STSL 12/13 H:29 | Karabükspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 13 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:29 | Karabükspor - Galatasaray | 19.00 | 13 Nisan

Durumları belli değil yahu, belki hepsi hazır olur maça kadar.

Drogba-Eboue önemli.

drogba da cidi deniliyor malesef :( digerleride hafta sonuna kadar yetismez. umarim en azindan fazla uzun sakatlik yasamazlar ve en gec haftaya yine sahada olurlar. en azindan dedigin gibi eboue ve drogba cok önemli. karabük maci cok cok zor gececek gibi. :SS:

Artik final haftalari bunlar. Herkes fedakarlik yapar merak etmeyin. Drogba´da ciddi derecede ödem varmis. O belki oynamaz.

Digerleri yetisir diye düsünüyorum. Gerci Drogba´da bu hayvani fizik varken o da yetisir :)

Sorun olacagini sanmiyorum.

Drogba'nın mutlaka oynaması lazım bu maçta. Aksi taktirde çok zorlanırız. Puan bırakabiliriz Allah korusun.

Drogba'nın mutlaka oynaması lazım bu maçta. Aksi taktirde çok zorlanırız. Puan bırakabiliriz Allah korusun.

Sag kanat daha kritik. Hadi Burak ciddi bir silah forvet bölgesinde, ya sag kanadi ne yapacagiz?

Hamit, Sabri, Eboue birbirlerinin alternatifi zaten. Hepsinin sakat olmasi cok kötü.

Yarin belli olur bence. Bugün bi dinlensinler de

Sag kanat daha kritik. Hadi Burak ciddi bir silah forvet bölgesinde, ya sag kanadi ne yapacagiz?

Hamit, Sabri, Eboue birbirlerinin alternatifi zaten. Hepsinin sakat olmasi cok kötü.

Yarin belli olur bence. Bugün bi dinlensinler de

En az 2'si oynayabilir duruma gelir maça kadar. Sneijder-İBB olayını hatırlayın.

sakatlar kötü oldu umarım maça kadar düzelirler...

Olabilecek en kötü sakatlık oldu Drogba sakatlandı...

Karabükün eksiği yokmu?

Hakem: Mustafa Kamil Abitoglu

Muslera--Sabri--Semih--Zan--Riera--Melo--Selcuk--Sneijder--Amrabat--Yekta--Burak

4-2-3-1

BHfibcxCIAEdpTu.png

Hah bir başka tetikçi daha..

Bu adam ülkenin en rezil en eyyamcı hakemlerinden biri, açık ara en nefret ettiklerimden..Nasıl bir Fenerli olduğunu da bilmeyen yok

:o hadi be tam biraz kıpırdamısken kötü oldu bu

Valla aynen ben Amrabat'ı beğenmem ama son 2 maçtır kıpırdamıştı cidden, özellikle 4-2-3-1 de iş yapabileceğinin sinyallerini vermişti, iyi olmadı bu ceza

Hah bir başka tetikçi daha..

Bu adam kadar ülkenin en rezil en eyyamcı hakemlerinden biri, açık ara en nefret ettiklerimden..Nasıl bir Fenerli olduğunu da bilmeyen yok

Adam akıllı hakem yok yemin ediyorum,en iyi denilen Cakır bile bi cok macımızı katletmistir,süleyman abay,ilker meral,serkan cınar,gecen yılki antep macının hakemi adını unuttum simdi,hep rezil kepaze adamlar,bir tek aydınus u begenirim,kaliteli mac yönetir.

Adam akıllı hakem yok yemin ediyorum,en iyi denilen Cakır bile bi cok macımızı katletmistir,süleyman abay,ilker meral,serkan cınar,gecen yılki antep macının hakemi adını unuttum simdi,hep rezil kepaze adamlar,bir tek aydınus u begenirim,kaliteli mac yönetir.

Aynen öyle, bu sene adam akıllı 2 hakem kaldı biri Aydınus diğeri de Mete Kalkavan...Gerçi Aydınus'u da baya bitirdiler bu sene..Geri kalanların alayı tetikçi bunların..Artık kalan 6 maçta hakemleri de yenip şampiyon olucaz başka çare yok

bu hakem fenerlidir aynı zamanda ligin en yumuşak hakemlerinden biridir. geçen hafta bu hakem olsaydı fatih hocayı asla atmazdı. TFF bunu bilmiyormuda iç saha maçımıza süleyman abayı verdi geçen hafta. hep oyun bunlar.

Geri
Üst Alt