STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Ne alaka yahu.

Koskoca Real Madrid Ronaldo'ya bel baglamis, koskoca Barca Messi'ye bel baglamis öyle mi..

Sacma seyler bunlar.

Adam kral iste, ondan gol bekleyecegiz, kimden bekleyelim...

arkadaşım boş konuşuyorsun şuan.. Madrid'in Ronaldo haricinde Barcelona'nın da Messi haricinde gayet de pek fazla gol ayakları var.. bana tek tek saydırma.. kıçı boklu bjk nin stoperleri bile 10 küsür gol atmış sen neyin derdindesin

BE2NLXWCIAAPY0_.jpg:large

yeni imaj.Ben pek beğenmedm açıkcası ama gol atarsa bi sorun teşkil etmez :D

arkadaşım boş konuşuyorsun şuan.. Madrid'in Ronaldo haricinde Barcelona'nın da Messi haricinde gayet de pek fazla gol ayakları var.. bana tek tek saydırma.. kıçı boklu bjk nin stoperleri bile 10 küsür gol atmış sen neyin derdindesin

Bizde de Burak, Sneijder, Selcuk gibi adamlar var. Abartmaya gerek yok. Dengeli sekilde baskimizi yapalim, illaki gol atariz.

Baktik olmadi, sokariz Drogba´yi, Umut´u, Amrabat´i.

He öyle detay'a girmek istiyorsan, peki..

Umut'un 12 gol'ü var? Simdi ne olacak?

Stoper gol atmak zorundami? Siz stoper'in asil görevini biliyormusunuz acaba? Stoper'in ilk görev'i defans yapmaktir. Defans yapamayan, ama gol atabilen stoperi ne yapayim ben?

Sacma sacma konusmayin, Besiktas'i örnek gösterirken stoperler yüzünden gol yedikleri golleri de söyle lütfen.

Hadi neyse..

O açıdan haklısın.Duran top organizasyonlarımız,uzaktan şutlarla bulduğumuz goller yok.Sadece ceza sahası içinden belirli kişiler atabilirse atıyor.Onları kilitledin mi ruh gibiyiz sahada.Alternatif taktiklerimiz yok.

Stoper gol atmak zorundami? Siz stoper'in asil görevini biliyormusunuz acaba? Stoper'in ilk görev'i defans yapmaktir. Defans yapamayan, ama gol atabilen stoperi ne yapayim ben?

Sacma sacma konusmayin, Besiktas'i örnek gösterirken stoperler yüzünden gol yedikleri golleri de söyle lütfen.

Hadi neyse..

Aynen.Asıl işlerini adam gibi yapsınlar da,gol atmaları eksik kalsın.

gol provası yapalım.

Gooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllll GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Helalllllllllllllll Burakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 1-0 beeeeeeeeeeeeee heallll sizeeeee

Ne alaka yahu.

Koskoca Real Madrid Ronaldo'ya bel baglamis, koskoca Barca Messi'ye bel baglamis öyle mi..

Sacma seyler bunlar.

Adam kral iste, ondan gol bekleyecegiz, kimden bekleyelim...

Bu konuda katılmıyorum ronaldo olmasa reali elbette etkiler ama real sadece ronaldo dan ibaret değil ronaldo dışındaki 11 oyuncularını nereye koysan her yerde banko 11 oynar messi de keza öyle

Burağı çok severim beğenirim ama mesela gs sadece buraktan ibaret demek vs yanlış mesela geçen maç takım olarak kötü olmamız nedeniyle atak bile yapamaadık burak etkisizdi ama suçu yoktu çünkü doğru düzgün atağımız yoktu gol beklemek derken tabi ki burak tan gol beklemiyeceksn kimden bekliyeceksin..

Hadi neyse..

Her büyük ,kritik maçlarda kesinlikle bir stoper golü olur :D Hep öyle rastladım ben nedense. Şampiyonluk bile getirir gol atan stoper.

Alalım şu maçı. Fenerle Beşiktaş puan kaybı yaşıyabilirler bu hafta.

BE2NLXWCIAAPY0_.jpg:large

yeni imaj.Ben pek beğenmedm açıkcası ama gol atarsa bi sorun teşkil etmez :D

Bu adam tipine ihanet ediyor resmen ya :) Yakisikli adamsin. Ne lan bu hal? Uzat iste saclari bi sekil ver. Apaci Osman'a benzemis

Hadi neyse..

ben ne diyorum sen ne diyorsun ya.. Benim sana vurguladığım nokta ne barca ne real sadece ronaldo messiye odaklı değil skor olarak. ama sen burak'a odaklısın. beğenmediğin bjk stoperleri senin dany den gökhan dan çok daha iyi ister katıl ister katılma bu benim fikrim dostum

KRAL'a saldıranlar size de iyi akşamlar ;)

Bu konuda katılmıyorum ronaldo olmasa reali elbette etkiler ama real sadece ronaldo dan ibaret değil ronaldo dışındaki 11 oyuncularını nereye koysan her yerde banko 11 oynar messi de keza öyle

Burağı çok severim beğenirim ama mesela gs sadece buraktan ibaret demek vs yanlış mesela geçen maç takım olarak kötü olmamız nedeniyle atak bile yapamaadık burak etkisizdi ama suçu yoktu çünkü doğru düzgün atağımız yoktu gol beklemek derken tabi ki burak tan gol beklemiyeceksn kimden bekliyeceksin..

Ben Messi ve Ronaldo örnegi verirken baska birseyi kastetmistim. Burda kimin ne yaptigi önemli degil.

Arkadas sormus kim gol atacak diye, diger arkadas Burak diye cevap vermis ve sonra o sekilde tepki vermis.

Bende diyorum ki, bir Barca taraftarina kim gol atacak diye sorsan sana 99% Messi diyecektir, tipki Real taraftari gibi, o da Ronaldo diyecektir.

Ayrica istatistiklere bakarsaniz, aradaki farklari da görürsünüz, ama onlar icin bu tip yorumlar yapilmiyor.

Bizim takimda gol atabilen bir cok oyuncu var, ama gol attiracak sistem ve oyun yok.

O açıdan haklısın.Duran top organizasyonlarımız,uzaktan şutlarla bulduğumuz goller yok.Sadece ceza sahası içinden belirli kişiler atabilirse atıyor.Onları kilitledin mi ruh gibiyiz sahada.Alternatif taktiklerimiz yok.

taktik belli ya burak defans arkasına kaçacak gol atacak.. ya ikinci yarı umut girecek karambolde gol atacak yada drogbaya top şişircekler.

ben ne diyorum sen ne diyorsun ya.. Benim sana vurguladığım nokta ne barca ne real sadece ronaldo messiye odaklı değil skor olarak. ama sen burak'a odaklısın. beğenmediğin bjk stoperleri senin dany den gökhan dan çok daha iyi ister katıl ister katılma bu benim fikrim dostum

Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Yukarda dedigin gibi, gol attiklari icin mi diyorsun bunu? Bende sana öyle ise adamlarin rezalet savunma oyununu hatirlatiyorum ve bizim savunmanin daha iyi oldugunu da söylemiyorum. Aradaki fark. Ama BJK'den hic bir defans oyuncusunu bizim Dany'ye degismem mesela.

Bjk ligin sonuncusu değilki :D adamlar ligde 2.En fazla gol atan ve en hızlı oynayan takım.Fernandes kornerleri iyi kullanıyor.Sivok ta iyi kafacı.Biz içeri sert kavisli orta açamıyoruz.Bjk maçlarında ne zaman korner olsa kamera Sivok'u gösterir itiş kakış anında farkındaysanız.

Biz korner kullanırken taraftarları gösteriyor kameralar :D

Eboue maça damga vurur 3-1 kazanırız.

Ben Messi ve Ronaldo örnegi verirken baska birseyi kastetmistim. Burda kimin ne yaptigi önemli degil.

Arkadas sormus kim gol atacak diye, diger arkadas Burak diye cevap vermis ve sonra o sekilde tepki vermis.

Bende diyorum ki, bir Barca taraftarina kim gol atacak diye sorsan sana 99% Messi diyecektir, tipki Real taraftari gibi, o da Ronaldo diyecektir.

Ayrica istatistiklere bakarsaniz, aradaki farklari da görürsünüz, ama onlar icin bu tip yorumlar yapilmiyor.

Bizim takimda gol atabilen bir cok oyuncu var, ama gol attiracak sistem ve oyun yok.

Ok o zaman benim kast ettiğim farklıydı ben sadece bu mesajını gördüğüm için ona göre cevap yazdım bana da sorsan yüzde %60 70 buraktan gelir gol zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt