STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Ben şaka yapıyorsun sanmıştım,ciddiymişsin:o

halı saha maçında kendimi takımın kaptanı sandım bir an :)

eboue sen ileri geri-orta da dur. hamit sen defans-şut-ara pas çıkara

drogba sen ilerde dur uzun top atınca tellere çarptır ordan duvar pası yaparsın-bizde yapacak kimse yok. muslera kardeş hem oyuncu kaleci var arada açılırsın..

ben forvetteyim olur. :trollface:

ben çıkıyom.

giren çıkan gençler :asd: birliğine

iyi futbol istıyorum artık

davala kolunu mu kırmıs

lig öyle bir haldeki sondan 2.olan kayseri 4-5 maç kazandı şimdi avrupayı 2.liği düşünür halde.. takımlar arası makas gittikçe daraldı

beyler onu bunu bilmem de drogba yerine umutla oynarsak bu mac kesin bizimdir bence, umut herzamanki oyununu oynasa yeter zaten her anadolu takimi arena'da cözülür. ordu macinda umutu iyi buldum.

kesin oynamali, avrupa maci da var rotasyona girebilecek kac oyuncumuz var ki zaten ? birisi de umut, kullanilmali.

umut-drogba-burak 3lusu oynasin ilk yari maci koparip ikinci yari burak cikip yerine g.zan girip defansi tikabasa dolduralim

4-1 bitecek. bursa maçı 0-0 . trabzon maçı 2-1 alacak. lig bu hafta sona erecek. sonra aha bu çocuk dediydi dersiniz.

Evet, bende iyi futbol istiyorum. İyi futbol olursa, gerisi gelir.

********************* gazetesinde haber dogruysa guzel kadro bence.

-----------------Muslera---------------------

Eboue--------Semih---------Dany-----------Hakan

-------Hamit---------Selcuk---------Riera-----------

---------------------Sneijder------------------------

-------------Burak-----------------Drogba-------------

********************* gazetesinde haber dogruysa guzel kadro bence.

-----------------Muslera---------------------

Eboue--------Semih---------Dany-----------Hakan

-------Hamit---------Selcuk---------Riera-----------

---------------------Sneijder------------------------

-------------Burak-----------------Drogba-------------

ah su hakan baltalık yapmasa süper formasyon hamit ve riera kanatlarada cıkabilir ayrıca ikiside orta sahada savunmaya yardımcı olabilir

aklima tek takilan biri var o da umut.. benim düsüncem sabri sag acik olarak denenemez mi ya da eboue sag acik sabri arkasina..ama dogru bir düsünce mi onu da bilemiyorum tam olarak..:SS:

lig öyle bir haldeki sondan 2.olan kayseri 4-5 maç kazandı şimdi avrupayı 2.liği düşünür halde.. takımlar arası makas gittikçe daraldı

ligimizin ne kadar kötü oldugunun en büyük simgesidir bu bence :yenieek:

aklima tek takilan biri var o da umut.. benim düsüncem sabri sag acik olarak denenemez mi ya da eboue sag acik sabri arkasina..ama dogru bir düsünce mi onu da bilemiyorum tam olarak..:SS:

Umut Trabzon'dayken sağ kanat forvet gibi oynardı. Birde yorulmak nedir hiç bilmiyo önde baskı yapmamızı sağlıyo bende çok düşündüm ama Sabri 50 orta açsa 1i cezasahasında tehlike yaratıyo, Eboue bek olarak iyi diğer türlü hiç bi şey yapamaz. Umut daha iyi bi seçim olur bana göre tabi..

Umut Trabzon'dayken sağ kanat forvet gibi oynardı. Birde yorulmak nedir hiç bilmiyo önde baskı yapmamızı sağlıyo bende çok düşündüm ama Sabri 50 orta açsa 1i cezasahasında tehlike yaratıyo, Eboue bek olarak iyi diğer türlü hiç bi şey yapamaz. Umut daha iyi bi seçim olur bana göre tabi..

dogru renkdas sen simdi yazinca benimde aklima geldi, oof oof trabzona bak öndeki üclü umut-burak-jaja idi :sad007: nerden nereye geldi trabzon 2 sezonda

dogru renkdas sen simdi yazinca benimde aklima geldi, oof oof trabzona bak öndeki üclü umut-burak-jaja idi :sad007: nerden nereye geldi trabzon 2 sezonda

İyi kadroydu vallahi ama adamlardan Selçuk ve Burak'ı aldık 5 yıl toparlanamazlar birde üstüne Onur gelirse sene sonu dükkanı kapatıp giderler :lol::lol:

geberiyorum ulan aşkından GS ama yeter bu kadar kötü oyun,yüzümüzü güldür gayrı nazlı çiçeğim

Çok riske girmeden kalabalık orta sahayla oynayarak rahatlıkla maçı alabiliriz 4 3 1 2 baklavalı oynarız orta sahaya hamit ve engin(yekta) gibi kanattada git gel yapabilecek 2 adam koyarsak zaten beklerimiz ileri geri oynayabiliyorlar herkes topun arkasına geçtiğinde savunma yaparken çok sıkıntı yaşamayız sonuçta kanatlarımız kötü bu yüzden orta saha oynatarak bunu bir şekilde telafi etmeye çalışmalıyız ve artık iyi futboldan çok sonuca bakmalıyız .Bir an önce ligi bitirip önümüzdeki senenin planlamasını çok iyi düşünülerek yapmaya başlamalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt