Jose Edwin Laplacé
Parçalı Üye
- 25 Kasım 2008
- 2.872
- 3
- 1.308
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-0 Gençlerbirliği | D.A | 8 Mart
öptüm cnm
öptüm cnm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye oyuncu değiştiriyorsunu ki? Takım gayet iyi. Allah aşkına tek forvet kalabalık ortasahadan vazgeçmeyelim. 60'a kadar devam. Olmazsa Burak çıkar Drogba girer. Olmaz sa 75'de çift forvete umut ile döneriz.
Böyle tek kale oynayıp atamadığımız maçlardan hep korkarım. İkinci yarı bir kazaya uğramayız umarım.
sadece Burak cikmali beyler ..cok iyi oynuyoruz..Eminim Umut olsaydi su an mac 2-0 di
Hamit Altintop bu sezon 7 direk 4 asisti var...
Hamit inşallah gol atar
Yapma allah aşkına. Bulduğunu en çok atanlardan Burak. Ben demiyorum Uefa diyor.
Vay ne Emre'ymis bu, elestire elestire bitirdiniz adami. Sizin begendiginiz Amrabat'tan kat kat iyi oynuyor, yine pas alisverisi yapiyor..
değil Drogba
Niye oyuncu değiştiriyorsunu ki? Takım gayet iyi. Allah aşkına tek forvet kalabalık ortasahadan vazgeçmeyelim. 60'a kadar devam. Olmazsa Burak çıkar Drogba girer. Olmaz sa 75'de çift forvete umut ile döneriz.
Burak Burak Burak. Her dediğim de arkadaşlarım bana kızar ama Burak bizim as forvetimiz olamaz asla. Bunu eleştirmek için demiyorum, severim keretayı fena topçu değildir ama gol atabilite potansiyeli düşük malesef.