STSL 12/13 H:27 | Galatasaray 2-0 İstanbul B.Ş.B | M.S | 30 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:27 | Galatasaray 2-0 İstanbul B.Ş.B | M.S | 30 Mart

sneijder sekince cok korktum la :(

adamlarda roben çıkıyor ribery giriyor....

Aynen.

Bizim sadece belli oyuncularımız ŞL kalitesinde. Sneijder'ın sakatlığı var, oyundan çıkarıyor hoca skoru bulunca millet "Gene Sneijder çıkıyor :(" yazıyor. Gümbür gümbür oynamayınca rezildik yazıyorlar.

Yav senin zaten ŞL kalitesinde 3-4 oyuncun var bunların 2'sini kaybetsen durduk yerde ne yapacaksın rezillik. Sanki 2-0 yenince 2 puan veriyorlar 5-0 yenince 5 puan veriyorlar. Laf olsun diye anlatıyor millet.

Vay arkadaş foruma girdiğime pişman oldum ne güzel hep beraber kutlarız diye geldim. 2 yarı reziliz, real gole boğar, defans yine leş diye karalar bağlamak moral bozmak. Allah korusun bir puan kaybı yaşasak yönetim istifaya gidecek yorumlar. Gideyim en iyisi moralim bozulmadan.

Beyler kazandık neyin tartışmasını yapıyorsunuz lütfen bugünün tadını çıkaralım kimseyi kırmayalım.:ayatollah:

Maçı rölantiyede alsak, garantiyede alsak naparsak yapalım şu klasik 4-4-2'ye dönmemeliyiz..Maçın hiçbir anında bu sisteme dönülmemeli, bu 2 kere 2'nin 4 ettiği kadar açık..Bize kaostan başka hiçbir şey getirmiyor bu sistem..Sneijder oyundan çıksa dahi sistem bozulmamalı..Bozulacaksa bile çıkan oyuncu Sneijder değil iki forvetten biri olmalı..

aslan avda tebrikler aslanlar :)

579607_527191114006255_240473736_n.jpg

ibb 1 tane atsa biz 2 tane daha atardık, bizimkiler 2. devre rölantiye aldı.Kötü oynadık diye abartmayalım.

İstanbullu oyuncular 2. yarı iyi oynamışlar :asd: lan biz rahat oynattık size skor avantajıyla

uslubunma ne var allah askin senin yaptign yoruma az bile takimden ne yaomasini bekliyorsun ilk yari gibi 90 dk basip kosup gol atip sakatlanmakmi 3 gun sonra real gibi bir takima karsi macin varkin skor 2-0 rakip basmiyor bizimkilerde maci rolantiya almis cokmu ?

Tamam likeledim mesajını çok haklısın.:)

Herkesin senin gibi düşünmek zorunda olduğumuzu unutmuşum bir an.

Vay arkadaş foruma girdiğime pişman oldum ne güzel hep beraber kutlarız diye geldim. 2 yarı reziliz, real gole boğar, defans yine leş diye karalar bağlamak moral bozmak. Allah korusun bir puan kaybı yaşasak yönetim istifaya gidecek yorumlar. Gideyim en iyisi moralim bozulmadan.

al bendende okadar ula takim 2-0 onde 3 gun sonra real deplasmani var bizimkiler 90 dk basip kosup mucadele etsin gol ustuna gol atsin orda bir sakatlanma yipransiler real macina onu istiyorlar

Maçı rölantiyede alsak, garantiyede alsak naparsak yapalım şu klasik 4-4-2'ye dönmemeliyiz..Maçın hiçbir anında bu sisteme dönülmemeli, bu 2 kere 2'nin 4 ettiği kadar açık..Bize kaostan başka hiçbir şey getirmiyor bu sistem..Sneijder oyundan çıksa dahi sistem bozulmamalı..Bozulacaksa bile çıkan oyuncu Sneijder değil iki forvetten biri olmalı..

Hacı sonuna kadar katılıyorum ve de bu saatten sonra iyi oyun beklemiyorum.Ama daha dirençli oynayabiliriz,öne geçtikten sonra 4-5-1 gibi bir taktik mesela.Madem oyuncular rölantiye alacak maçı,tam olsun.

2-0 tehlikeli skordu yatmasaydık iyiydi.3-4 at sonra istediğin şovu topuk pasını yaparsın zaten.

AW: STSL 12/13 H:27 | Galatasaray 2-0 İstanbul B.Ş.B | M.S | 30 Mart

İkinci yarı takım rehavete kapıldı. Ama bu önemli değil, çünkü istediğimizi alabildik. Ve gelecek iki hafta içinde dört birbirinden önemli maçlarımız var. Sakatlıksız galibiyet çok önemliydi. 45 dakika yetti.

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

al bendende okadar ula takim 2-0 onde 3 gun sonra real deplasmani var bizimkiler 90 dk basip kosup mucadele etsin gol ustuna gol atsin orda bir sakatlanma yipransiler real macina onu istiyorlar

Bu maç 2 Real maçından daha önemliydi.

Simariklik yapmayin ya sizde :) Ilk yari maci kazandik zaten. Sonra gerektigi kadar oynadik. Cok normal.

Neden yipranalim ki? Rahat rahat oynadik iste. Isteseydik 5 tane de atardik. Real Madrid macina odaklanabiliriz artik.

Ilk yaridaki müthis oyun beni gercekten umutlandirdi. Cünkü Real´e karsi fazla pas hatasi yapmayacaksin.

Real Madrid maci basligini acsaniza :)

Geri
Üst Alt