STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Küfür edicegim yeter ulan zor tutuyorum kendimi

yeter be şu kadroyla şu imkanlarla bu ligin tozunu atmamız lazımdı şimdiye en az 10-12 puan fark olması lazımdı şimdi rakipler şampiyonluk için daha çok umutlandı hatta inanmaya başladılar. bunun tek sorumlusu fatih terimdir başka kimse değildir. bu sezon şu takıma bu kadroyla hala top oynatamadı ayıp ya bu yıl şampiyonluğunun gitmesinden çok eğer kaybedersek içine düşeceğimiz maddi krizden korkuyorum yazıklar olsun başkada birşey söylemiyorum. sneıjderi oyundan alan zihniyete yazıklar olsun sanki yerine giren adamlar ekstra iş yapıyorlar. fatih hocada taktiğin zerresi yok işi gücü motive etme gazlama

Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

schalke maci da gitti..

Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | 2.Y | 8 Mart

Beceriksizlik. Başka bi açıklaması yok. Hırsımızı beğendim. Schalke maçına yansırsa o gazla iyi bi yolda ilerleriz.. En çok üzüldüğümse bu b.ktan takıma yenilmek.

Hasan Şaş ve Davala kulubeyi haketmiyorlar daha prof. yardımcı gelmesi lazım.

STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Kadro açıklanır herkes kadro iyi yazar ilk yarı biter herkes takım iyi oynuyor der sonra puan kaybı olunca da bir anda fatih terime oyunculara takıma şampiyonluğa laf etmeye başlanır ben anlamıyorum bu laf eden adamlar bir anda mı türüyor diğer konulara yazan adamlarla şu anda sallayan adamlar farklı adamlar mı yoksa bazı insanlarda sıkıntı mı var ??

İlk yari iyi oyun varken, kacirilan goller, direkten donen toplar varken, .ok varmis gibi 2. yarinin basinda daha neden hemen sistemi degistirirsin, oyuncu degistirirsin.

Belli iste sistem isliyor, sanssizlik var, neden sabretmezsin. En az 70. dakikaya kadar sabretmesi lazimdi.

Sistemi degistirdi gencler rahat bir sekilde bizim solumuzdan gelmeye basladi.

Eboue artistlik pesinde dustu falan da ilk yari bu kadar rahat orta yapabildi mi gencler.

Ben acikcasi buna kiziyorum.

Bir F.Terim destani...............gitsin Aykutun elini opsun!

Rta sagiyi bosalti ...one uc forvet takti!

GS antronoru olamaz bu adam!

:sgr:

Penaltı penaltı değildi, adamların attığı gol buz gibi gol, kırmızı kartta doğru karar... Hakem gözle görülür şekilde de tercihlerini bizden yana kullandı. Hakem yüzünden yenildik diyen arkadaşlar maçı izledi mi acaba!?

Bizimkiler Guizayida gecmisler yuh

kimse kusura bakmasin suc hocadadi umut amarabati salarak ilk yaridaki sistemi bozdu sacma sapan deyisiklikler yapti ,eboue sanada bir sey soylemek isteyerdim ama ceza almak istemiyorum resmen kendni yere birakmis ya:mad: haftami zehir etdiz :mad:

Kendi elimizdeki şampiyonluğu kaçırıyoruz :(

herhangi bir maçta 3 tane pivot santrafor ile oynayan bir tane dünya takımı gösterin özür dileyecem ama bugünkü değişiklikleri az bir futbol bilgisi olan adam yapmaz ya.

Schalke macini da yenilirsek iyice dökülürüz. NET

yok ya. bu anlayis ile sampion filan olunmaz. sneijder ve drigba resmen hayal kirikligi. hamiti nyie cikarti anlamiyorum. umut girdi oyunumuz bozuldu. bu gencerlere en az 4-5 atmamiz gerekirdi yenildik :( simdi bjk ve fb kazanirsa sampionluk yarisini hayata birakmazlar ve dogruya dogru hem bjk hemde fb bizden daha iyi oynuyorlar

İyi oynadıgımız maçta yenildik arkadaş iyiki gol olmadı o penaltı çünkü böyle hatalı penaltılarla puan almaktansa hiç almayalım daha iyi şampiyonlukta hala en büyük favori biziz puan tablosundaki yerimize göre ama bu sezon ilk defa bu gün "şampiyon olmayamacaz galiba" dedim kendi kendime olmayınca olmuyor bazen fenerin şampiyon olmayacagı da kesin besiktas desen onların da ne yaptıkları belli değil son yılların en rezil ligi oynanıyor.

schalke maçı önemli bu maçı acil unutmamız lazım. iyi oynuyoruz çünkü.

İlk yarıyı izlemediniz sanırım ?

Diğer takımların maçlarınıda izlemiyorsunuz sanırım kimle kıyaslıyorsunuz da şampiyonluk gitti diyorsunuz anlamıyorum ki hayır takım kötü oynayabilir beğenmiyor olabilirsiniz hak veririm kötü oynadık şöyle şöyle yapmalıyız dersiniz mantıklı eleştiri olur bazı insanlar burada ŞAMPİYONLUK gitti diyor bu nasıl bir bakış açısıdır anlamak mümkün değil.

problem ne mi?sen iyi oynayan takıma müdahele edersen problemdir.oyuncuyu doğru yerde oynatmazsan problemdir.maç sıkışınca 2.planın yoksa problemdir.kaç haftadır kötü oynuyoruz arkadaşım bunu göremiyor musun?geçen hafta zor kurtulduk.önceki hafta Allah yüzümüze baktı.beşiktaş maçında da güç bela kazandık.kaç tane maç saymamı istersin.en iyi oynadığın maç hangisiydi.en kötüleri burada herkes sayar sana.25 haftanın 20'si kötü oynarsan taraftar da inanmaz sana haklı olarak.

o penaltı gol olsaydı harbiden üzülürdüm,böyle puan alacaksak olmaz olsun,boş kalelere kaçır direkleri döv beleş penaltı kazan..

akıllarını başlarına alsınlar öyle kolay şampiyon olunmuyo şu içerdeki maçları almak şampiyonluk için yetiyo halbuki:mad:

arkadaş ne drogbaymış adam her topa atlıyo.ben istemem böyle takım bu ne lan! kim daha kariyerliyse onun sözü mü geçecek bu takımda? fatih terim bostan korkuluğu mu penaltıları selçuk kullanır diyemiyo mu? eğer onu diyecek cibiliyeti kalmamışsa çeksin gitsin zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt