diye kalitesiz oyunculara dönülür mü?

Geçen hafta yere göğe sığdırılamayan Melo,Drogba,Sneijder,Bura,Amrabat,Selçuk aynı anda sahadaydı. Sonuç?

Ah keşke Emre o hepimizi umutlandıran 1-2 maçtaki oyunu hep oynasa.Ama bu sene her verilen şansta katkısı sıfırdı hatta zararı vardı takıma.Defansı yok adamın bir kere.Çok gol yedik bu yüzden bu sene.Ofans desen zaten kız üflese bile düşüyor.Adamda kas erimesi var ne varsa ligin en güçsüz futbolcusu.

Doğru ve mantıklı kadro 1 kez kötü oynadı diye kalitesiz oyunculara dönülür mü?

Aksine. Çift forvetli, Sneijder'i sola atan kadro haftalardır kötü oynuyor. Hoca geç bile kaldı sistem ve kadro değiştirme konusunda.

Ramazan

Serkan Kulusic Aykut Tosic

Tomic Özgür Petrovic Jimmy

Azofeifa

Vleminckx

Yedekler:

Ferhat Kaplan

Debatik Curri

Ferhat Capa

Kerim Zengin

Doga Kaya

Artun Akcakin

Ekhigo Ehiosun

Aksine. Çift forvetli, Sneijder'i sola atan kadro haftalardır kötü oynuyor. Hoca geç bile kaldı sistem ve kadro değiştirme konusunda.

Çift forvet arkasına Sneijder arkasına Selçuk yanlara da Hamit ve Amrabat..Bu maç için konuşuyorum.Melo olmadığında bal gibi de olur bu sistem ligde..

ooffff. .dayanamiyorum... temkinli olmak istiyorum ama ne diyeyim FARK ISTIYORUM!! FARK !!! neyse 1-0 olsun bizim olsun 3 puan ki bundan önemlisi yok.

aynen işte bu özelliği fb nin bizden iyi adamların her maçı h0 bitiyor nerdeyse :D

Geçen düşündüm fb kaç maçı handikaplı almış diye 3 maç çıktı galiba ligde düşün artık gerisini :D

Özellikle 1-0,o olmazsa 2-1 kazanıyorlar.Ne güzel işte.Biz 2-3 gol atmadıkça kazanamıyoruz.Öne geçtikleri maçlarda sadece Beşiktaş'a karşı puan bırakmışlar ayrıca.

Biz ilk yarıdaki Eskişehir maçında 1-0 öne geçtik,90.dakikada saçma sapan bir kontra golüyle 2 puan bıraktık.Gençlerbirliği maçında 1-2 öne geçtik,1 dakikada saçma sapan 2 gol yedik,3-3 bitti maç,2 puan bıraktık.Mersin maçı rakip hayvani derecede kapanıyordu.Hiç gol atacak gibi durmuyorduk ama 0-1 öne geçtik biraz da şans golüyle,tam dedik kilidi açtık,maç bizim diye,2 forvetle skora yatmaya kalktık,1-1 bitti maç,haybeye giden 2 puan daha.

Kasımpaşa maçında da 0-1 öne geçip 3 puan bıraktık.Uzaktan 2 muhteşem golle Kasımpaşa kazandı ama o maça yukarıda yazdığım 3 maç kadar üzülmedim.Yenilmeyi sonuna kadar hak etmiştik.Kasımpaşa özellikle son 15 dakika dalga geçmişti bizimle.

Emre'ye güveniyorum.

Orta Saha:

Sneijder, Selcuk, Yekta, Hamit, Emre Colak

hepside pas'a dayali orta saha merkez orjinli oyuncular.

Bu mac'da pas trafik umarim saglanir.:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt