STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Schalke maci öncesi.. bilemiycem... bir yandan zor olacak diyorum bir yandanda kendi evimizde oldugu icin daha baskili oynuyoruz... insallah Drogba Sneijder ikilisi en az birer gol atarlarda Schalke macina biraz özgüvenli gideriz...

Ligde baya bocaliyoruz bu Sampiyonlar liginden dolayi bence.. nerdeyse elenelim diyorum....

Ben bu sene ki devre arası transferleri dışında olan transferleri beğenmiyorum,hamit sistem oyuncusu zaten alman ekolünden gelmiş bizde ki kaos futboluna inat garantici yapısı var,ambrabat küçük takımın büyük oyuncu şişirmecesi sivaslı grosockiden ne farkı var,

anadoludan şu an alınacak en faal adam batalla dır ki o da bizim sisteme uymaz velhasıl Fatih hoca geçen sezonki nokta atışlarını bu sezon yapamadı,umarım bu ambrabat,tabata etkisi yapmaz bizde.

Gecen seneki nokta atislari, Fatih terimmi yapti yonetimmi??

Herhafta taktik konusuyoruz, nasil oynasak kimi oynatcak diye..

Ne kadar aciz bir duruma dusmusuz beger...cok ilginc!

Amrabatı görünce, keşke kazım kalsaydı bari en azından yerliydi diyorum. Bir de Schalke maçında Hamitin yerinde Keitayı hayal edin, çok farklı olurdu çok :sad007:

Herhafta taktik konusuyoruz, nasil oynasak kimi oynatcak diye..

Ne kadar aciz bir duruma dusmusuz beger...cok ilginc!

Fantazi bağımlısı bi teknik heyet olunca, taraftarında başının dönmesi normal..Mesela ben bu hafta Furkan Özçal'ı falan ilk 11'de görürsem şaşırmam her an herşey olabilir!

Fantazi bağımlısı bi teknik heyet olunca, taraftarında başının dönmesi normal..Mesela ben bu hafta Furkan Özçal'ı falan ilk 11'de görürsem şaşırmam her an herşey olabilir!

Malesef oyle... Ya tutarsa mantigiyla cikiyoruz her hafta...

Ayni gecen seneki gibi, gecen sene tuttu oyle devam ediyoruz.. simdi yeni arayislar icindeyiz... ne zaman tutacak bakalim..

Bu sene sampiyonluk giderse hic kimse sasirmasin...

Gecen seneki nokta atislari, Fatih terimmi yapti yonetimmi??

Yiğidi öldür ama hakkını ver demişler ben geçen sezon Ebue,Melo,Selcuk,Urfa,Muslera transferlerini Fatih hocanın yaptığını düşünüyorum Elmander Polat yönetiminin di,bu sezon başında yaptığı kötü transferler nedeniyle yönetimin devre arasında Terim e karşı çıktığı ve bir kriz yaşandığıda gerçek.

Malesef oyle... Ya tutarsa mantigiyla cikiyoruz her hafta...

Ayni gecen seneki gibi, gecen sene tuttu oyle devam ediyoruz.. simdi yeni arayislar icindeyiz... ne zaman tutacak bakalim..

Bu sene sampiyonluk giderse hic kimse sasirmasin...

Zaten şampiyonluğu vermek adına insan üstü bi çaba var şu an..Ama rakiplerde aynı şekilde bize karşılık veriyorlar neyse ki..Hani merakla ve endişeyle bekliyoruz bakalım daha ne kadar saçmalayabiliriz diye..Şu kadroyu iyi oynatmak değil, kötü oynatmak başarıdır ama daha büyük bi başarı varsa şu takımı şu saatten sonra şampiyon yapamamaktır!

Zaten şampiyonluğu vermek adına insan üstü bi çaba var şu an..Ama rakiplerde aynı şekilde bize karşılık veriyorlar neyse ki..Hani merakla ve endişeyle bekliyoruz bakalım daha ne kadar saçmalayabiliriz diye..Şu kadroyu iyi oynatmak değil, kötü oynatmak başarıdır ama daha büyük bi başarı varsa şu takımı şu saatten sonra şampiyon yapamamaktır!

Aklim zaten almiyor renktas. Bu kadroyu nasil kotu oynatabilirsin. teknik direktorsuz ciksa bukadar kotu oynamaz....

Offf bu sezon allahin izniyle bi sampiyon olalim yeter..baska bisey istemiyorum..artik schalke ceyrek finali da dusunmuyorum..yeterki sampiyon olalim..

Aklim zaten almiyor renktas. Bu kadroyu nasil kotu oynatabilirsin. teknik direktorsuz ciksa bukadar kotu oynamaz....

Offf bu sezon allahin izniyle bi sampiyon olalim yeter..baska bisey istemiyorum..artik schalke ceyrek finali da dusunmuyorum..yeterki sampiyon olalim..

Aynen öyle renktaş, yeter ki şu ligi artık şampiyon bitirelim de sonrasına bakarız yani..Harbi liderken bile bu kadar eziyet çektiğimiz bi başka sezon hatırlamıyorum ben, her hafta kendi maçlarımızdan çok rakiplerin maçları takip eder olduk şaka gibi..

Bu beklentiler herzaman tehlikelidir. 2 oyuncuyla herseye garanti gözüyle bakamazsiniz. Beklentilerimiz cok ucuk.

Ayrica aylardir yüksek seviyede futbol oynamayan futbolculardan birden ortaligi paramparca etmelerini de bekleyemezsiniz.

Sneijder ve Drogba´yi aldik, sistemin mecburen degisecegi belliydi. E bunun da sancili bir süreci mutlaka olacaktir.

Ama Eskisehirspor macinda öyle rezil bir futbol oynamisiz ki, kaygilar da abartili sekilde artti dogal olarak.

Genclerbirligi macinda gercek kimligimize dönecegimizi düsünüyorum.

Eskisehirspor macindan sonra konsantrasyon eksikligi olacagini hic ama hic sanmiyorum.

Bu beklentiler herzaman tehlikelidir. 2 oyuncuyla herseye garanti gözüyle bakamazsiniz. Beklentilerimiz cok ucuk.

Ayrica aylardir yüksek seviyede futbol oynamayan futbolculardan birden ortaligi paramparca etmelerini de bekleyemezsiniz.

Sneijder ve Drogba´yi aldik, sistemin mecburen degisecegi belliydi. E bunun da sancili bir süreci mutlaka olacaktir.

Ama Eskisehirspor macinda öyle rezil bir futbol oynamisiz ki, kaygilar da abartili sekilde artti dogal olarak.

Genclerbirligi macinda gercek kimligimize dönecegimizi düsünüyorum.

Eskisehirspor macindan sonra konsantrasyon eksikligi olacagini hic ama hic sanmiyorum.

Sadece 2 sorum olacak:

1-Sen sistemin değiştiğini düşünüyor musun?

2-Bizim gerçek kimliğimiz diye birşey var mı?

Muslera-Eboue-Semih-Dany-Riera-Engin-Selçuk-Yekta-Emre-Burak-Drogba ilk 11 ile başlanmalı. Bir 45 dakika en azından bu 2 oyuncu denenmeli. Geçen sene şampiyonlukta yaptıkları katkı yadsınamaz. Siz ne düşünüyorsunuz renktaşlar ?

Muslera-Eboue-Semih-Dany-Riera-Engin-Selçuk-Yekta-Emre-Burak-Drogba ilk 11 ile başlanmalı. Bir 45 dakika en azından bu 2 oyuncu denenmeli. Geçen sene şampiyonlukta yaptıkları katkı yadsınamaz. Siz ne düşünüyorsunuz renktaşlar ?

Emre var Sneijder yok :o

Sadece 2 sorum olacak:

1-Sen sistemin değiştiğini düşünüyor musun?

2-Bizim gerçek kimliğimiz diye birşey var mı?

Tabiki var gercek kimligimiz. Arkadaslar, bi Eskisehirspor macinda rezil ötesi bir futbol oynadik diye, yapilanlari da unutmak bize yakismaz.

2 senedir hangi büyük macta üzdü bizi bu takim? 2 sene önce büyük maclarda galibiyet hatirlayaniz var mi?

2 senedir gururlu, basimiz dik yürüyoruz sokaklarda. Galatasaray´in baskili, mücadeleci oyununu unutmayin hemen.

Evet Sneijder ve Drogba´dan sonra biraz bocaladik, bu da normaldir.

Takim olarak baska bir seviyeye cikmamiz gerekiyor eger onlardan faydalanmak istiyorsak.

Ama onun disinda ben takimin sansla, tesadüfle 2 senedir Türkiye´yi domine ettigini düsünmüyorum. Söke söke geldik bu noktaya

Emre var Sneijder yok :o

Renktaş bu takım ya 4-4-2 ya da 4-4-1-1 oynamalı . 4-4-2'de Sneijder'in sol kanat oynayamacağını Schalke maçında gördük. 4-5-1'de de Burak ya da Drogba'nın yedek oturması gerekiyor. Aksi takdirde defans çok aksıyor.

Kesinlikle çok haklısın ama wesley konusu dışında, zaten bu sene bizim istikararımızın bozulmasında ki en önemli neden takıma adapte olan emre ve enginin kesilerek 30 una dayamış ağır ama teknik olan hamit i ve sözde küçük takımın şişirme topçusu ambrabat ı takıma derhal monte etmekle başladı,

emre ve engin geçen seneki şampiyon takımın savaşan ısıran pres yapan futbolcularıdı,bir kere şampiyon takımın adamları bu kadar kolay takımdan kesilmesi saygısızlıktı.

bu adamlar şükrü saraçoğlunda canavar gibi oynayıp kupa kaldırmadılar mı rakibi boğmadılar mı keza Elmander de öyle en büyük hata yeni gelenleri klübede oturtup bekletcekti Fatih hoca onlar bu takıma girmenin bu kadar kolay olduğunu bilmeselerdi perfomansları çok daha iyi olurdu,böylece emre,engin ve elmander takımda küstürlemz oyun konsatrasonları düşmez aksine artar ve forma için inanılmaz bir iç savaş olurdu.

biz ne yaptık siz iyi değilsiniz diyerek geçen sezonun 3 kare asını elimzle ittik,şimdi nerde yanlıl yapıyoruz diye düşünüyoruz.ayrıca melo yu da havalandıran bizler ve ısrarla onu oynatan fatih terim oldu.

Ben bu maçta fark bekliyorum açıkcası. Çünkü genelde kötü bir maçtan sonra ders çıkarıp diğer maça asılıyoruz. Eskişehir maçı çok çok çok kötüydü o yüzden gençler maçı baya güzel olacak bence.

Ligin bitmesine 10 hafta kaldı sistemimiz hala belli değil...

Bu yıl nasıl oldu da biz hala lideriz benim aklım inanın almıyor...

Hamit-Amrabat-Engin-Melo-Balta-Eboue yada tek tek de saymayalım takımda formda diyebileceğimiz 2 isim var biri Burak diğer umut..

Şaka gibi ve biz hala lideriz..

Geri kalan 10 maç bize kalp krizi geçirtecek cinsten hakemleri de düşünürsek..

Karabük-Kayseri-Antep deplasmanlarında dananın kuyruğu kopacak...

TTARENA'yı bilmem ama deplasmanlarda Burak-Drogba-Sneijder üçlüsünün en az biri klubeye gelmezse canımız çok yanar..

MHK başkanından tutun da Fenerasyon başkanına kadar hepsi BJK'li... Feneri dvreden çıkarıyorlar yavaş yavaş... Bizi nasıl devreden çıkarıp BJK'yi şampiyon yapacaklar hep birlikte göreceğiz..

Hiç güvenim yok hakemlere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt