STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Biletler ne zaman satışa çıkacak ?

Elinde Sneijder, Burak , Drogba varsa hepsi de oynayacak . Bunların oynayabileceği bir sistem üretemeyecekse neden var teknik direktör ? Ayrıca bu 3 oyuncunun hiçbiri eli belinde gezen oyuncu tipi değil. Drogba biraz az koşuyor tabi ama o kadar da olsun

rezil futbola devam 25. haftada

Eboue-Semih-Dany-Riera

--Yekta-Selçuk-Engin---

-------Sneijder--------

--Burak-----Drogba-----

Fatih hocanın 4-4-2 yi çok sevmesinin nedenlerinden biri de sağ açık ve sol açıkların beklere yardıma gelmesiydi. Bu yüzden Sneijderi hamitle oynatırken hamiti sağda sneijderi solda oynattı. Bu kadroyla Yekta sağ içte Engin sol içte oynadığı için beklere, ortaya ve ileriye katkısı olacaktır ikisinin de. Enginin geçen seneki formu yoksa Emre Çolak oynar, Yekta yerine de belki Hamit. Elimizde tonla adam varken sabriyi sağ iç oynatıyoruz amrabatı sol iç oynatıyoruz ne biliyim burakı sağ açık falan tonla saçma sapan iş. Bu kadroyu oturtursak sene sonuna kadar gideriz bence

24 haftadan 3 maç sayamam ne oynadığımızın belli olduğu.

iste rezil sistemsiz futbol

fatih hoca sinifta kaldi bu sene, gecen sene hizli ve dikine oynayan takim gitti yerine sistemsiz yavas ve belirsiz bi sistem geldi

bu kadroyla 90 dakika da 1 pozisyon yakalayamazsan o hoca isterse mourinho olsun tepkileri hakediyor demektir. bunu galatasaray taraftari kabul edemez

Hem ligin hem ŞL 'nin gol kralı olan adamdan bahsederken 2 kere düşün derim.

lütfen biri bana cevap versin aşağıda yazdığım maçlarda burak ne yaptı bana söylesin?

fenerbahçe

eskişehir (d)

kasımpaşa(d)

gençlerbirliği(d)

trabzon(d)

mersin(d)

bursa(d)

ordu(d)

elazığ(d)

adam deplasmanda yok yok yok. bana bu maçlarda fayda vermemişse o 14 golun çok fazla bi anlamı yok benim için.

BURAK iyi bir yedek olur, sonradan girdiğinde takımı ateşleyebilir. skor üstünlüğü bizdeyken üstümüze gelen takımlara karşı iyi bir kontra atak silahıdır. ama drogba varken o olmaz.hatta ben umutu bile ona tercih ederim. futbol gerçekleri böyle diyor çünkü. kısacası;sneıjder la 4-4-2 oynanmaz , 4-4-2 oynanmayan yerde ya burak tek forvet olur(bu durumda ileride top tutamayışı ve hep ofsayta düşüşü ayrı bi dert oluyor) yada yedek kalır. 4-2-3-1 de ya umut ya da drogba oynar,burakta onların yedeeği olur. bu bu kadar basit. duygusallığa yer yok artıkç buraka acırsak acınacak hale düşeriz

umut drogbayı daha iyi anlıyor.. yurt dışı görmüş adam.. drogbanın kafa paslarından 2-3 tanesini değerlendirir. doğru yerlere koşu yapıyor çünkü..

tek forvet oynamadığımız sürece bu sıkıntılar hep devam edecek...drogba kesinlikle tek forvet çıkmalı...şu frikik sevdasını da bırakmalı...

4-0

Arkadaşlar biletlerin satışı devam diyor.

bilet.galatasaray.org

eskişehirdeki rezaletten dolayı çok sinirliyim izlemeyi düşünmüyorum :42::42: ama ne yapar eder beni çeker iddaa bayisine yine GALATASARAY adı

eskişehirdeki rezaletten dolayı çok sinirliyim izlemeyi düşünmüyorum :42::42: ama ne yapar eder beni çeker iddaa bayisine yine GALATASARAY adı

hakikatten rezaletti yaşadığımız. ben yıllardan beri Galatasarayın pozisyonsuz maç bitirdiğini hatırlamam. tamam iyi oynamıyor olabiliriz, günümüzde olmayabiliriz ama sneijderli,buraklı,drogbalı Galatasarayın pozisyon bulamaması nedir arkadaş, bu nası bir rezilliktir.

melo balta ve sabrı yerıne eboue rıera yekta olmalı aslında su an saglıklı sıstem su gozukuyor

muslera

eboue semıhhh danyy rıera

yekta selcuk emre

sneıder

burak drogbaaa

Hoca bu saatten sonra puan verirse çok ağır eleştirillmeyi hakeder. Kimse de laf edemez yani. Artık puan kaybının hoş görülemeyeceği haftalara giriyoruz, rakipler nispeten daha kolay, fikstür avantajı elimizde. Hocanın ve teknik ekibin zerre bahanesi kalmadı bunu iyi bilsinler.

smdı bılet almak ıstedım de baya satılmıs kale arkaları kapalı bıtmıs ınsallah tam dolar 3 puan cok onemlı cl oncesı moral acısından

iste rezil sistemsiz futbol

fatih hoca sinifta kaldi bu sene, gecen sene hizli ve dikine oynayan takim gitti yerine sistemsiz yavas ve belirsiz bi sistem geldi

bu kadroyla 90 dakika da 1 pozisyon yakalayamazsan o hoca isterse mourinho olsun tepkileri hakediyor demektir. bunu galatasaray taraftari kabul edemez

Aslında Fatih Hoca hic bir zaman iyi bir sistem hocası olmadı. Motivasyonu 10 üzerinden 10 belki ama taktik/sistem olarak 10 üzerinden 5 veririm maksimum. Gecen sene Emre Çolak ve Engin Baytar kendi kapasitelerinin çok üzerinde katkı verdi. Selcuk ve Melo inanılmaz oynadı. Bunlar biraz yanıltıcı oldu sanırım

Gençler maçları hep zor geçiyor. Normal zaman da oynamayan takım bize gelince sahada kaplan kesiliyor. İnşallah kayıpsız geçeriz.

Ruhunu teslim etmiş futbolcularımız ve teknik ekibimiz biraz kıpırdarsa alırız 3 puanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt