- 18 Ağustos 2009
- 11.580
- 873
- 1.908
Re: STSL 12/13 H:3 | Galatasaray - Bursaspor | 2 Eylül | 20.30
Skor 2-2
Skor 2-2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
golllllllllll
Burak´in yedek kalmasini gercekten anlamiyorum. Terim´e saygim sonsuz ama anlamiyorum.
8 milyon euro gibi bir ücret verdigin adami, takimin kilit oyuncularindan biri olsun diye alirsin. Ama Amrabat hala yedek oturuyor. Formsuz, daha hazir degil denilebilir, ama Hamit de hazir degil henüz. Fatih hoca Hamit'i oynatarak kazanmaya calisirken Amrabat'i neden yedek oturtuyor cözemedim. Hücum bölgesine, yüksek maliyetlerle alinan adamlar takima seviye atlatsin diye alinir genelde, ama Amrabat daha oranin oyuncusu bile olmayan Emre Colak'i kesemiyor.. o paraya cok daha üst düzey bir adam alabilirdik sanki, daha dogrusu almaliydik. Burak, Hamit, Umut gibi cok önemli yerliler aldik, ama yabanci transferi acisindan sinifta kaldik gibi duruyor.
Ntvspor Bursa taraftarı 200 otobüs ile geliyor diyor, ulan 40'ar kişi olsa 8000 taraftar yapar nereye sığıcak bunlar.
Bence sakin olmaka fayda var. Takım iyi olsun da 8 milyon değil 80 milyonluk adam yedek kalsın. Hoca bilir işini.