STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Bu akşam için söylemiyorum ve düşüncelerim bu yenilgi sonrasında da oluşmadı.

Sene başından beri her maç dahada kötüye giden bir oyun oynuyoruz.

Drogba asla şişirme futbolcusu değildir. Drogba kanatlar olursa coşar. Chalse performansını beklemek hayalciliktir.

Sniejder forvet arkası dışında başarılı olamaz bu takımda.

Puan farkının bu kadar açılmasıda rakiplerimizin kötü olmasından kaynaklanıyor. Sanmayınki onlardan iyiyiz.

Ben 2-3 hafta öncesinde şampiyon olamayacağımızı düşündüm. Halada geçerli bu zaten sahadaki oyunlada haketmiyoruz.

Dün akşamki maçta oynadıkları futbolu ligde de oynarsa şikeciler şampiyon olur. Bizim bu sene şampiyon olamayacığımızı düşünüyorum. Bu düşüncemin bu maçla bir alakası yok.

Benle formasına iddaya gırıyormusun kardesım bende tam aksine olacagımızı dusunuyorum.

Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın ki ..

dırek dıyınce bugunku maçı ıyı oynadıgımızı soylemek adına dedın sandım

konu eskısehır scahlke falanın ıyı olması degıl

konu bızım rezıl olmamız

bak bunu bu yıl oynadıgımız ıyı maçların(ılk yarısı ) bı tanesınden sonra dıyorum

Benle formasına iddaya gırıyormusun kardesım bende tam aksine olacagımızı dusunuyorum.

İnşallah tam aksi olurda hepimiz seviniriz ama duygusallıkta bir yere kadar. Objektif olursak iyi değiliz ve her geçen maçta çırpındıkça batıyoruz. Ters giden bişey var onu bulmalı Fatih hoca.

Lan nerden aldık Sneijder'i, Drogba'yı bilmem neyi... Takımın bütün dengesi şaştı.. Şampiyonluk gidiyor biz düşmüşüz yıldızların peşine.. Geçen seneki Necati ve Elmander olsaydı bugün bu maçı %100 kazanırdık.

İlk yarı oynanan futbol umut verici.

Lan nerden aldık Sneijder'i, Drogba'yı bilmem neyi... Takımın bütün dengesi şaştı.. Şampiyonluk gidiyor biz düşmüşüz yıldızların peşine.. Geçen seneki Necati ve Elmander olsaydı bugün bu maçı %100 kazanırdık.

hamitide unutmamak gerekir !

Arkadaşlar yazdıklarınızın çoğuna katılmamak elde değil. Ama isim yapmış adamları takıma doldurmak o takımı bir bütün yapmaz. Eksik parçaları tamamlarsınız ve takımı oluşturursunuz. Bu alınan adamlar beni de heyecanlandırdı ama biz aynı yerlere gereği yokken bir çok adam alıp daha önce faydalandıklarımızı devre dışı bıraktık. Peki ne oldu bunları hap beraber oynatma sevdasıyla zaten zorlanan takım paramparça oldu. Bunda biz hariç herkesin suçu var. Yönetim, teknik kadro sonuçta kararı veren onlar.

Biz kim oynarsa oynasın sadece takımımızın kazanmasını istiyoruz. Bu drogba olmuş ahmet mehmet olmuş farketmez. Aslında rakipler fedayla davayla uğraşırken sorunsuz gözüken iyi para da harcamış bizim alıp başımızı gitmemiz gerekirdi. Herneyse zor da olsa kazanalım tarih nasıl kazanıldığına bakmaz kazananı yazar.

İlk yarı oynanan futbol umut verici.

İlk yarı gençler kapandı ve topu bize bıraktı. 2. Yarı topu alarak oyuna hükmettiler ve çok güzel oynadılar.

İlk yarıdaki oyunumuzun özeti bu aslında çokta güzel oynamadık mental olarak oyunun hakimi gençlerdi. İlk yarı kapan topu bize bırak ikinci yarı kendin oyna ve skora git yaptı gençler.

İbretlik maç. Bir takım nasıl kendi kendine alacağı maçı verir herkese izletesi. Başkada yorumum yok. Yazıklar olsun..:mad:

İlk yarı gençler kapandı ve topu bize bıraktı. 2. Yarı topu alarak oyuna hükmettiler ve çok güzel oynadılar.

İlk yarıdaki oyunumuzun özeti bu aslında çokta güzel oynamadık mental olarak oyunun hakimi gençlerdi. İlk yarı kapan topu bize bırak ikinci yarı kendin oyna ve skora git yaptı gençler.

İkinci yarı golü yiyene kadar ve Sneijder çıkıp Umut girene kadar kötü değildik. Burak yerine Drogba'da olsaydı ilk yarıyı 2-0 civarı bir skorla önde kapatacaktık. Kandırmayalım kendimizi gayet iyi oynadık.

iyide o ara bi gol düsse ozaman görmek isterdim topu birakmayi.

hicte dogru bir yorum degil. kactane pozisyon kacti biz atamadik.

pozisyona giremesydik dedigin dogru.

İbretlik maç. Bir takım nasıl kendi kendine alacağı maçı verir herkese izletesi. Başkada yorumum yok. Yazıklar olsun..:mad:

cok cok dogru bir yorum adamlar fizik olarak düsük ne yapsan galip gelmen gerekir her top bizde, bu durumda maci verdik

maçtan yeni geldim böyle bir mağlubiyet kabul edilemez gol dışında herşeyi yaptık ama olmadı hamitin şutlarına anlam veremiyorum artık zemin zaten rezalet

Burak gol atınca kral atamayınca mı kötü oluyor.Bugün şansızdı adam ne yapsın. Fatih hoca bence yanında ki adamları değiştirmeli.Adamların oyunu okuması sıfır

Umarım kaybettiğimiz son maç olur.

Burak gol atınca kral atamayınca mı kötü oluyor.Bugün şansızdı adam ne yapsın. Fatih hoca bence yanında ki adamları değiştirmeli.Adamların oyunu okuması sıfır

Çok haklısın bende böyle düşünüyorum.

Her maçta %100 İle oynayan bir futbolcu daha anasından doğmadı. Bu yüzden Burak hakkındaki bu düşünceler anlık veya karalama düşünceleridir.

Şimdi Burak Schalke maçında gol atarsa o arkadaşlar Kral Burak derler,kaçırıncada rezil derler.

İnsanoğlu nankördür diye boşuna dememişler

Ben olsam bugün hamiti oyundan almazdım.

Sneijder-Hamit 90 dakika çıkmasaydı Drogba-Amrabat da 11 başlasaydı şu an buralar bayram yeriydi.Birbirimizi kırıp daha fazla moral bozmaya gerek yok.Bu saçma 11 lerin ve bu skandal değişikliklerin bir daha olmaması için Allah'a dua edin.Yapacak başka hiçbirşey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt