STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

ben gördümü yaziyorum kardesim sana normal geldimi ikinci devre? bizim oynadimiz futbolu demiyorum karsi takimi izlemen gerekli

provakatör müsün şaka mısın nesin sen karşındaki takım mersin ligin dibinde ki takım real madrid değil aynı tempoyu 90 dakika sürdürmelerini bekleyecek kadar ahmak olamazsın.

Sabri-Zan-Balta belki teknik olarak bizleri pek tatmin edemiyor ancak sonuna kadar mücadele ediyorlar bize lazım olanda budur.Sabri 90+4. dakikada 3-1 önde olmamıza ragmen 3 kisiyle nasıl mücadele etti onu hatırla mesela takımı ateşleyici hareketleri söylemiyorum zaten.Ayrıca Fatih Terim takımda ABİ lik kavramını önde tutuyor ve o oyuncularda takımın ABİ konumundaki isimleri.

abisini yiyim boşta iki adama pas atamıyacak gol olmasa görürdüm neyse 90+4 mücadeleymiş ilk yarı mersin onun kanadından gelirken yürüyerek dönüyordu hangi stoper kendi cezasahasında topu geriye aşırtır

[h=5]Ligin özeti: Aslan tüm ormana karşı!!

[/h]

Arkadaş mesaj sayısına bakmasam kuş der geçerim ama binlerce mesaj yazmış.Yoksa 10 yıldır foruma üye olan bir kuş mu:D

Artik karabük deplasmani sirada her maci final görmek gerek artik

simdi birsey yasacagim büyük ihtimal kus diyen olacak yada küfür eden de olacak ama ben gördümü yazarim.

ilk yari cok hirsli ve gol haric 2-3 tane net gol kaciran bir mersin vardi, hakem desen her bakimdan galatasarayi dilim dilim kesiyordu normal bir durum degildi, ama ne olduysa devre arasi oldu eger imkaniniz varsa bu macin tekrarini izleyin ikinci yari baslar baslamaz bizim futbolcular inanilmaz hirsli basladi inanmislardi galibiyete ama bana ilk yari hirsli oyniyan mersinli futbolcular gitmis hata üstüne hata yapan futbolcular gelmis, hakem desen galatasaray öne gecene kadar artik maci normal yönetmis öne gecince tekrar ilk yari moduna gecmis, yani lafin kisasi burda birileri macin galatasarayin almasi icin dügmeye basmis

lafin kisasi bana ikinci yari normal gelmedi beyler.

he gurban hee.. aziz'e sor sen bunları.. oda daha iyi bilir.. o anlatsın sana nasıl maç çevrildiğini.. hatta nasıl teşvik verildiğini, nasıl kaleci satın alındığını, nasıl hakem ayarlandığını.......

ben gördümü yaziyorum kardesim sana normal geldimi ikinci devre? bizim oynadimiz futbolu demiyorum karsi takimi izlemen gerekli

modlar şunu alın bizi şikecilerle karıştırıyor ağır konuşacam olmayacak

Modlar nerde yaw abuk subuk konusuyor biri burda

İlk yarı = Muslera - Melo - Drogba

2.yarı = Drogba - Melo -
Muslera(2.yarı iş düşmedi ama gönlümün kralı adamın hası)

maçın yıldızıydı

provakatör müsün şaka mısın nesin sen karşındaki takım mersin ligin dibinde ki takım real madrid değil aynı tempoyu 90 dakika sürdürmelerini bekleyecek kadar ahmak olamazsın.

ne provakatörum ne kusum benim ilgimi cekti okadar karsindaki takim ligin dibinde diyorsun ama ilk yari o takim muslera olmasa 3 gol atabilirdi

Yalnız şu anda Muslera'nın iki defa üst üste karşıkarşıya kurtardığı pozisyonu veriyor ligtv. Emre Çolak'a ağır laflar söylüyorum, ik defa topu kaptırmış ikisi de lüzumsuz.

tuncay van defol lan forumdan

simdi birsey yasacagim büyük ihtimal kus diyen olacak yada küfür eden de olacak ama ben gördümü yazarim.

ilk yari cok hirsli ve gol haric 2-3 tane net gol kaciran bir mersin vardi, hakem desen her bakimdan galatasarayi dilim dilim kesiyordu normal bir durum degildi, ama ne olduysa devre arasi oldu eger imkaniniz varsa bu macin tekrarini izleyin ikinci yari baslar baslamaz bizim futbolcular inanilmaz hirsli basladi inanmislardi galibiyete ama bana ilk yari hirsli oyniyan mersinli futbolcular gitmis hata üstüne hata yapan futbolcular gelmis, hakem desen galatasaray öne gecene kadar artik maci normal yönetmis öne gecince tekrar ilk yari moduna gecmis, yani lafin kisasi burda birileri macin galatasarayin almasi icin dügmeye basmis

Fatih Hocanın atılmasıyla taraftar ve oyuncular ateşlendi.Taraftarın da etkisiyle hakem etkilendi.Bizi kuşlarla karıştırma

elmander antrenor olsun :cool:

Artik seneye zan man olmaz bu takimda umarim

Bence Tuncay VAN hesabını bir kuşa hackletmiş.Biri haber etsin şuna kuşların biri sürekli senin hesaptan yazıyor desin :D

ne provakatörum ne kusum benim ilgimi cekti okadar karsindaki takim ligin dibinde diyorsun ama ilk yari o takim muslera olmasa 3 gol atabilirdi

laf anlatmaya çalışıyorum ama anlayacak beyin kapasiten bile yok he ya he şike yaptık yönetim göreve.

terımı cıldırdıgı pozısyonda drogba bıle tırsmış terımden nasıl oyle gerıye ceıkılıyor :)

en basda fatoh hocanin atilmasi sonra seyircinin inanilmaz baskisi. mersin ikinci yarida oyunu sakinlestirmek istedi ki bunu beceremediler ki penaltidan sonra dagildi mersin baya. mersin bu atmosterde oynaya bilen bir takim olsaydi zaten sonuncu olmazdi galiba.

Bundan sonra kimse Melo'nun yerine adam falan önermesin. Formunu bulunca bu adam böyle tek başına maç alır işte. Uzatmadan opsiyonla alsınlar adam katılsın sezon öncesi kampa rahatça

Geri
Üst Alt