STSL 12/13 H:26 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | M.S | 17 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:26 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | M.S | 17 Mart

Bu nasıl birşeydir ya üste baktım acaba antuya mı girdim bu moral bozukluğu afralar tafralar ne diye.. Meğer bizim hiçbir haltı beğenmeyen taraftarlarmış...

yenmek güzeldi özellikle drogba muhteşem oynadı. ama rakibi böyle buldunmu acımıcan, 2.yarı laubali ve bencil olmasak en az 2 gol daha atabilirdik. ya kadıköyde 2-1 yenilip son haftaya fenerle aynı puanda girersek. herşeyi düşünmek lazım.

aynen ne olursa olsun burda isaretledigim gibi olamasin takim olarak. drogba bile yok ya ben gol atmayim havasinda resmen . ayip olmasin gibisi

Hem mental hem fizik olarak çok zorlandığımız S04'ün maçından sonra Kayseri gibi ikinci yarının en formda takımını sahadan silerek ligin çok üstünde olduğumuzu gösterdi.

Fener yaklaşınca bizimkiler hemen ayıldı ve maçı erken kopardı.Fener bu sene biraz daha iyi olsaydı bizde iyi olurduk.Kendinizi Galatasaray yerine koyun ve altınızdaki takımların size asla yetişemediğini düşünün.Galatasaray ligi bu sene ciddiye falan almıyor çünkü şampiyonluğu cepte görüyor.Alttaki dandik takımların bize asla yetişemeyeceğin biliyorlar.Bu seneki dandik puan kayıplarını altımızdaki takımların dandikliğine bağlıyorum.

Şiir gibi futbol oynadık. 3-0dan sonra skoru korumaya yönelik rahat ve zevkli bir maçdı Bu sezonun en zevkli maçıydı kesinlikle. Sneijder ve Drogba kesinlikle DÜNYA YILDIZLARI + Selçuk eski formuna döndü. Ve meloda bu maçda döndüğünün sinyallerini verdi. Hepsine teşekkürler

bugünden sonra isterse Takim cok kötü oynasin ama yine 3 Puan alalim ben konusmam..zaten Clde Hedefimize ulastik artik lige daha fazla yönelmeliyiz.. kötü futboluda o kadar iyi oynayipta kaybettigimiz maclara sayin :)

genel olarak yazdim...

Ynt: STSL 12/13 H:26 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | M.S | 17 Mart

3.goldeki paslasma mukemmeldi

İkinci yarı canı sıkıldı heralde milletin maçı izlerken ondan bu atar :D

su 2 maçta inanılmaz oynadık.tebrikler aslanlar

İkinci yarı ayıp ettiler. Bu kadar laubalilik profesyonel bir takıma yakışmaz.

ulan sövsem diyorum bu taraftar kılıklı herifler için değmez diyorum sadece sizin gibi zihniyetelere YAZIKLAR OLSUN!

İlk yarı ve ikinci yarı iyi oynadık azıcık becerikli olsak rahat 7-0 olurdu. Böyle devam etmeliyiz. Ama skor kaç kaç olursa olsun lakayıt oynamamalıyız.

Sabri ile Amrabat bu takimin futbolculari degil + Hakan Balta

futbol zekalari 0

Şimdi önümüzdeki 2 sahamızdaki maçı alıp, rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

Bu nasıl birşeydir ya üste baktım acaba antuya mı girdim bu moral bozukluğu afralar tafralar ne diye.. Meğer bizim hiçbir haltı beğenmeyen taraftarlarmış...

Şundan eminim ki herkes artık şampiyonluktan emin.Kuşlar bile :asd:

Ynt: STSL 12/13 H:26 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | M.S | 17 Mart

Kotu oynadik diyen maci izlememistir.ama lakayit oynadik diyen varsa haklidir 2.yari icin tabi

şükürler olsun

Oh lan sonunda rahat rahat maç izledik aylar sonra.

2.yarıda oynanan oyun ise çok normal,Schalke kadrosunun neredeyse aynısı çıktı sahaya. Adamlar akıllıca dinlendirdiler kendilerini.

Birakin da ikinci yari biraz rahat oynasinlar, ciddi sekilde yorgunluk olabilir. 0-3 öne gectik, ne var bunda..

Iyidik, ama defans kötü.

Geri
Üst Alt