STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor - Galatasaray | 20.00 | 28 Nisan

[video=youtube;0zVRvQL7n7U]https://www.youtube.com/watch?v=0zVRvQL7n7U[/video]

insallah futbolcularda taraftarin cogu gibi sampiyon olduk havasinda degildir

galatasarayımın 0-4 gibi bir skora ulaşarak belki şampiyon olacağı en olmadı sivas maçında tur atmyı bekleyeceği maç olacaktır. hoş bana 0-1 olsa da yeter ama bu maçı farklı kazanacağız beyler.

oyuncular maci ciddiye alsin yeneriz, oh artik sampiyonuz falan diye giderlerse 0 puan la doneriz

Boyle maclari daima rahat yenmisizdir.. Hic suphem yok

Sneijder yok yok derler bir bakarsın oynamış buda bir taktiktir rakip takım önlem almasın diye.Hatta geçen haftaki maçta sırf bu deplasman için kesilmiş olabilir sakat imajı vermek için, Ft akıllı hocadır.

Antepte cezali ve sakat oyuncular var mi...

Şu serefsiz cenk tosun hayatının maci oynıcak heralde...

fenere yatış yatış oynuyordu...

mhcdu.jpg

Mourinho´luk mu tasliyor ne yapiyor bu Bülent? Fatih Terim bu ayaklari yer mi oglum ya :)

planlarına göre Ivan-Binya Burak ile Drogba'yla başbaşa :trollface:

Sneijderin olmaması çok büyük kayıp.Sneijder olsaydı çok fazla zorlanacığımzı düşünmüyorudum fakat şimdi çok fazla zorlanacağımızı düşünüyorum.Elazığ maçındaki özellkle rakibin uyguladığı önde baskıya karşı geride verdiği boşluklara karşı final paslarını yapamamak çok büyük bir eksikliktir.

397963_495928090456466_2088084198_n.jpg

Biz bir aileyiz :ayatollah:

Cok zor mac,öle böle diil....

mh83m.jpg

Sneijder'in oynaması lazımdı, riske edilecek bir maç varsa o da bu maçtır bana göre. Ne yapacaz yani fener maçını kazandırsın diye o maça kadar saklayacaz mı adamı. Ki zaten fener kendini taraftarına affettirmek için ne yapıp edip bizi yenecektir.

Sneijder'in oynaması lazımdı, riske edilecek bir maç varsa o da bu maçtır bana göre. Ne yapacaz yani fener maçını kazandırsın diye o maça kadar saklayacaz mı adamı. Ki zaten fener kendini taraftarına affettirmek için ne yapıp edip bizi yenecektir.

Fener nasıl bizi yeniyor la bu kadar rahat ? :lol:

Sneijder olsa da olmasa da oyuncular geregini yapacaktir. Gaziantepspor´u o kadar da abartmaya gerek yok.

Bi Bursaspor deplasmani degil acikcasi, Kayserispor deplasmani da degil, bügünkü sartlara göre.

Ligin en cok gol yiyen 2. takimi olmasi lazim Antep. Bizim ofansif gücümüze dayanacaklarini sanmiyorum.

Sernas, Cenk (Rostand) bunlara dikkat edersek tehlikeli olamazlar. En tehlikeli oyunculari Sernas.

Ayrica Galatasaray taraftari 5.000´den de fazla olacaktir orda. Güzel bir atmosferde oynayacagimizi düsünüyorum.

STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor - Galatasaray | 20.00 | 28 Nisan

Cok kotu bir defansi var antebin

Karabuk macindan daha kolay bir mac olmasim lazim ama sneijder oynamaliydi

Sent from my iPad using Tapatalk

Boyle bir mantikla futbol olmaz. Senin mantigina gore o zaman Fener kendi taraftarina affettirmek için ne yapip ne edip seneye SL on eleme'yi geçecek gruptan cikacak ceyrek finale kalacak, yari finale gidecek, final'e gidip ne yapip ne edip SL kupasini kaldiracak. Ya da biz ne yapip ne edip yarin aksam kazancaz haftaya'da kazancaz. Hani oyle gerekli ya.

Fener'in bu futbol'unun yaninda bizim oynadigimiz futbola bak, o macta bizim ofansif futbolumuza karsi surekli defans'ta kalip kontralardan gelmeye calisacaklardir. Drogba onlarin bunca mac yaptigi Canakkale Gecilmez defansini kirip geçecek ve gerçek Galatasaray'li olacak. Lutfen buralari antu'ye cevirmeyelim. Biraz futbol bilginizle yorum yapin. Hani ben daha ancak aktif olmaya basliyorum. Siz tecrubeli uyesiniz'de biraz'da futbol bilginiz olsa.

Geri
Üst Alt