Samet Kara
Kırmızı Üye
- 14 Ocak 2013
- 1.703
- 12
- 858
Cevap: STSL 12/13 H:27 | Galatasaray 2-0 İstanbul B.Ş.B | M.S | 30 Mart
sneijder sekince cok korktum la
sneijder sekince cok korktum la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamlarda roben çıkıyor ribery giriyor....
Drogba ile Amrabat tartıştı mı.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
lan biz rahat oynattık size skor avantajıylauslubunma ne var allah askin senin yaptign yoruma az bile takimden ne yaomasini bekliyorsun ilk yari gibi 90 dk basip kosup gol atip sakatlanmakmi 3 gun sonra real gibi bir takima karsi macin varkin skor 2-0 rakip basmiyor bizimkilerde maci rolantiya almis cokmu ?
Vay arkadaş foruma girdiğime pişman oldum ne güzel hep beraber kutlarız diye geldim. 2 yarı reziliz, real gole boğar, defans yine leş diye karalar bağlamak moral bozmak. Allah korusun bir puan kaybı yaşasak yönetim istifaya gidecek yorumlar. Gideyim en iyisi moralim bozulmadan.
Maçı rölantiyede alsak, garantiyede alsak naparsak yapalım şu klasik 4-4-2'ye dönmemeliyiz..Maçın hiçbir anında bu sisteme dönülmemeli, bu 2 kere 2'nin 4 ettiği kadar açık..Bize kaostan başka hiçbir şey getirmiyor bu sistem..Sneijder oyundan çıksa dahi sistem bozulmamalı..Bozulacaksa bile çıkan oyuncu Sneijder değil iki forvetten biri olmalı..
al bendende okadar ula takim 2-0 onde 3 gun sonra real deplasmani var bizimkiler 90 dk basip kosup mucadele etsin gol ustuna gol atsin orda bir sakatlanma yipransiler real macina onu istiyorlar
Sakin olun beyler uzun zaman sonra lig macina denk geliyorum.. Evdeyim.. Bu mac bizim, ben nezaman baksam yeniyoruz..