STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Hiç ceza almadım acayip merak ediyorum ceza aldığımızda dışardan nasıl görünüyor forum diye:lol:

Valla helal olsun hiç ceza almadın mı ? Bir sürü adam var dayanamayıp 2-3 şey yazıyosun bir bakmışsın bir daha yazamıyorsun:)

Gençlerbirliği! Gençlerbirliği! Fırtına gibi esiyoooooor! Gençlerbirliği, Gençlerbirliğiii, İstanbul kabusun geliyoooor! :) (Venceremos ezgisiyle)

Selçuk-Hamit-Sneijder-Drogba-Amrabat ve Burak'ın aynı anda sahada olacağı bir 11 bekliyorum.

Drogba sakat değil mi?

Drogba kadroda ama başlamaz herhalde dün çıktı idmana S04 maçı öncesi riske atılmaz.

En güzeli tek forvet Burak gibi ama herhalde, Umut-Burak başlayacağız öyle yazıyordu sağda solda bakalım.

Bugün rencide edeceğiz Barkın kusura bakmayacaksın artık :D

Hahahah, ben hep ediyorum zati; futbolun güzelliği :) Elimdeki rom-kola ile, arkada Vilnius manzarasıyla laptop başında, yanımdaki İtalyan ve Korelilere öğrettiğim tezahüratlar eşliğinde maçı izleyeceğim. İyi olan kazansın, ama iyi olan biz olalım üstadım. Saygılar-sevgiler :)

Evet maalesef şansını iyi kullanamadı.Ama yinede bir kalemle silmek olmaz faydalanmamız lazım.

Zaten silelim demiyorum Renktas, Bu takima sadece iyi bir yedek olur yekta bu saaten sonra.

Kalite bakimindan hic bir artisi olmayan oyuncu. Yani bosuna zaman harcamaya gerek yok.

bir oyuncu kendini oynadigi oyunla gosterir, ben yektada kalite goremiyorum. Ayni durum:

Sabri,umut,aydin,emre,amrabat,gokhan,umut,danny (suan aklima gelenler) bu oyuncularin kapasitesi belli.

Fazla birsey beklememek gerek, fazla zamanda harcamamak gerek..

umut sağda gibi oynar 4-4-1-1 görünümlü 4-3-1-2 oynarız diye tahmin ediyorum.

kavga var dediler geldim.... kim ceza yedi.. mac gunu olurmu bu simdi..

---------------Melo------------------

------Selcuk---------Emre----------

-------------Sneijder----------------

Emre iyi degildi son dönemde, ama bence Sneijderle en iyi anlasacak kisidir Emre. Dar alanda, kisa paslar yapmayi seven, ayaginda topu tutabilen oyuncu. Bence kesinlikle denenmeli. Yeter oturdu artik, akli basina gelmistir.

Sneijder zaten sürekli orta sahada biriyle ver kac yapacak, kisa paslar yapacak birini ariyor, ama bulamiyor. Emre aradigimiz kan olabilir. Simdikinden daha kötü oynayamayiz zaten.

Hahahah, ben hep ediyorum zati; futbolun güzelliği :) Elimdeki rom-kola ile, arkada Vilnius manzarasıyla laptop başında, yanımdaki İtalyan ve Korelilere öğrettiğim tezahüratlar eşliğinde maçı izleyeceğim. İyi olan kazansın, ama iyi olan biz olalım üstadım. Saygılar-sevgiler :)

oha super ya

Re: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Özgür yankaya denilen hakemcik bu akşam maçı katledebilir. Zira kendisi bu ligin en kötü hakemlerinden biridir.

Sneijder'in golü var.

solda emre sağda umut oynarsa yazıklaer olsun

engin ve yekta kadroya girmeli.heleki yekta şans bulursa iyi oynamak zorunda.hamit de öyle. lamı cimi yok artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt