STSL 12/13 H:30 | Galatasaray 3-1 Elazığspor | Maç Sonucu | 19 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:30 | Galatasaray - Elazığspor | 20.00 | 19 Nisan

Bu sezonki tüm 4 yenilgimizide cuma günü aldık sanırım. Bu yüzden korkıuyorum.

Ayrıca biletlerin satışa çıkmasını bekleyen arkadaşlar boşa beklemeyin çünkü satışa çıkmayacak. 5 haftalık biletler, kombine şeklinde madrid maçından önce satılmıstı diye biliyorum.

Edit: BU arada akhisar maçı 3-0 dı :P

Genclerbirligi-Fenerbahce Mac'inda Fener'in Puan kaybetmesini bekleyen'lere hakikaten aciyorum.

Acilen Doktor'a gözüksünler yoksa aynisini sonra Fenerbahce-Sivasspor yada Fenerbahce-Eskisehirspor Maclar'indada söylerler.

Fener-Sivas demeyin artık.O durum Bülo Sivas'tayken geçerliydi.

farklı yenip moralimizi üst seviyelere çıkaralım :D

Genclerbirligi-Fenerbahce Mac'inda Fener'in Puan kaybetmesini bekleyen'lere hakikaten aciyorum.

Acilen Doktor'a gözüksünler yoksa aynisini sonra Fenerbahce-Sivasspor yada Fenerbahce-Eskisehirspor Maclar'indada söylerler.

Arkadaş herşeyi geçtim 2 yıldır Gençlerin bize ve Fb ye karşı oynadığı tüm maçları izlemiş biri olarak yazıyorum

Eğer kalede Ramazan varsa evi arabayı satıp Fb ye basın parayı, hatta şunu yazayım

ilk yarı 2 0 gençler olsa bile o maç 2 4 biter.:yenieek:

Farkli kazanmak lazim averaj gerekebilir sezonun sonunda.

fb nah puan kaybeder, kendinize moral vermeye cabalamayin

ya arkadaşlar tartışmayı bırakın F5 puan kaybeder mi etmez mi . leş bir futbolları var . biz cuma kazanalım sonra kahvelerimizi yudumlayarak izleyelim eziklerin macını, her gençler atağı şampiyonluk atağımız olsun. 4 puan öndeyiz bırakın onlar panik yapsın .

Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçı,puan kaybı ? Arkadaşlar yapmayın allah aşkına :)

Elazığ hızlı hücumu iyi yapıyor Yılmaz Vural ile birlikte, ama forvetlerinde iş yok. Kanatları tutarsak çok kolay kazanırız.

Tek korkum maçın Cuma olması. Ne çektik bu sene cuma maçlarından.

Ben futbolcu olsam maçlar hep Cuma oynansın isterdim. Cuma akşamı oynuyorsun ondan sonra koskoca Cumartesi günü senin. Hele bir de kazanmışsan rahatsın, eğlen-coş, manitanla takıl, arabanı kullan, abartmamak koşuluyla gece gezmesine çık, para da bol. Süper günün tadını çıkar. Pazar sabahı da ince bir idman sonra yine serbest zaman. Rakiplerinin takılmasını takip et, takılırsa sevin, takılmazsa fazla önemseme.

Pazar akşamı oynamak daha kötüdür bence. Tüm hafta boyu maça konsantre olmak zorundasın. Hele bir de kritik maçsa 2 gün önceden kampa gir. Bütün haftasonunu 25-30 adamla birlikte otel odasında geçir. Rakiplerin senden önce oynayıp kazanmışsa strese gir. İzin gününü Pazartesi günü kullan, eğlencenin az, milletin keyifsiz olduğu günde tatil yap vs vs.

O yüzden bence Cuma maçlarında futbolcular daha şevkli olmalı..

cuma maçlarındaki puan kayıplarının nedeni haftaiçi oynayacağımız cl maçları idi. konsantre sorunundan kaybettik şimdi öyle bir sorunumuz yok. ilk yarı maçı bitirmeliyiz

becerikli olursak 4 5 atarız.

Biletler ne zaman satışa çıkıyor bilgisi olan varmı? Yalova dan geliyorum.

Maç biletleri satışa çıkmayacak mı acaba bilgisi olan ?

Herkes rahat olsun bu takim tffyi, tahkimi, pfdkyi, mhkyi, medyayi, daha ne kadar yolumuza taş koymak isteyen şer gruplari varsa hepsini susturup, 3-4 haftaya kadar şampiyonluğunu ilan edecektir, bu takimda bu inanç, bu güç, bu dayanişma var, yil boyunca ne zorluklarla mücadele ettik, artik buradan bu şampiyonluğu, bu karakterli futbolcularimiz, aslanlarimiz birakmaz!!

Saol dostum.

Bu maçı aldık mı? Fener ne yapsa fark etmez... 4 maç kalıyor. Yani 12 puan. Söz gelimi Fener maçına kadar olan iki maçı da kaybettik ve kadıkoye 2. giriyoruz. Düzeltme şansımız var. umarım olmaz. hakemler malum.. fakat fenerin boyle bir lüksü yok. Bu maçı da aldık mı, onlarında maç öncesi motivasyonu düşecektir. 4 maç kaldığının bilincinde olacaklar ve bizim puan kaybetmeyeceğimize inançları artacak. her türlü almamız lazım. eze eze , vura vura, kıra kıra.

Geri
Üst Alt