STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor - Galatasaray | 20.00 | 28 Nisan

Hareketleri rahat tahmin edilebilir takım oluyoruz o yüzden dedim. Melo kendi başına top sürüp gitmediği takdirde denge bozmamız zor bir de Drogba etkeni var tabii ne yapacağı belli olmuyor. Hamit'e defansif olarak güvenim tam ama kendi başına bir şey üretebilecek bir adam değil. Burak da öyle. Neyse benim bildiğim Galatasaray bu tarz durumlarda üstüne düşeni yapar çok büyük ihtimalle önümüzdeki iki maçı da kazanır garantileriz:ka21:

ben korkuyorum. ama puan kaybetmekten korktugum için herkez bu kadar rahat oldugu için korkuyorum sanki. türbülente kitleriz gibi geliyor.

haklısın 2 defo var takımda. hamit'in gollere engel oldugunuda biliyoruz inş yarın yapamadıklarını aramayız.

burak ceza sahasından çıkmasa sorun olmıcaz ve ofasytlarda saf saf dolaşmasa.

melonun ileri çıkması lazım ama ara sıra adam takip etmiyor ve kontralardan korkuyorum.

selçuk yekte ve drogbanın tiki takaları lazım. keza ebouenin bindirmeleri çok etkili olur.adamlarda şenol can var sanırım.

danny önemli. hata yapmazsa bir halt yapamaz cenk. solda sernas denen düz adam var ondan gol yersek çok üzülürüm. riera akıllı oynamalı.

ya bilmiyom stresliyim ben rüyamda bile maç saatini beklerken zaman geriye akıyor

Sarı Kart Ceza Sınırı: Hamit Altıntop

ben korkuyorum. ama puan kaybetmekten korktugum için herkez bu kadar rahat oldugu için korkuyorum sanki. türbülente kitleriz gibi geliyor.

haklısın 2 defo var takımda. hamit'in gollere engel oldugunuda biliyoruz inş yarın yapamadıklarını aramayız.

burak ceza sahasından çıkmasa sorun olmıcaz ve ofasytlarda saf saf dolaşmasa.

melonun ileri çıkması lazım ama ara sıra adam takip etmiyor ve kontralardan korkuyorum.

selçuk yekte ve drogbanın tiki takaları lazım. keza ebouenin bindirmeleri çok etkili olur.adamlarda şenol can var sanırım.

danny önemli. hata yapmazsa bir halt yapamaz cenk. solda sernas denen düz adam var ondan gol yersek çok üzülürüm. riera akıllı oynamalı.

ya bilmiyom stresliyim ben rüyamda bile maç saatini beklerken zaman geriye akıyor

Burak oyuna katılmaya çalışmasın, sıkıntı oluyor al ver yaparken ya da top kontrolünden kaynaklı. Zaten drogba baya geride oynuyor o halleder 2 kişi bassa da o kısmı. Melo'nun adam takip etmemesinden çok takım olarak yerleştiğimiz anlarda bazı pasları çıldırtıyor beni durduk yere tehlike yaratıyor. Onun dışında oyunu mükemmel, öyle oynadığı takdirde puan kaybetmemiz çok zor. Dany demişsin ama oynamayacak herhalde? Riera'nın da sakatlığı varmış oynamasına engel mi bilmiyorum. Sneijder de olmadığına göre dediğin gibi Selçuk'a daha çok iş düşüyor yaratıcılık kısmında. Ben de stresliyim ya çaktırma

nedemek yanı bu şimdi nasıl bir resim çekilmiş nasıl sanal aleme koyulmuş

Fanatik'in haberinden alıntı "Galatasaray şampiyonluğu haketti bundan sonra bırakmaz" falan demiş resim de bu.

Burak oyuna katılmaya çalışmasın, sıkıntı oluyor al ver yaparken ya da top kontrolünden kaynaklı. Zaten drogba baya geride oynuyor o halleder 2 kişi bassa da o kısmı. Melo'nun adam takip etmemesinden çok takım olarak yerleştiğimiz anlarda bazı pasları çıldırtıyor beni durduk yere tehlike yaratıyor. Onun dışında oyunu mükemmel, öyle oynadığı takdirde puan kaybetmemiz çok zor. Dany demişsin ama oynamayacak herhalde? Riera'nın da sakatlığı varmış oynamasına engel mi bilmiyorum. Sneijder de olmadığına göre dediğin gibi Selçuk'a daha çok iş düşüyor yaratıcılık kısmında. Ben de stresliyim ya çaktırma

danny neden yok ?

hakan balta kaldırırda danny lazım.

ya melo oyunda sıkılıyor mu napıyor anlamak güç geçen hafta maçın sonlarına kadar herif süper oynadı oyle oynasa bir halt yapamaz antep.

şimdi aklıam geldi herifler sol kanattan turgut dogandan yapıyor atakları. eboue lise seviyesi çalımlar yemezse sıkıntıda olmaz. ama bizdeki şansta herşey olabilir.

en büyük koz tabiki drogba. ve drogbanın boşalttıgın alnalara koşucak burak. ya burka geçen hafta nerdeyse bilerek dicem şu ofsaytlara düşme konusunda. ben bile çıldırdım. ve onun top drogbadayken çapraz koşu yapması gerekiyor ki drogbada kaç kere uyardı ama kime. neyse olur inş bu hafta. yarın gelsinde bitsin şu maç. sivas maçından bu kadar çekinmiyorum

Antep' bize direnc gostermiyecektir .. Belli sebepler var . :)

danny neden yok ?

hakan balta kaldırırda danny lazım.

ya melo oyunda sıkılıyor mu napıyor anlamak güç geçen hafta maçın sonlarına kadar herif süper oynadı oyle oynasa bir halt yapamaz antep.

şimdi aklıam geldi herifler sol kanattan turgut dogandan yapıyor atakları. eboue lise seviyesi çalımlar yemezse sıkıntıda olmaz. ama bizdeki şansta herşey olabilir.

en büyük koz tabiki drogba. ve drogbanın boşalttıgın alnalara koşucak burak. ya burka geçen hafta nerdeyse bilerek dicem şu ofsaytlara düşme konusunda. ben bile çıldırdım. ve onun top drogbadayken çapraz koşu yapması gerekiyor ki drogbada kaç kere uyardı ama kime. neyse olur inş bu hafta. yarın gelsinde bitsin şu maç. sivas maçından bu kadar çekinmiyorum

Geçen hafta rekor kırmışızdır ofsayt konusunda. Oynatmaz diye dedim Dany'i. Hakan Balta oynayacaksa Dany kesin olmalı yalnız onun arkasını toplamak için. Melo son maçlarda hep iyi Selçuk da aynı şekilde geçen seneki oyunlarını oynuyorlar. Onlar öyle devam etsin olağanüstü durumlar dışında sıkıntı çıkmaz.

Sjneider in durumu nedir renktaşlar?

Kadroda yok diye biliyorum.

Kamp kadrosu açıklanmadı ki ?

kadroda yok sino

Muslera

Eboue - Semih - Dany - Riera

Melo

Hamit - Yekta - Selçuk

Burak - Drogba​

mhcdu.jpg

Kisaca kalabalik orta saha diyor.. böyle oynarsa mac ilk 15 dakikada bizim adimiza kopar :) uzun toplarla Drogba Burak bu macta resmen katil olurlar. bize karsi kalabalik orta saha degil tam aksina toplu savunma ve toplu kontra atak oynamalisin yoksa isin imkansiz.

bu resime inanmiyorum Azize'den talimat almistir bulent 11 kisi savunma yapacagina eminim.

Geri
Üst Alt