STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-0 Gençlerbirliği | D.A | 8 Mart

Yalniz bir üye arada Burak'a gol atma potansiyeli düsük demis biraz önce. Nasil bu tip yorumlar yapiyorsunuz, yani nasil bu sonuca variyorsunuz anlamak zor gercekten.

Hamit inşallah gol atar

Dunku sikecilerin macina baktim...birde bizim ne oynadigimiza bakiyorum!Ulen bizde bu daganik oyun oldukca ....mac zor kazaniriz!

Bu Sow,webo lavuklari uc gomlek ustun bizim forvetlerden!Kanatlar yok.....Hamit gene maratonda!

:sgr: :sgr:

Niye oyuncu değiştiriyorsunu ki? Takım gayet iyi. Allah aşkına tek forvet kalabalık ortasahadan vazgeçmeyelim. 60'a kadar devam. Olmazsa Burak çıkar Drogba girer. Olmaz sa 75'de çift forvete umut ile döneriz.

İkinci yarıya Burak-Drogba değişikliği daha ii olur sanki

umrumda değil isterse en kötü oyunumuzu oynayalım maçı kazanalım. İyi oyunfalan bu saaten sonra hikaye maç kazanmalıyız.

2-0 felan öne geçersek amrabat oyuna girsin de biraz güreş izleyek hep futbol hep futbol bir yere kadar.
7041.jpg

Oyuncuların istekli oluşları önemli ben beğendim açıkçası. Emre ve Yekta'nın olması kadroyu biraz daha uyumlu hale getirdi diyebilirim. Sneijder forvete fazla yakın oynadığı için etkisiz kaldı gibi. 60'da Drogba girebilir onun yerine. Ama erken gol bulursak kalmalı.

Oyun çok sıkışmadıkça saha içi dizilimi değiştirip karmaşa yaratmamak gerekir bence. Çünkü şu anda kontrol bizde ve iyi görünüyoruz. Risk alalım derken işleyen çarkları bozma ihtimalimiz de var.

Tamam iyi oynuyoruz, ortasaha ağırlıklı olunca top bizde kalıyor da hem maç sıkıntılı hem de şampiyonluk lafları komik..

Kaçırılmayacak pozisyonları kaçırdık, böyle puan kaybettiğimiz çok maç oldu..

Eboue hücumda çok iyi ama savunma noktasında sıkıntılı, Yekta ve Selçuk tetikte olmalı devamlı..

Kaza ya da kontra golü yemeden 60'a kadar gol bulmamız şart.

Yapma allah aşkına. Bulduğunu en çok atanlardan Burak. Ben demiyorum Uefa diyor.

aga haklısın bişey demiyorum fakat benim demek istediğim şu potansiyel atabilite yok adam da yani; seneye yine cl'ye gidersek burak yine patır kütür atabilir mi bunu ön görebileceğin bir ışık veriyor mu sana? her ne kadar sevsem de Burak'ı bence o ışığı vermiyor. Ha dersin çift forver oynıcak biri Burak eyvallah derim ama tek forvet oynuyosun ve klübü de Drogba var Burak oynuyor, bence bu olmaz.

Vay ne Emre'ymis bu, elestire elestire bitirdiniz adami. Sizin begendiginiz Amrabat'tan kat kat iyi oynuyor, yine pas alisverisi yapiyor..

emrenin pas kalitesi amrabattan fersah fersah üstün.

2 gol pozisyonu emreden geldi: rieraya attığı pas, burağa açtığı orta.

Bi gol olsa devrenin başında tadından yenmez.

Burak Burak Burak. Her dediğim de arkadaşlarım bana kızar ama Burak bizim as forvetimiz olamaz asla. Bunu eleştirmek için demiyorum, severim keretayı fena topçu değildir ama gol atabilite potansiyeli düşük malesef.

ne diyeceğimi şaşırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt