STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Mersin mamalanmış , hakem tembihlenmiş... Bugün sadece Mersin'e koymadık , Lig Tv ye ve Federasyona da koymuş olduk..

Droga is the BEST

simdi birsey yasacagim büyük ihtimal kus diyen olacak yada küfür eden de olacak ama ben gördümü yazarim.

ilk yari cok hirsli ve gol haric 2-3 tane net gol kaciran bir mersin vardi, hakem desen her bakimdan galatasarayi dilim dilim kesiyordu normal bir durum degildi, ama ne olduysa devre arasi oldu eger imkaniniz varsa bu macin tekrarini izleyin ikinci yari baslar baslamaz bizim futbolcular inanilmaz hirsli basladi inanmislardi galibiyete ama bana ilk yari hirsli oyniyan mersinli futbolcular gitmis hata üstüne hata yapan futbolcular gelmis, hakem desen galatasaray öne gecene kadar artik maci normal yönetmis öne gecince tekrar ilk yari moduna gecmis, yani lafin kisasi burda birileri macin galatasarayin almasi icin dügmeye basmis

lafin kisasi bana ikinci yari normal gelmedi beyler.

banada kalecının yedıgı gol cok saçma geldı panpa :D

sabri hakeme 'stajyer hakem' dedi ligtv röportajinda ahahahaha

Sabri reyis yardırıyo şu anda röportajda ..

ne provakatörum ne kusum benim ilgimi cekti okadar karsindaki takim ligin dibinde diyorsun ama ilk yari o takim muslera olmasa 3 gol atabilirdi

2 yıl dayanabildi ve sonunda bir kuşumuz daha kendini ele verdi dışarı alalım bi zahmet

ne provakatörum ne kusum benim ilgimi cekti okadar karsindaki takim ligin dibinde diyorsun ama ilk yari o takim muslera olmasa 3 gol atabilirdi

İlk devre RM yenilgisinin kasveti ve rakibi küçük görme vardı. Şampiyonlar liginde çeyrek final bile oynasan, rakibini küçük görürsen kendi liginde küme düşmemeye oynayan takımlara karşı bile zor anlar yaşarsın. Bu ve kim olduğumuzu ikinci devre hatırladık.

BU hakemler fırsat kolluyor

melo ve drogba feciydi.adamlar 2 kişilik oynadı.emre çolak,zan,balta rezildi.muslera için artık ne desek boş adam bana göre dünyanın en iyi 3 kalecisinden birisi.yanlız burak oyundan çıkarken neden öyle sırıtıyor anlamadım.yakışmıyor ve itici geliyor.

Sabri şu an ligtv de döktürüyor valla, iyi konuştu helal olsun.

sira realde:yenieek::yenieek::yenieek:

trtsporda özet başlıyor.

edit: tivibudan geri sarmıştım. çoktan başlamış :)

boşuna reyiz demiyoruz:ayatollah:

simdi birsey yasacagim büyük ihtimal kus diyen olacak yada küfür eden de olacak ama ben gördümü yazarim.

ilk yari cok hirsli ve gol haric 2-3 tane net gol kaciran bir mersin vardi, hakem desen her bakimdan galatasarayi dilim dilim kesiyordu normal bir durum degildi, ama ne olduysa devre arasi oldu eger imkaniniz varsa bu macin tekrarini izleyin ikinci yari baslar baslamaz bizim futbolcular inanilmaz hirsli basladi inanmislardi galibiyete ama bana ilk yari hirsli oyniyan mersinli futbolcular gitmis hata üstüne hata yapan futbolcular gelmis, hakem desen galatasaray öne gecene kadar artik maci normal yönetmis öne gecince tekrar ilk yari moduna gecmis, yani lafin kisasi burda birileri macin galatasarayin almasi icin dügmeye basmis

lafin kisasi bana ikinci yari normal gelmedi beyler.

git tam saha press nedir onu araştır

Sabri şu an röportajında ağır dövüyor Türkçe'yi.Fena güreşiyor koç :D

Ilk yari foruma bakiyim dedim skor taraftarlari Fatih Terim'e demediklerini birakmamislar

Ve yine ayni kisiler mac sonunda Terim büyüksün hep basimisda kalirsin demisler harbi yazik :b5:

Forumda cok skor taraftari var ve yine sahit oldum Galatasarayli görünen kuslar :o

Melo, Drogba ve Muslera siz var yaa siz :yenieek:

Dedigin gibi artik susmak yok, hem Yönetim hem Fatih Terim agirligini koymasi sart artik.. bu ne her hafta sirasiyla hepsi tribüne gönderiliyor sacma kararlar verilen verilmeyen kartlar ve fauller... yeter artik denmeli. Eger esit sartlar diye agliyorsak ozaman acacaksin agzini yumacaksin gözúnü!

Kesinlikle gecen sene susmayacakti, konusacakti Sampiyon oldukdan sonra bile.

Danynin pozisyonuna daha kaleye 40 metre varken son adam muamelesi yapıp penaltıda son adam muamelesi yapmamak ne demektir?

Geri
Üst Alt