STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Hakan Kutlu sahada dayak yedik demiş, Rıdvan da "doğru diyor" diyor. Kristiyan diyor.

Alayına ayar, Alayına KOYAR...ne yaparsanız yapın yine en büyük GALATASARAY.

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | 1.Y | 6 Nisan

Devre arasında bu mesajını yakalamıştım . Maç sonu alıntılarım güleriz diye . Ahahahahahahahaha

ben yazdım çünkü ne beklesem tersi oluyodu totem hacı yeter ki böyle yutalım dediklerimizi ölü toprağını atıp maçı aldık ya :D yeter bana

"Aslanın ağzından yemeğini alırsanız sonuçlarına katlanırsınız" Felipe Melo.

Cok koymus galibiyet kuslara. Yarin puan kaybederler kesin :)

Burhan Eşer:''2. yediğimiz gol çok basitti.Ben auta çıktı diye arkamı döndüm ama bir baktım Drogba seviniyor'' :D:D

güntekin onay ve rıdvan dilmen bütün galatasaray camiası size atlasın zıp zıp oynasın üstünüzde hakemin verdiği kırmızı ne kılıf uyduruyorlar uefa maçında danny kırmızı mı görüyor uefa da sizin soyunuzu sopunuzu ... sırf yendikten sonra izliyorum yoksa puşt suratının mor olduğunu göremem

koydukça hoplayan ikili.

Mactan önce gstvde ahmet cakir zan icin topu yanindaki arkadasina bile atamiyor demisti,aynisida oldu:asd:

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | 1.Y | 6 Nisan

ben yazdım çünkü ne beklesem tersi oluyodu totem hacı yeter ki böyle yutalım dediklerimizi ölü toprağını atıp maçı aldık ya :D yeter bana

Valla neyle karşılacağımı bile bile devre arası foruma girdim ilk senin mesajını okudum , dur dedim şunu beklemeye alayım .Nasıl olsa kazanırız diyordum ama sen de fena girdirmişsin totem yapacam diye:D

yönetimin acilen açıklama yapması lazım bu böle gitmiyecek anlaşıldı dişini göstermeli yoksa daha çok hakem konuşuruz

hakan kutlu denilen itin konuştuklarına bak birde futbolcularının.

Hakem Fatih Terim'i Tribüne gönderdi 1-1 oldu. Hasan Şaş'ı tribüne gönderdi 2-1 oldu. Ümit Davala'yı tribüne gönderdi 3-1 oldu.

Masör :sad007:

adam gibi adam arif erdemi izleyin trtsporda ve sabah ali ece ile mustafa doğan izleyin ... rıdvan puştunu geçin ... sen kırmızıyı maçı satmış gibi verirsen seni o sahada döverlerde küfür etmişiz az bile ettiler sahada o hakeme

TFF binasi basmak lazim Fener gibi.

Geri
Üst Alt