STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

544091_10151492517174265_513584624_n.jpg

cok duygulu pankart. emeği gecenlere teşekkürler

Doğru Eskişehir maçında daha iyi oynamıştık biz hani şu direklerin bizi kurtardığı maç haklısın..:yenieek:

saysan su maçta bız super oynadık dıye ,

takımın oyun karakterı bu yıl hıc oturmadı ,tempo düsük ,taktık ,teknık zayıf

mental olarak çok kötuyuz

bak bu yaniltmasin en iyisi gözkebilir ama oyunu cok selcuk üzeri oynuyoruz.

buda hizli hucumlari kesiyor. biraz daha paylasim olmasi lazim bu takimda.

ilk yari bunu emre bi nevi iyi yapti ama artik sneijderide oyna dail etmemiz lazim.

aslinda selcuk melo ataklari kesinler yeter arada sirada öne bi top asil görevleri bu olmali.

topu hucum hattina sneijdere filan cabuk ulastirmalari lazim, bizim oyun hep yan tarafa pas

olmadi selcuga geri böyle hizlanmaz oyun !!!

alakası yok Selçuk geregınden fazla geride bile kalıyo yüreğini koyarak oynayan tek o var be abi oyunu yönlendirende o ilerde çoğalamıyoruz ki Selçuk gerekirse tek topu hepsinden iyi oynar merak etme

,

Cevat Hoca 2008 de nası şampiyon yaptı bu takımı hatırlarmısın renktaş

element uydurmadı neyse onu oynattı şimdi takım havaya gişrmişti falan demeyın bana hoca cok oyunyor takımla abı Amrabatı görünce sinirim tepe cıkıyo artık yeter ya Aydınlar amrabatlar

o sene sampiyon olmamizin ana nedeni birde inanilmaz kondisyon feldkampi unutmayin ilk defa sampyion olmadik bu hocayla !

hep cevat hocayi övüyoruzda felkampida unutmayalim.

ama demek istedigim su oyun olarak cok agir kaliyoruz bütün ataklar selukta baslamaz.

görev degilimi yapilmali, sneijder hayadinda bukadar fazla oyun disi kaliyordur birde hollanda milli takima bakin

takimi oda yönlendiriyor. her atak selcuk üzeri oynanirsa ataga cikamayiz agir kaliyoruz bu oyun anlasiyla.

selcua lafim yok zaten hepimizin sevdigi bir oyuncu.

ama gercekten birazda öbür oyuncular sorumluluk almali artik !

tempo çok düşüktü gene bu maçta.schalke bizi elerse artık çok üzülmeyeceğim lig gidiyor kimsede telasş yok

Herşeyi kabul edebilirim.Evet şanssızdık,evet zemin kötüydü.Evet oyuncu değişiklikleri yanlıştı ama amtörce yenen golleri kabul edemiyorum bir türlü:(

cluj maçı penaltı melo kaçtı..

Gencler maçı penaltı drogba kçtı..

Biz daha saha ıcınde duran topu kımın kullancagını bıle bılmıyoruz.FAtıh hoca antremanda fılan hıc soylemıyor bunu.Kafası esen alıyo topu elıne.Bide taktık fılan pesındeyız.

basın toplantısı olmadı mı

alakası yok Selçuk geregınden fazla geride bile kalıyo yüreğini koyarak oynayan tek o var be abi oyunu yönlendirende o ilerde çoğalamıyoruz ki Selçuk gerekirse tek topu hepsinden iyi oynar merak etme

selcua lafim yok yanlis anlama ama herseyi o yapacak diger oyuncularda öyle sIkIstigi an hemen selcuga la biraz oynayin hizli oynayin.

sneijder filanda var, yani alismis takim hep yan pas, selcuga geri, böyle hizlanmaz oyun !

Herşeyi kabul edebilirim.Evet şanssızdık,evet zemin kötüydü.Evet oyuncu değişiklikleri yanlıştı ama amtörce yenen golleri kabul edemiyorum bir türlü:(

Eboue anlamak mumkun degıl bazı pozısyonlarda bacagı kırılmıs gıbı yatıyo 30 sanıye sonra ayakta..Her yattıgında ılla bı saglık ekıbı gelıcek ALLAH korusun barala olan pozısyon ona olsa futbol oynayamaz bır daha.Nıye bırakıyorsunkı kendını orda saglam ayakta dursa adam vuramıyacak topa

cok dogru adamlar bir kere geldi gol bukdar olmaz !

Bu akşam için söylemiyorum ve düşüncelerim bu yenilgi sonrasında da oluşmadı.

Sene başından beri her maç dahada kötüye giden bir oyun oynuyoruz.

Drogba asla şişirme futbolcusu değildir. Drogba kanatlar olursa coşar. Chalse performansını beklemek hayalciliktir.

Sniejder forvet arkası dışında başarılı olamaz bu takımda.

Puan farkının bu kadar açılmasıda rakiplerimizin kötü olmasından kaynaklanıyor. Sanmayınki onlardan iyiyiz.

Ben 2-3 hafta öncesinde şampiyon olamayacağımızı düşündüm. Halada geçerli bu zaten sahadaki oyunlada haketmiyoruz.

Dün akşamki maçta oynadıkları futbolu ligde de oynarsa şikeciler şampiyon olur. Bizim bu sene şampiyon olamayacığımızı düşünüyorum. Bu düşüncemin bu maçla bir alakası yok.

SU bURAK UMARIM SEZON SONU SATILIR ELMANDERİ ÖZLEDİM LAN

Biz burada bu kadar şeyi söylüyoruz da, bu takımın içinde 2 tane yardımcı antrenör diye geçinen Ümit Davala ve Hasan Şaş, çıkıpta 2 kelime söyleyemiyor mu arkadaş, deli oluyorum ya! Bu kadar ucuz mu bu takımda antrenör olmak, hiç mi birşeye muhalefet olmazsınız, herşeye mi eyvallah dersiniz be kardeşim?

Cevap: Re: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Bu akşam için söylemiyorum ve düşüncelerim bu yenilgi sonrasında da oluşmadı.

Sene başından beri her maç dahada kötüye giden bir oyun oynuyoruz.

Drogba asla şişirme futbolcusu değildir. Drogba kanatlar olursa coşar. Chalse performansını beklemek hayalciliktir.

Sniejder forvet arkası dışında başarılı olamaz bu takımda.

Puan farkının bu kadar açılmasıda rakiplerimizin kötü olmasından kaynaklanıyor. Sanmayın li onlardan iyiyiz.

Ben 2-3 hafta öncesinde şampiyon olamayacağımızı düşündüm. Halada geçerli bu zaten sahadaki oyunlada haketmiyoruz.

Dün akşamki maçta oynadıkları futbolu ligde de oynarsa şikeciler şampiyon olur. Bizim bu sene şampiyon olamayacığımızı düşünüyorum. Bu düşüncemin bu maçla bir alakası yok.

+1

Taraftara yazık. Çektiğimiz eziyete yazık.

90 dakika susmadan bağırdık. Yok arkadaş ruhsuz bunlar.

Ulan bu hafta fenerbahçe takımı evinde zorlu bursa ile oynarken, beşiktaş trabzon deplasmanına gidiyor. Trabzonun mutlak kazanması lazım.

Sen gel 1-0 yenil.

Bu arada drogbanın penaltısı penaltı değildi.

ve o topa drogbanın vurusu gayet kötüydü.

saysan su maçta bız super oynadık dıye ,

takımın oyun karakterı bu yıl hıc oturmadı ,tempo düsük ,taktık ,teknık zayıf

mental olarak çok kötuyuz

Sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın ki ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt