Zafer Büyük
Parçalı Üye
- 19 Kasım 2010
- 4.877
- 1.204
- 1.563
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart
Biletler ne zaman satışa çıkacak ?
Biletler ne zaman satışa çıkacak ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayseri maçınada es-es kadrosu ile çıkarsak sağlam tokat yeriz.
rezil futbola devam 25. haftada
24 haftadan 3 maç sayamam ne oynadığımızın belli olduğu.
lütfen biri bana cevap versin aşağıda yazdığım maçlarda burak ne yaptı bana söylesin?
fenerbahçe
eskişehir (d)
kasımpaşa(d)
gençlerbirliği(d)
trabzon(d)
mersin(d)
bursa(d)
ordu(d)
elazığ(d)
adam deplasmanda yok yok yok. bana bu maçlarda fayda vermemişse o 14 golun çok fazla bi anlamı yok benim için.
BURAK iyi bir yedek olur, sonradan girdiğinde takımı ateşleyebilir. skor üstünlüğü bizdeyken üstümüze gelen takımlara karşı iyi bir kontra atak silahıdır. ama drogba varken o olmaz.hatta ben umutu bile ona tercih ederim. futbol gerçekleri böyle diyor çünkü. kısacası;sneıjder la 4-4-2 oynanmaz , 4-4-2 oynanmayan yerde ya burak tek forvet olur(bu durumda ileride top tutamayışı ve hep ofsayta düşüşü ayrı bi dert oluyor) yada yedek kalır. 4-2-3-1 de ya umut ya da drogba oynar,burakta onların yedeeği olur. bu bu kadar basit. duygusallığa yer yok artıkç buraka acırsak acınacak hale düşeriz
eskişehirdeki rezaletten dolayı çok sinirliyim izlemeyi düşünmüyorum :42::42: ama ne yapar eder beni çeker iddaa bayisine yine GALATASARAY adı
iste rezil sistemsiz futbol
fatih hoca sinifta kaldi bu sene, gecen sene hizli ve dikine oynayan takim gitti yerine sistemsiz yavas ve belirsiz bi sistem geldi
bu kadroyla 90 dakika da 1 pozisyon yakalayamazsan o hoca isterse mourinho olsun tepkileri hakediyor demektir. bunu galatasaray taraftari kabul edemez