STSL 12/13 H:3 | Galatasaray 3-2 Bursaspor | Maç Sonucu | 2 Eylül

Re: STSL 12/13 H:3 | Galatasaray - Bursaspor | 2 Eylül | 20.30

Skor 2-2

Cevap: STSL 12/13 H:3 | Galatasaray - Bursaspor | 2 Eylül | 20.30

3-1 Alırız diyorum.

GSTV takım otobüsünden canlı yayında.

golllllllllll

Burak ı 90 dakka izleyek ya şu maçta..

Burak´in yedek kalmasini gercekten anlamiyorum. Terim´e saygim sonsuz ama anlamiyorum.

Burak´in yedek kalmasini gercekten anlamiyorum. Terim´e saygim sonsuz ama anlamiyorum.

Umut cok iyi oynuyor, Elmander de golunu atti kimin yerine oynatacaksin?? Burak oyniyacaktir ama az daha sabirli olmasi lazim.

Elmander reis yazar bir tane..Hoca ne 11 çıkarırsa başımızın üstünde.

Elmander ve Umut harika oynuyorlar, bu ikiliyi bozmaya gerek yok bence...

Haydi Aslanım 1000. galibiyet aşkına bastır! :m26:

ne varsa su Elmander'de , adam dususte iste kardesim oynatsana Burak'i illa nefret ettirecek

8 milyon euro gibi bir ücret verdigin adami, takimin kilit oyuncularindan biri olsun diye alirsin. Ama Amrabat hala yedek oturuyor. Formsuz, daha hazir degil denilebilir, ama Hamit de hazir degil henüz. Fatih hoca Hamit'i oynatarak kazanmaya calisirken Amrabat'i neden yedek oturtuyor cözemedim. Hücum bölgesine, yüksek maliyetlerle alinan adamlar takima seviye atlatsin diye alinir genelde, ama Amrabat daha oranin oyuncusu bile olmayan Emre Colak'i kesemiyor.. o paraya cok daha üst düzey bir adam alabilirdik sanki, daha dogrusu almaliydik. Burak, Hamit, Umut gibi cok önemli yerliler aldik, ama yabanci transferi acisindan sinifta kaldik gibi duruyor.

Burak amrabat????????????????:mad:

8 milyon euro gibi bir ücret verdigin adami, takimin kilit oyuncularindan biri olsun diye alirsin. Ama Amrabat hala yedek oturuyor. Formsuz, daha hazir degil denilebilir, ama Hamit de hazir degil henüz. Fatih hoca Hamit'i oynatarak kazanmaya calisirken Amrabat'i neden yedek oturtuyor cözemedim. Hücum bölgesine, yüksek maliyetlerle alinan adamlar takima seviye atlatsin diye alinir genelde, ama Amrabat daha oranin oyuncusu bile olmayan Emre Colak'i kesemiyor.. o paraya cok daha üst düzey bir adam alabilirdik sanki, daha dogrusu almaliydik. Burak, Hamit, Umut gibi cok önemli yerliler aldik, ama yabanci transferi acisindan sinifta kaldik gibi duruyor.

Bence sakin olmaka fayda var. Takım iyi olsun da 8 milyon değil 80 milyonluk adam yedek kalsın. Hoca bilir işini.

Carson

Basser - Ömer - İbrahim - Hakan

Musa - Ndiaye - Vederson

Batalla

Sestak - Pinto

Bursa da defansif oynuyor bize karsi. :o Bir kere olsun bir takima bize karsi acik oynasin arkadas.

---------muslera---------

eboue-semih-dany-hakan

-------melo-selçuk-------

hamit--------------emre

------elmander-umut-----

Ntvspor Bursa taraftarı 200 otobüs ile geliyor diyor, ulan 40'ar kişi olsa 8000 taraftar yapar nereye sığıcak bunlar.

yalan az önce stadın ordan geçtim arabayla 5 otobüs bursalı vardı...

Bence sakin olmaka fayda var. Takım iyi olsun da 8 milyon değil 80 milyonluk adam yedek kalsın. Hoca bilir işini.

Takim iyiydi zaten. Üst düzey bir sol kanada ihtiyacimiz vardi daha da iyi olmasi icin, ama Amrabat takima seviye atlatacak adam degil gibi duruyor. Emre Colak desen, oranin oyuncusu bile degil.

Geri
Üst Alt