STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Hala Fatih Terim laf atmak yasak mi????

Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

olmayınca olmuyor hacı.. ne goller atan oyuncular bu maçta neleri atamadılar.. kötü oldu

Herseyi gectim de su drogba niye bütün topların başına geçiyor? Biz frikikci eksiğimizi kapatmak icin mi aldık bu adamı.. niye işleyen bi olayı bozuyoruz?

ayrica Burak formsuz, 3 tane 2 metre uzakliktan kafa vurusu yapamadi

Hay...az sinirim geçmeli..

illa karıköyde kupa alacaksınız bizim futbolcularda piskopat ha

eskişehir gibi sıkı takıma karşı üstelik deplasmanda orta sahasız çıkıp gençler maçına sahada gol atacak 1 adamla çıkmak nasıl bir rakip analizidir ?

snejderin kendini takıma ait hissetmesi gerekiyor... misafir oyuncu gibi davranıyor surekli...

arkadaşlar farkındasınız değil mi.mesele sadece bir maç değil biz kötü oynuyoruz,iki senedir kötü oynuyoruz.sadece birkaç maç iyi oynuyoruz.bizim kenarlardan orta yapıp tehliye yaratacak adamımız yok.bizim 3 senedir sol bekimiz yok.3 sene yahu.nasıl bir körlüktür bu.eboue bu gün benim çin ona duyduğum saygıyı kaybetmiştir.drogbanın hala çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum ama hayallerimdeki drogba değil.hele sneijder daha büyük bir hayal kırıklığı olacakmış korkusu yaşıyorum.umudum yok.devre arasında yazdım puan kaybedeceğiz diye.çünkü ben bu senaryoyu çok gördüm.

sneıjder değilde drogba takımı gerçekten bozdu tamam büyük oyuncusun anladıkta her topa atlaması hiç olmuyor.şimdiye elimizi kolumuzu sallayarak şampiyon olmak varken şu kadroyla hala ezikler şampiyon olsun diye uğraşıyoruz. bugün şunuda anladımki fatih hocanın yapabildiği tek şey gazlamak taktiği tekniği vasat hiç birzaman takımlarında bir sistem kuramamıştır sallama oyun oynatmıştır. Bu yıl dua edelimde şampiyon olalım yoksa kulüp eski maddi krizdeki günlerine dönecek bunun tek sorumlusuda hocadır başka kimse değil

Kadro oyuncu falan hikaye.Sorun teknik direktörde.Takıma taktik falan vermiyor bu adamlar belli.Kafanıza göre oynayın diyor oyunculara.Bu oyunun başka açıklaması olamaz.İlk yarıdaki oyun da hiç iyi falan değildi bence.Tamamen Gençlerbirliği'nin basiretsizliğiydi.Ulan yeter kaç haftadır bağırıyoruz bu takımda taktik disiplin hiçbir şey yok diye.Antremanlarda taktik antremanı falan yapılmıyor kesinlikle.Bu ne kardeşim.Bu kadroyu hatalı kursanda onu yapsan bunu yapsan bu kadar kötü oynamamalı.Takım hiç iyi yönetilmiyor.Fatih Terim'in işi gücü başka yerlerde.Takımla ciddi ciddi ilgilenmeli artık.Kızmayla falan olmaz artık.Adam akıllı taktik belirleyip oyuncularına nasıl oynacaklarını söyleceksin.Bu kadar yavaş takıma hızlı oynayın,top gelmeden nereye atacağını belirleyin demek çok mu zor.İnanın top gelmeden nereye atacağınızı belirleyin dese bundan daha iyi oynar bu takım.Herkes birine top atamdan önce en az 5 saniye bekliyor.Tek pası akıllarına bile getiremiyor.Rezillik

Penaltı da iyi ki kaçtı.Alakasız bir penaltıydı.Zaten zemin ayrı bir şey.Ben diyordum bu en iyi firma(!) bizi kazıklıyor diye.Galiba doğru gibi.

Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | 2.Y | 8 Mart

Ben iyi oynuyoruz bu sezon süper oynadık dediğimi hatırlamıyorum eğer dediysem lütfen gösterin ben diyorum ki bu takım aynen böyle oynayarak bu kadar fark açtı diğer takımlar bizden beter eleştiri yapmak doğru bir şey demiyorum ama şampiyonluk kaçtı bir taraftar için biraz ağır bir ifade eğer taraftar inanmaktan vazgeçerse bu kadar önde olmasına rağmen bu oyuncular nasıl oynasınlar.

futbolcunun görevi bana inandırmak zaten.ortada taktik yok ruh yok.diğer takımlar benim umrumda değil ben kendi takımıma bakarım.hadi diyelim onlar da kötü.puan farkı çoktan 10-15 arası olmalıydı bu kadroyla.futbol diye birşey yok ortada.verilen paralar karşılığını görmüyor.her maç acaba yener miyiz diye çıkıyoruz.her atak gol yiyecek gibi geliyor.böyle saçmalık olmaz.taktik kocaman 0.2.planı yok takımın doldur boşalt oynuyoruz şaka gibi.

boş konusmayın selçuk-muslera dışındaaa kimse oynamadı hepsi oynuyor gibi gözüktü sneijder artık yeter yaaa yürüyor ya adamm drogba dedik o penaltıyı atamıyorsan zemin bahane değil bitik oyuncuları aldık yemin ediyorum burak çok çok çok çok çok çok çok çok kötü oyununu oynadı bu kadar pozisyon harcıyorsan yazık tamam şanssızlık olabilir illaki her zaman formda olacan diye bir şey yok ama kaçırdığın pozisyonlar YAZIK!!!!!

YEKTAAAAA
DİYE HAYKIRMAK İSTİYORUM bu odundan topçu filan olmaz koşmuyor etmiyor selçuk bile çıldırdı bir ara yineliyorum asla bir melo olamaz bu kadronın ilk 11 topçusu değil

gökhan zanı önce tebrik ediyorum sonra kınıyorum! çünkü bir insan bu kadar maç oynamayıp sonrada hatasıza yakın oynaması çok süper bir şey ama gördüğü kırmızı kartta profosyonelligine yakışmadı

eboue çok iyiydi ama hemen öyle düşmemeli tamam faul olabilir ama hemen düşme be arkadaş (gol pozisyonunda)

imparatora laf atanlar; aynaya bakın siz önce ayıp be hamitin vurduğu topları o mu direğe nişanladı burakın kaçırdıklarını o mu atmadı drogbanın penaltısını o mu dışarı attı elinizi vicdanınıza koyun(varsa) ona göre laf atın FATİH TERİME

Yildirim demirören istifa enayi herif

bjk yarın kazanamaz kesin de fb alır bence bu hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt