STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Yarın bjk kaybeder, pazar fener kazanır diye geçiyor içimden.

47 biz

43 fener

42 bjk

Haftaya kayseriyi yeneriz. Bjk kasımpaşayla berabere kalır. Fener antalyaya yenilir.

50 biz

43 fener

43 bjk

Schalkeyide eleyeceğiz. 2-2 diyorum. Bu mesajımıda ileride alıntılamak üzere arşive alıyorum :)

Tüm fenerbahçeli beşiktaşlı arkadaşlar dalga geciyor arkadaş ya. ulan rezil ettin bizi cimbom. olsun canın sağ olsun cimbomum! senden vazgeçersem anam avradım olsun

Tüm fenerbahçeli beşiktaşlı arkadaşlar dalga geciyor arkadaş ya. ulan rezil ettin bizi cimbom. olsun canın sağ olsun cimbomum! senden vazgeçersem anam avradım olsun

Sorma kardeşim ya.Ulan kafamı ütülediler şampiyon olsalar bu kadar sevinmezlerr.Yemin ediyorum bütün hafta sonu harap oldu.

Sneijder-Hamit 90 dakika çıkmasaydı Drogba-Amrabat da 11 başlasaydı şu an buralar bayram yeriydi.Birbirimizi kırıp daha fazla moral bozmaya gerek yok.Bu saçma 11 lerin ve bu skandal değişikliklerin bir daha olmaması için Allah'a dua edin.Yapacak başka hiçbirşey yok.
Sonuna kadar katılıyorum.Fatih hoca seneye de devam edecekse Ümit ve Hasanı göndermeli. Bu ikisi şu an boşta olsa hiç bir kulüp alıpta takımın başına koymaz amatör takım olsa dahil

Sorma kardeşim ya.Ulan kafamı ütülediler şampiyon olsalar bu kadar sevinmezlerr.Yemin ediyorum bütün hafta sonu harap oldu.

Yarın beşiktaş mutlaka puan kaybedecek. O maçı trabzon ya kazanır ya da berabere biter. Buna adım gibi eminim.

Ama fenerbahçe işi belli olmaz. Tamam bursaspor'da boş bir takım değil ama fener bu gazla döktürecektir.

Dalga geçerler tabi.Keyifleri de yerindedir.

Çünkü bir f5 li ya da 8taşlı olsa bizim teknik yönetimimiz o bile Sneijder-Hamit'i çıkarmazdı.Yekta ile devam etmezdi..

Yarın beşiktaş mutlaka puan kaybedecek. O maçı trabzon ya kazanır ya da berabere biter. Buna adım gibi eminim.

Ama fenerbahçe işi belli olmaz. Tamam bursaspor'da boş bir takım değil ama fener bu gazla döktürecektir.

:confused:

İlk yarı çok iyi oynayıp bunu skora yansıtamadığımızda 2. yarı işlerin ters gideceğini anlamıştım. Sen fırsat elindeyken işi bitirecektin. 2. yarı tabi rakip önlem alır. Önceki maçlara nazaran şans yanımızda değildi ve kazanamadık. Şanssızlık olarak niteliyorum bugünkü mağlubiyeti. Hoca 2. yarı o değişiklikleri yapmasaydı belki kazanırdık yine.

Bide yenik duruma düşünce dakika 60 bile olsa topu şişirmeye başlıyoruz ya bi sakin olun ayaga pas yapın devam edin baskıya

Valla normalde puan kaybedince oluşan moral bozukluğunun ardından f5 de kaybeder ve moralim düzelirdi.Ama şu mağlubiyete f5 5 yese bile üzülmem geçmeyecek.Fena koydu şu maçtaki skandallar.Çünkü şimdi olası bir Sneijder-Drogba krizi bizi bekliyor.

Sneijder yerinde olsam başlarım sizin tercihinize Yekta gibi adam oynarken beni çıkarıyorsunuz der çeker giderim valla..

Sneijder bize fazla büyük geldi..

penalti penalti degil goldede eboueye faul var diger takimlar olsa 100 bin calardi.

yanliz penaltiyi sanki hatasini telafi etmek icin verdi gibi orda penaltiyi versen nolur

mac en fazla berabere biter. asil o golü vermeyecen ozaman penaltiya da gerek kalmaz.

gelde her hafta geriye düs sonra ugras kolay degil. takdir haklari hep rakiplere kac haftadir uyanin !!!

tamam golde faul olabilir ama arkadas sen defans oyuncususun az itmeyle yere düsemezsin hicmi fizigin yok ? ebouenin her mac kendini atipta en az 1-2 dakka yatmasi ve maci sogutmasindan biktim artik takimi resmen satiyor !!!!

Umarım bu mağlubiyet Schalke maçı adına takımı kamçılar.Allah'a da şükürler olsun ki haksız yere verilen o penaltıda gol olmadı.Yoksa yine şikecilerin gündem konusu olurduk.Puan bu şekilde gelecekse hiç gelmesin daha iyi.Ben şahsen kaçan penaltıya sevindim.

Bugün ki gibi futbol mucizesi olmazsa Trabzonspor yarın kaybeder.Kadrosu kötü ve berbat oynuyorlar.

Yarın bjk kaybeder, pazar fener kazanır diye geçiyor içimden.

47 biz

43 fener

42 bjk

Haftaya kayseriyi yeneriz. Bjk kasımpaşayla berabere kalır. Fener antalyaya yenilir.

50 biz

43 fener

43 bjk

Schalkeyide eleyeceğiz. 2-2 diyorum. Bu mesajımıda ileride alıntılamak üzere arşive alıyorum :)

insAllah hakli cikarsin renktas ama bazen keske sampiyonlar liginden elensek diyorum kendi kendime yemisim sampiyonlar ligini SAMPIYONLUK elden gidiyor farkinda degiliz sanirim cuma günü oynadigimiz maclarin cogunu kaybettik sampiyonlar ligi öncesi ve sonrasi maclar berbat geciyor..

Maçın sadece özet görüntülerini izledim ama genel manada konuşmak gerekirse Amrabat,Yekta ve türevi isimlerin bu takımda yeri olmamalı.

beyler maçı izleyemedim ama f5'li arkadaşlar penaltıya laf edip duruyorlar internette, penaltı penaltı mıydı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt